Ringerajin kuvar: minnica

- 300-500g prokelja
- 2-3 čena belog luka
- 2 kašike susama
- 2 kašike maslinovog ulja
- so
- ostali začini po želji

- Očistiti i oprati prokelj, a ako je krupniji, iseći ga na polovine. Kuvati prokelj u slanoj vodi dok ne omekša, pa ga ocediti. Susam propeći na suvom tiganju.Na maslinovom ulju propržiti iseckan beli luk, pa dodati prokelj. Uz mešanje krčkati još 5 minuta i onda dodati susam.
Može se služiti kao prilog, a može i kao samostalno jelo. Vrlo je ukusno.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Sok od cvekle
Ringerajin kuvar: veliki momak
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2