|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šumadijska sarma
15.3.2010 14:18:59   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Prvo skuvas pasulj,ja na manju glavicu stavim oko 150g pasulja,ili ako uzimas iz konzerve i zatim ga doooooooooobro ocedi.
Treba ti jedna manja glavica kiselog kupusa za toliku kolicinu pasulja,poskidas listove u koje ces motati,dobro ih operes da ne budu jako kiseli i slani.Prodinstas dve glavice crnog luka,stavis jednu sup. kasiku aleve paprike,moze slatka,moze ljuta,ko sta voli.Dodas,bibera,po zelji.U to dodas pasulj da se prodinsta sa tim lukom da malo dobije taj smek !Onda svaki list punis tom smesom,zamotas kao sarmu i poredjas u vatrostalnu ciniju.Preko svake sarmice ja stavim jos malo tucane paprike,eto onako i zalijes sa malo vode da ukrcka i peces na 180 stepeni ,malo da dobije bojicu,to je u sustini sve kuvano-dinstano.
Zaboravih reci da uz to ide samo neki feta sir,ili onaj sitan sir,extra je kombinejshn



_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Šumadijska sarma
15.3.2010 14:43:28   
marince1
ovo zvuci mljac,mljac

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here