|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Svi govorimo o starenju kože lica, a šta je sa telom

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.6.2019
Svakodnevno se susrećemo sa raznoraznim ponudama kada je nega kože u pitanju. Nude nam se razni tretmani i proizvodi.
Ključne reči:

image
/41


 

 U neke od njih verujemo više, u neke manje. Međutim, najčešće se priča o starenju kože lica, uklanjanju bora, te liftingu kože lica. Neretko prepoznamo lice dame u 60im godinama podvrgnuto hirurškim zahvatima, međutim, vrat i dalje odaje godine. 
Koliko često pričamo o starenju kože tela i faktorima koji na njega utiču? Nažalost, i ne mnogo.  Stoga u nastavku slede odgovori na neka pitanja koja nam možda mogu pomoći u nezi kože tela.
Na starenje kože tela utiče više faktora. Na one prirodne poput genetike ne možemo mnogo uticati, ali se možemo truditi da ih ublažimo, te redovnom negom, a posebno onom koja počinje u pravo vreme. Često se taj fenomen naslednog starenja i starenja pod uticajem godina naziva i “unutrašnje starenje”. Međutim, svesni smo da prirodno okruženje u kome boravimo, poput urbanih sredina, nezdrav način života uzorkuju prevremeno starenje. Ovaj fenomen naziva se “eksterno starenje”. Upravo, uvodeći preventivne mere, ovaj fenomen se može usporiti. 
Kako?
? Sunce – nije samo odlazak na odmor, more ili planina, alarm za negu sa SPF. Nikako! Odlazak na posao, šetnja gradom, baš svaka aktivnost pod sunčevim zracima, od proleća do kasne jeseni, je vreme da kožu zaštitimo proizvodima sa zaštitnim faktorom. Delovi tela koje toliko svakodnevno ne izlažemo suncu, poput stomaka, neretko imaju mlađi izgled, čak i do 10 godina, u odnosu na ruke koje su svakodnevno izložene u toplim danima.
? Solarijum – proizvodi za brže potamnjivanje su svakako bolji izbor od solarijuma gde se emituju štetni UV zraci koji izazivaju maligna oštećenja na koži, ali i izazivaju prevremeno starenje.
? Cigarete – nikotin negativno deluje na kožu, čineći je da ostari pre vremena. Koža se opušta i poprima sivo-žutu boju. Na koži nastaju fine linije koje vremenom prelaze u bore.
? Ishrana – zdrava, uravnotežena ishrana bogata svežim voćem i povrće, smanjen unos ugljenih hidrata, dovode do usporavanja starenja kože. Izbacivanjem alkohola koji dehidrira i oštećuje kožu, doprineli ste njenom očuvanju. 
? Piling – Uklanjanje mrtvih ćelija sa kože je preduslov da sve preparate koje na nju nanesemo prodru u dublje slojeve kože, te dobijemo potpuni učinak. Piling podstiče regeneraciju ćelija te time nastaje nova koža koja je puna svežine. 
? Vežbanje – redovna fizička aktivnost, ma koju vi odabrali je melem za kožu tela. Potpuno je prirodan lifting, a ujedno oslobađanje od nakupljenog stresa kome smo izloženi u modernoj današnjici.
? Hidratacija – prirodna sposobnost kože da zadrži vlagu opada s godinama. Dodatno, tuširanjem vrelom vodom i upotrebom agresivnijih sapuna, koža se isušuje. Svakodnevno vlaženje kože tela adekvatnim proizvodima, pored redovnog unosa vode (oko 2.5 l dnevno) je jedan od prvih koraka u podmlađivanju kože, kako lica i tela. Dehidriranost izaziva dehidratacijske linije na koži tela koje vremenom postaju bore. Neverovatan je podatak da samo iz kože svakog dana izgubimo 2.5 dl vode!
? Masaža – verujemo da tvoja omiljena rukavica za masažu ima počasno mesto u kupatilu jer to i zaslužuje. Uvek čista, spremna je da nakon tople kupke uz najlepše suvo ulje podstakne cirkulaciju na tvom telu, te doprinese uklanjanju nedostataka na koži, poput strija.
Kako pravilno negovati kožu tela? 
Upravo proizvodima koji će joj pružiti visoku hranljivost i hidrataciju. Poznato je da prirodna biljna ulja imaju visoku moć hidratacije, obnavljanja, hranljivosti, kao i uklanjanja nedostataka na telu. Proizvod koji će koži tela, a ujedno i kosi pružiti kompletan svakodnevni tretman jeste Huile Prodigieuse Florale, Čarobno suvo ulje Florale, koje je nastavak jedne čuvene francuske priče, stvarajući novu letnju mirisnu šansonu za sve tipove kože.
Bogato sa 7 dragocenih 100% prirodnih biljnih ulja, prava je mirisna bomba za negu tela koja će koži pomoći da što duže ostane mlada. Dok Tsubaki ulje hidrira kožu i podstiče formiranje kolagena, arganovo ulje je obnavlja, ulje makadamije hrani, a ulje borača zaglađuje, te hidratantno ulje kamelije i ulje lešnika štite, slatki badem omekšavaju kožu, Huile Prodigieuse čarobna suva ulja biće najsenzitivnija i čarobnija nega tela. 
Vitamin E, čuveni vitamin mladosti i najjači antioksidant, je jedan od sastojaka edicije Huile Prodigieuse koje predstavlja br. 1 ulje na tržištu ulja za negu tela(1). Svih 7 dragocenih biljnih ulja imaju svoja blagorodna dejstva na kožu tela, a samo 1 kap Huile Prodigieuse® štiti kožu od 90% slobodnih radikala(2) što predsatvlja još jedno njegovo delovanje a to je antioksidacija. Ujedno, zahvaljujući Tsubaki ulju, Huile Prodigieuse Florale predstavlja zaštitu kože od zagađenja (3), dok zahvaljujući ulju borača dokazano smanjuje vidljivost strija za čak 30% te sprečava nastanak novih (4). 
Kroz proteklih skoro 30 godina, Huile Prodigieuse je postao sinonim elegancije i zavođenja svih tipova kože. A od proleća 2019. godine, započet je novi  mirisni roman kojeg sačinjavaju magnolija, citrusne note grejpa, limuna i pomorandže, koje uz kalabrijski bergamot i čuveni afrodizijak beli mošus čine potpuno cvetno ludilo na telu svake dame.  
Mi ne možemo da zamislimo leto bez Floral ulja, a vi? 
Letnji mirisno-cvetni saveti:
* Nakon tuširanja nanesite na telo Huile Prodigieuse Florale visoko hranljivo čarobno suvo ulje.
* Pre pranja kose, 1-2 nedeljno napravite masku za kosu tako što ćete naprskati kosu na 10ak min, a potom oprati
* Svakog dana 1 kap ulja utrljajte u vrhove kose te je zaštitite od pucanja 
* Ukoliko imate suvu kožu lica, pomešajte par kapi Florale ulje sa dnevnom ili noćnom kremom.
* Tretirajte sve delove tela (bokovi, grudi, stomak, noge) sklone stvaranju strija uz mini masažni tretman.
Huile Prodigieuse Florale, 100 ml
Cena: 3.125 din 
U apotekama vas očekuje akcija – poklon poklon neodoljivih letnjih narukvica. 

 U neke od njih verujemo više, u neke manje. Međutim, najčešće se priča o starenju kože lica, uklanjanju bora, te liftingu kože lica. Neretko prepoznamo lice dame u 60 im godinama podvrgnuto hirurškim zahvatima, međutim, vrat i dalje odaje godine. 

 

Koliko često pričamo o starenju kože tela i faktorima koji na njega utiču? Nažalost, i ne mnogo.  Stoga u nastavku slede odgovori na neka pitanja koja nam možda mogu pomoći u nezi kože tela.

 

Na starenje kože tela utiče više faktora. Na one prirodne poput genetike ne možemo mnogo uticati, ali se možemo truditi da ih ublažimo, te redovnom negom, a posebno onom koja počinje u pravo vreme.

 

Često se taj fenomen naslednog starenja i starenja pod uticajem godina naziva i “unutrašnje starenje”. Međutim, svesni smo da prirodno okruženje u kome boravimo, poput urbanih sredina, nezdrav način života uzorkuju prevremeno starenje. Ovaj fenomen naziva se “eksterno starenje”. Upravo, uvodeći preventivne mere, ovaj fenomen se može usporiti. 


Kako?

Sunce – nije samo odlazak na odmor, more ili planina, alarm za negu sa SPF. Nikako! Odlazak na posao, šetnja gradom, baš svaka aktivnost pod sunčevim zracima, od proleća do kasne jeseni, je vreme da kožu zaštitimo proizvodima sa zaštitnim faktorom. Delovi tela koje toliko svakodnevno ne izlažemo suncu, poput stomaka, neretko imaju mlađi izgled, čak i do 10 godina, u odnosu na ruke koje su svakodnevno izložene u toplim danima.

 

  • Solarijum – proizvodi za brže potamnjivanje su svakako bolji izbor od solarijuma gde se emituju štetni UV zraci koji izazivaju maligna oštećenja na koži, ali i izazivaju prevremeno starenje.

 

  • Cigarete – nikotin negativno deluje na kožu, čineći je da ostari pre vremena. Koža se opušta i poprima sivo-žutu boju. Na koži nastaju fine linije koje vremenom prelaze u bore.


  • Ishrana – zdrava, uravnotežena ishrana bogata svežim voćem i povrće, smanjen unos ugljenih hidrata, dovode do usporavanja starenja kože. Izbacivanjem alkohola koji dehidrira i oštećuje kožu, doprineli ste njenom očuvanju. 


  • Piling – Uklanjanje mrtvih ćelija sa kože je preduslov da sve preparate koje na nju nanesemo prodru u dublje slojeve kože, te dobijemo potpuni učinak. Piling podstiče regeneraciju ćelija te time nastaje nova koža koja je puna svežine. 



  • Vežbanje – redovna fizička aktivnost, ma koju vi odabrali je melem za kožu tela. Potpuno je prirodan lifting, a ujedno oslobađanje od nakupljenog stresa kome smo izloženi u modernoj današnjici.


  • Hidratacija – prirodna sposobnost kože da zadrži vlagu opada s godinama. Dodatno, tuširanjem vrelom vodom i upotrebom agresivnijih sapuna, koža se isušuje.


  • Svakodnevno vlaženje kože tela adekvatnim proizvodima, pored redovnog unosa vode (oko 2.5 l dnevno) je jedan od prvih koraka u podmlađivanju kože, kako lica i tela. Dehidriranost izaziva dehidratacijske linije na koži tela koje vremenom postaju bore. Neverovatan je podatak da samo iz kože svakog dana izgubimo 2.5 dl vode!

 


  • Masaža – verujemo da tvoja omiljena rukavica za masažu ima počasno mesto u kupatilu jer to i zaslužuje. Uvek čista, spremna je da nakon tople kupke uz najlepše suvo ulje podstakne cirkulaciju na tvom telu, te doprinese uklanjanju nedostataka na koži, poput strija.


Kako pravilno negovati kožu tela? 

 

Upravo proizvodima koji će joj pružiti visoku hranljivost i hidrataciju. Poznato je da prirodna biljna ulja imaju visoku moć hidratacije, obnavljanja, hranljivosti, kao i uklanjanja nedostataka na telu. Proizvod koji će koži tela, a ujedno i kosi pružiti kompletan svakodnevni tretman jeste Huile Prodigieuse Florale, Čarobno suvo ulje Florale, koje je nastavak jedne čuvene francuske priče, stvarajući novu letnju mirisnu šansonu za sve tipove kože.

 

Bogato sa 7 dragocenih 100% prirodnih biljnih ulja, prava je mirisna bomba za negu tela koja će koži pomoći da što duže ostane mlada. Dok Tsubaki ulje hidrira kožu i podstiče formiranje kolagena, arganovo ulje je obnavlja, ulje makadamije hrani, a ulje borača zaglađuje, te hidratantno ulje kamelije i ulje lešnika štite, slatki badem omekšavaju kožu, Huile Prodigieuse čarobna suva ulja biće najsenzitivnija i čarobnija nega tela. 

 

Vitamin E, čuveni vitamin mladosti i najjači antioksidant, je jedan od sastojaka edicije Huile Prodigieuse koje predstavlja br. 1 ulje na tržištu ulja za negu tela(1). Svih 7 dragocenih biljnih ulja imaju svoja blagorodna dejstva na kožu tela, a samo 1 kap Huile Prodigieuse® štiti kožu od 90% slobodnih radikala(2) što predsatvlja još jedno njegovo delovanje a to je antioksidacija.

 

Ujedno, zahvaljujući Tsubaki ulju, Huile Prodigieuse Florale predstavlja zaštitu kože od zagađenja (3), dok zahvaljujući ulju borača dokazano smanjuje vidljivost strija za čak 30% te sprečava nastanak novih. 

 

Kroz proteklih skoro 30 godina, Huile Prodigieuse je postao sinonim elegancije i zavođenja svih tipova kože. A od proleća 2019. godine, započet je novi  mirisni roman kojeg sačinjavaju magnolija, citrusne note grejpa, limuna i pomorandže, koje uz kalabrijski bergamot i čuveni afrodizijak beli mošus čine potpuno cvetno ludilo na telu svake dame.  Mi ne možemo da zamislimo leto bez Floral ulja, a vi? 

 

Letnji mirisno-cvetni saveti:

  • Nakon tuširanja nanesite na telo Huile Prodigieuse Florale visoko hranljivo čarobno suvo ulje.
  • Pre pranja kose, 1-2 nedeljno napravite masku za kosu tako što ćete naprskati kosu na 10ak min, a potom oprati
  • Svakog dana 1 kap ulja utrljajte u vrhove kose te je zaštitite od pucanja 
  • Ukoliko imate suvu kožu lica, pomešajte par kapi Florale ulje sa dnevnom ili noćnom kremom.* Tretirajte sve delove tela (bokovi, grudi, stomak, noge) sklone stvaranju strija uz mini masažni tretman.

 

Huile Prodigieuse Florale, 100 mlCena: 3.125 din U apotekama vas očekuje akcija – poklon poklon neodoljivih letnjih narukvica. 

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...



Anketa

sta da saznate
suzyyy

da nosite trojke sta bi uradili

abortus (8%)

obradovali se (48%)

ili bili u stahu (45%)


Ukupan broj glasova: 40

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here