|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: minnica
Ključne reči:

image
/11


  • 300-500g prokelja
  • 2-3 čena belog luka
  • 2 kašike susama
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • so
  • ostali začini po želji


  1. Očistiti i oprati prokelj, a ako je krupniji, iseći ga na polovine. Kuvati prokelj u slanoj vodi dok ne omekša, pa ga ocediti. Susam propeći na suvom tiganju.Na maslinovom ulju propržiti iseckan beli luk, pa dodati prokelj. Uz mešanje krčkati još 5 minuta i onda dodati susam.


Može se služiti kao prilog, a može i kao samostalno jelo. Vrlo je ukusno.


 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pasulj- čorbast
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Slani štapići
Ringerajin kuvar: lelaigor
BELA MUSAKA
Ringerajin kuvar: bukimuki



Anketa

Трудна
пеперутка16

Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?

Click Here