|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Šta o Zvezdama baby kalendara kaže mama Maja, fotograf iz Niša

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.11.2016
Jovica je nasmejani dečak koji je prošle godine poneo titulu Zvezda baby kalendara za mesec oktobar. Prenosimo vam utiske njegove mame Maje o Zvezdama baby kalendara koje i ove godine lepršavim sjajem sijaju na Ringerajinom nebu.

image
Fotografija iz lične arhive mame Maje
/11


 

 

Maja Marjanović je jedna lepa, nasmejana mama troipogodišnjeg Jovice, koja je ljubav prema fotografiji ostvarila na najlepši mogući način – objedinjujući inspiraciju, ljubav i posao.

Prošle godine, odlučila je da sa fotografijom svoga dečaka učestvuje u takmičenju za Zvezda baby kalendara 2016.

I, pobedili su!


Jovica je svojim osmehom obasjao oktobar u Baby kalendaru za 2016. i učinio da jesenji dani budu vedri i svetlucavi.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

"Svakodnevno beležim osmehe, trenutke za pamćenje porodica koje fotografišem, a isto tako svojim aparatom beležim i odrastanje svog mališana kao i trenutke nama posebne. Baš jedan takav trenutak podelila sam u okviru takmičenja za Baby kalendar 2016. Prošle godine, galeriju je ukrasilo preko 500 mališana, međutim kako kalendarska godina ima samo 12 meseci, odabrano je 12 zvezda.

Za fotografiju mog sina glasao je veliki broj roditelja, što me je učinilo veoma srećnom i ponosnom, a posebno sam se obradovala činjenici da je Jovica na kraju i osvojio titulu Zvezde baby kalendara za mesec oktobar 2016. Zaista je bila prava satisfakcija to što će nam ovaj posebni kalendar stajati i ulepšavati 2016. godinu, a nakon toga ćemo ga čuvati kao uspomenu."

 

 

 

Kompanija Johnsons i Ringeraja.rs su nakon takmičenja organizovali veselo druženje pobednika - 12 Zvezda baby kalendara, koje su se sa svojim roditeljima, bakama, dekama, tetkama, prijateljima okupile u Beogradu, došavši iz raznih gradova Srbije i Crne Gore.

 


 

 

"Nije nam bilo teško da dođemo iz Niša. Odbrojavali smo dane do druženja mališana i roditelja, a to iščekivanje nam je praznične novogodišnje dane učinilo još radosnijim. Bilo je uživanje upoznati sve Zvezde, mališane koji su se našli u Baby kalendaru 2016, kao i njihove roditelje, a ja sam naravno ponela i svoj aparat i zabeležila sve vesele trenutke druženja u igraonici. Sve njihove osmehe, upoznavanja, igrarije, radost na licima. Sponzor Johnsons Baby nas je obradovao prelepim kalendarima, i iznenadio divnim paketima Johnsons Baby proizvoda koje i inače rado koristimo."
   

 

 

                                                                                                                 

 

 

Došlo je vreme da izaberemo 12 zvezda, koje će ukrasiti Baby kalendar za 2017. godinu, a koji će se naći na zidovima porodica u Srbiji i Crnoj Gori.

Zato požurite, učestvujte u zabavnom takmičenju kako bi se baš vaš mališan našao u najzvezdastijem Baby kalendaru!


PRIJAVI DETE ZA

"ZVEZDU BABY KALENDARA 2017."   

 

 

"Svim zvezdicama koje se takmiče ove godine, Jovica i ja želimo puno sreće, puno lepih trenutaka koji će biti zabeleženi i podeljeni na Ringeraji, od srca ćemo navijati i glasati!" - poručuje mama Maja.

 

Sve fotografije su iz lične arhive mame Maje!

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Mart!
Zimi se nazire kraj, a sunce nam osmeh daruje na dar.U martu je zvezda ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Fe...
Hladni dani su još uvek tu, a ove okice pune smeha neka vas zagreju! Zvezda za mesec februar je ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Ja...
Započnimo sa predstavljanjem zvezdica zvezdanog Ringerajinog neba!!! Sjajna zvezda meseca januara je ...
2
100 zvezdica!!!
Najlepše zvezdano nebo je tu!! Prvih 100 fotografija sa najvećim brojem glasova tokom takmičenja "Zvezda baby kalenda...
2





Junska zvezda baby kalendara za 2017. godinu!
Radošću silnom, osmehom širokim leto nam dovodi junska zvezda!
Majska zvezda baby kalendara za 2017. godinu!
Sakrivena u mirisni oblak majskog cveća, zvezda meseca maja nam stidljivo nagoveštava leto!



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

kuma
pisuljica

ako hocu da se udam u crkvi, jel mogu uzeti za kumu na vencanju prijateljicu koja nije krstena?

da (7%)

ne (81%)

ne znam (12%)


Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here