|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NUXE DARIVANJE - UŽIVAJTE U PRAZNICIMA!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 30.12.2023
NUXE...to vam je prava mala revolucija! Francuski brend visokog kvaliteta prepoznatljiv je po nežnoj teksturi, senzualnim mirisima i luksuznoj ambalaži.

image
/11


Poslednji dani decembra znaju biti pravi izazov! Čini vam se nekada da je ceo vaš grad krenuo na isto mesto gde i vi, ili da se crveno svetlo pali baš kada vi prilazite semaforu? O, da! Poznat osećaj poslednjih par dana u godini. Kako biste izbegli gužve, trudite se da što više stvari kupujete online. Štedite vreme, a vreme je novac, zar ne?

 

Idealno mesto je Sophia.rs, online shop koji se bavi prodajom kozmetike i kozmetičkih preparata. Kupovinom na Sophia.rs ostvarujete benefite kupovine, kao što su: redovne ŠOK akcije koje uključuju popuste i do 60%, akcije koje uključuju poklon ili popust uz kupovinu određenih proizvoda ili linije proizvoda, a ono što ih najviše odvaja od ostalih online shop-ova, je to je što svaka kupovina dobija: bodove lojalnosti, kao i poklon uz svaku kupovinu (poklon uz svaku kupovinu se isključuje kada su rasprodaje i Šok akcije).


#Odabir poklona

Imati prijatelje koje dobro poznajete, te znati šta vole, a šta im nedostaje je istinski dar. A šta onda kada više nemate ideja? Probajte da se igrate „pogodi šta sam ti kupio/la’’. Navedite prijatelju ili partneru 3 stvari koje biste mu potencijalno kupili sa pitanjem „Hajde, pogodi šta sam ti kupila – Omiljenu negu tela, parfem ili kremu?“ Iz odgovora ćete saznati šta je ono čemu bi dali prioritet i šta treba da se nađe u njihovom prazničnom paketiću.

 

NUXE


#Pokloni za nju

Obradovati ženu nije nimalo lak zadatak. Šta ako je ona upravo ona koja na prethodnu igru ne bi znala da se odluči između ponuđenih poklona? Onda je najbolje pokloniti joj nešto što će je zadiviti i ostaviti bez daha. Da udovolji svim njenim čulima. Od glave do pete. Eh, baš takav je Nuxe Huile Prodigieuse, 100 ml, uz koji sada dobijate na poklon Roll-on Huile Prodigieuse® OR, 8ml. Za istinsku romantiku u ludoj noći.

 

NUXE...to vam je zapravo prava mala revolucija! Francuski brend visokog kvaliteta prepoznatljiv je po nežnoj teksturi, senzualnim mirisima i luksuznoj ambalaži. Svojim prirodnim sastavom Nuxe prozvodi miluju našu kožu, istovremeno brinući o našem zdravlju.

 

Za moći Huile Prodigieuse® Čarobnog višenamenskog suvog ulja, verujemo svi ste čuli - neguje lice, telo i kosu, dok svojim sjajem naglašava njihovu prirodnu lepotu. NUXE proizvodi koriste se sa uživanjem, do poslednje kapljice.

www.sophia.rs


#Pokloni za njega

Satovi, garderoba... Ponekad i ne baš tako kreativno? Hajde da svom partneru, bratu ili prijatelju pokažemo koliko volimo kada neodoljivo miriše, a uz to neguje svoju kožu? NUXE linija muške nege krije u sebi istinski miris za prave muškarce...Bićete jako srećni kada uvidite da više ne pozjamljuje vašu kremu da bi blistao kao i vi!

www.sophia.rs

 


  Prestižni francuski brend NUXE obradovaće Ringerajine dame

sjajnim vrednim nagradama!

 U periodu od 30.12.2023. do 10.1.2024.,

NUXE na Ringeraja Instagram stranici

poklanja za 3 Ringerajine dame po jedno

Nuxe Huile Prodigieuse®, 100 ml + POKLON Roll-on Huile Prodigieuse® OR, 8ml.


UČESTVUJ OVDE



Nadamo se da smo vam barem malo olakšali praznično ludilo i dali dobre smernice da praznici bude za pamćenje. Hm, a možda i ideju šta da pišete vašem Deda Mrazu?


NUXE francuska prirodna kozmetika dostupna je vam je na www.sophia.rs.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Dugotrajna hidratacija sa čistim hijaluronom
Svi smo već davno naučili da je voda osnovni sastojak našeg tela i da nam je potrebna kako bismo mogli da funkcionisemo ...
Upoznajte NIVEA Cellular profesionalne serume
Beograd, mart 2022. - Kao žene, ceo život slušamo savete vezane za negu kože lica s ciljem da tragove starenja odgodimo ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here