|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prve bore su vesele bore

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.2.2018
Ništa nije tako privlačno kao nasmejana žena, toplog i iskrenog osmeha. Smeh nas čini zavodljivim i privlačnim, jača samopouzdanje i pozitivno utiče na naše zdravlje.

image
/11


Zapravo, koliko god nas smeh čini srećnim, prvi znakovi starenja se javljaju upravo zbog mimičkih pokreta. Smeh, plač, govor... Ipak, svakako je bolje smejati se jer je već odavno dokazano da ljudi koji se često smeju žive duže i manje su podložni bolestima.

 

Smeh smanjuje nivo hormona stresa kao što su adrenalin, dopamin i kortizol, te tako štiti naš kardiovaskularni sistem i poboljšava imunitet.

 

Smeh stimuliše lučenje endorfina u mozgu, čime se smanjuje osetljivost na bol, jačaju pozitivne emocije i povećava opšti osećaj blagostanja.

 

Mogućnost smejanja jedna je od najlepših sposobnosti ljudskog bića. I poznata glumica Audrey Hepburn jednom je izjavila kako se u životu najviše voli upravo smejati.

 

 

 

Prestižni francuski brend NUXE obradovaće Ringerajine dame sjajnim vrednim nagradama!

U periodu od 22.2. do 7.3.2018. NUXE vam poklanja 2 Nirvanesque® Yeux Kreme protiv prvih mimičnih bora oko očiju!


Saznajte na koji način da osvojite nagradu OVDE!


 


Joga smeha – vežbanje sreće


Joga smeha (engl. Laughter Yoga) kombinuje bezuslovno smejanje sa tehnikama disanja u jogi (Pranayama). Svi se mogu smejati bez ikakvog razloga, bez oslanjanja na humor, šalu ili komediju. Smeh se simulira kao grupna vežba tela te se, uz kontakt očima i dečiju zaigranost, pretvara u pravo - zarazno smejanje.

Koncept Joge smeha zasniva se na naučnoj činjenici da telo ne može razlikovati pravo i veštačko smejanje – prednosti su psihološki i fizički jednake.

Smeh je idealan u borbi protiv stresa, depresije i osećaja nemoći, a kreirajući konstantno pozitivne emocije i radost, stvara se navika pozitivnog razmišljanja i sreće koja vodi ka kvalitetnijem i ispunjenijem životu.

 

 

“Zemlja se smeje cvećem.”


Ralph Waldo Emerson,

američki filozof, esejista i pesnik

 

 

 

 

Zaustavite prve znakove starenja - bore smejalice 

 

Bore smejalice pričaju našu životnu priču, a što ih je više, znači da smo se više i smejali.

 

Ali, da biste uz obilje smeha zadržali mladalački pogled i sprečili nastanak prvih bora smejalica, u pomoć stiže neverovatna moć biljaka.

 

Inovativna formula nove Nirvanesque® Yeux Kreme protiv prvih mimičnih bora oko očiju, zahvaljujući ekstraktu cveta božura i modrog lotusa, semenkama maka i korenu belog sleza sprečava nastanak prvih bora smejalica.

 

Ova lagana nemasna kremica bogata je nežnim, bisernim česticama, korektivnim pigmentima i biljnim kofeinom koji deluju protiv tamnih podočnjaka te ultra-hidratantnom hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla koja popunjava već postojeće bore oko očiju.

 

Rezultat je trenutno bistar i svež, mladalački pogled.

 

Cena: 1.990,00 din

 

 

 

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

 

www.nuxe.rs


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kupaći kostimi za trudnice
Dugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...
4
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Noviteti u HYALU B5 LINIJI za hidrataciju ...
photo
Od brenda La Roche-Posay stižu nam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B...
NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here