|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ringerajska Nova 2011 u Vrtiću Puž u Novom Sadu!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.2.2011
Vrtić Puž nas je ugostio u svom prelepom ambijentu, u kome smo „Ringerajski“ proslavili dolazak Nove 2011.! PUŽ je vaspitno obrazovna ustanova u kojoj deca kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe

image
/81


 

U vrtiću Puž rad se zasniva na razvijanju istraživačkog duha, kritičkog mišljenja, prihvatanju različitosti i tolerancije. Jedno je od vodećih privatnih obdaništa na teritoriji Grada Novog Sada u kom deca uz pomoć stručnog osoblja odrastaju i provode prijatne i zanimljive trenutke u igri i obrazovanju.


Aktivnosti koje planiraju i sprovode vaspitači, pedijatrijske sestre, pedagog i psiholog prilagođene su uzrastu, individualnim potrebama, željama i talentima svakog deteta. Kroz rad podstiče se njihova radoznalost, kreativnost, samopouzdanje, želja za učenjem, međusobno poštovanje. Puž je vaspitno obrazovna ustanova koja ide u korak sa vremenom i unosi novine kako u radu, tako i u učilima u skladu sa potrebama dece, roditelja i okruženja.


„I tako.....nakon dvomesečnih priprema, došao je i dan kada su se okupile Novosađanke, povodom jednog od najlepših događaja u godini – RR Deda Mraza i dodele paketića.


Sve dame su sa decom, a mnoge i u pratnji jačih polovina, stigle u vrtić „Puž“ i stopile se u more drugarica. Neke su se videle prvi put, neke se znaju odavno, ali ono što nas je sve vezivalo je lebdelo u vazduhu – duh Ringeraje.


Veseo i razdragan program za najmlađe, dodela paketića uz recitovanje pesmica, osmesi i uzbuđenje mališana, ostavili su neponovljiv utisak zajedništva i radosti. Iako nije bilo mnogo vremena za ćaskanje među virtuelnim drugaricama, uspele smo da prozborimo po koju, i nije nam bilo krivo, jer smo znale da ćemo se, koliko još iste večeri, „videti“ opet i site ispričati.


Priredba je proletela, predivno smo se proveli, i ostalo da željno čekamo još jednog RR Deda Mraza i do tad se družimo na našoj najdražoj Ringeraji.“

 

Ringeraja se zahvaljuje Vrtiću Puž na saradnji!


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
8
Pravilnik o privatnosti
Poslednja promena 27.8.2020.
3
Opšti uslovi korišćenja foruma
Rev. 26. mart 2014.
3
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2





Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here