|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 3.4.2009 12:28:21
|
|
|
|
eugenija
|
Ja sam nedavno sanjala da sam rodila tako sitnu bebu, kao zrno graška, da zaboravim gde sam je ostavila, i ne mogu da je nađem... Uhhh
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 3.4.2009 12:53:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam sanjala da kada sam rodila bebu, ostavila je samu kuci, a ja i muz otisli na cijeli dan vani... i tacno sam je cula kako place od gladi.... i kada sam dosla kuci nisam mogla nigdje da je nadjem, kao postala je nevidljiva... uzas! isto tako cesto sam sanjala da krvarim dolje...
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 3.4.2009 12:58:25
|
|
|
|
eugenija
|
Kako ti snovi znaju biti realistični... uhhhh... Jel ono 10. jun termin? Ajde napravi ticker, njaaaa
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 3.4.2009 20:09:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeste :) Ja ti ne znam nista napraviti na ovaj forum, ni sliku ne umijem da postavim, Nego sve nesto petljam... Ima li neko upustvo, ili...? Jer bas rijetko idem na forume i slabo znam kako funkcionisu.
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 3.4.2009 20:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
uspjela sam ticker da stavim, ali jos uvijek ne znam kako sliku da postavim
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 3.4.2009 20:32:26
|
|
|
|
Verus
|
cao miljana dobro dosla! mozes kliknuti na link kafica pa nam se pridruzi!!
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 4.4.2009 12:42:06
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn uspjela sam ticker da stavim, ali jos uvijek ne znam kako sliku da postavim Uđi na "Moja ringeraja", pa pronađi "Moj profil", kada uđeš na profil, imaš opciju "Moj avatar" - I čekiraj opciju - "Otpremi moju sliku- avatar", pa onda klikni na slikicu pored (mali kvadratić, izgleda kao umetnička slika, okolo beli ram, a unutra kao neki pejzaž mali). To kad uradiš, pronađi sliku koju želiš (sa računara), vrati se i obavezno potvrdi ispod da bi sačuvala promene, na opciju "Potvrdi". Ako bilo šta ne bude išlo od ruke, pošalji privatnu poruku Guppy, ona je naš administrator.
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 4.4.2009 17:27:38
|
|
|
|
BINCE
|
hm,,ja cesto sanjam da rodim bebu,al beba je velika mozda 5-6 mjeseci i odjednom je u mojim rukama i mi kao na nekakvom partiju i ja svima pokazujem kako sam rodila bebu veliku,al uvijek je bila slatka beba i musko....sta li to znaci,iako ja imam osjecaj da cu roditi djecaka al,vidjet cemo...
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 4.4.2009 17:38:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo sam uspjela, hvala, ali ipak mi je bilo malo drugacije, nije mi bila slikica pored da na nju kliknem, nego sam na link "moj avatar" kliknula i onda se otvorio prozorcic za uploadovanjem...
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 4.4.2009 17:50:00
|
|
|
|
afrodita
|
Nikad necu zaboraviti san koji sam sanjala kada sam bila trudna. Rodila sam bebu sa glavom moje zaove. Danas neverovatno koliko lici na nju.
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 22.4.2009 15:40:05
|
|
|
|
eugenija
|
Riknuh sanjajući... Sanjala sam porodilište, apsolutno svaki detalj. Sanjala sam kontrakcije, sanjala sam bol, sanjala sam babice, sanjala sam porođaj... Imam osećaj da sam sanjala 15 sati (koliko je sve i trajalo)... Bilo je bolno, ali sam imala osećaj da radim nešto veoma bitno, i da imam snage, da ja to mogu.. Sve je bilo izuzetno realistično... Onda se desio neki prevrat u snu.. Moja drugarica (koja je isto trudna IRL), dobila je isti dan bebu, i zamenila s mojom bebom, jer joj je moja bila lepša, i neće da mi je vrati!!! E tu sam plakala na sav glas.. Molim te, vrati mi bebuuu... Vrištala sam.. Bilo je košmarno...
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 22.4.2009 22:15:55
|
|
|
|
BINCE
|
svaki put sam sanjala da radjam musko.....i tako je stvarno rodit cu musko akoBogda.....
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 22.4.2009 23:44:57
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: BINCE svaki put sam sanjala da radjam musko.....i tako je stvarno rodit cu musko akoBogda.....
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 23.4.2009 8:28:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja jedino sto sanjam realisticno je sex, i to mi se desava jako cesto. Valjda sam ugrozena zbog navale hormona
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 23.4.2009 8:32:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Onda se desio neki prevrat u snu.. Moja drugarica (koja je isto trudna IRL), dobila je isti dan bebu, i zamenila s mojom bebom, jer joj je moja bila lepša, i neće da mi je vrati!!! E tu sam plakala na sav glas.. Molim te, vrati mi bebuuu... Vrištala sam.. Bilo je košmarno... e ovo sam i ja sanjala ...haman pred prvi porod... da su mi zamijenili bebu, upravo zato sto je moja bila ljepsa ... ali sa nekom nepoznatom
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 23.4.2009 14:39:18
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ja jedino sto sanjam realisticno je sex, i to mi se desava jako cesto. Valjda sam ugrozena zbog navale hormona A šta ti se dešava često, da ga sanjaš ili da ga imaš? I ja sam napaljena kao skot, moraću to da napišem u temi o sexu u trudnoći...
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 23.4.2009 14:40:07
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo IZVORNA PORUKA: eugenija Onda se desio neki prevrat u snu.. Moja drugarica (koja je isto trudna IRL), dobila je isti dan bebu, i zamenila s mojom bebom, jer joj je moja bila lepša, i neće da mi je vrati!!! E tu sam plakala na sav glas.. Molim te, vrati mi bebuuu... Vrištala sam.. Bilo je košmarno... e ovo sam i ja sanjala ...haman pred prvi porod... da su mi zamijenili bebu, upravo zato sto je moja bila ljepsa ... ali sa nekom nepoznatom O joj boničko, jelda da je strašan san
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 23.4.2009 17:53:14
|
|
|
|
Berta
|
Joj snovi su mi katastrofa i baš me muče. Tako je bilo i u prvoj trudnoći, stalno sam sanjala neke gluposti. Najviše sam se zbog toga i pridružila ovom forumu da budem u blizini onih koji su u istom sosu kao ja. Sanjala sam dva dana pre double testa da sam kao otišla na taj test i da mi je jedna beba umrla. Sa drugom bebom je sve ok al ova prva sva u nekim krasticama i mnogo manja, ma užas. A lepo se vidi pol i jedne i druge, dečak (taj koji je umro) i ovo drugo devojčica. Nisam bila živa dok nisam otišla na uz. Nažalost svi snovi su mi takvi bezvezni, mada ima i onih bezobraznih., hormoni prave čudo.
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 5.3.2010 21:42:05
|
|
|
|
eugenija
|
Joj ajte da sredimo ove teme sa trudničkim snovima. Mislim da ih ima par.
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 5.3.2010 22:14:58
|
|
|
|
eugenija
|
Trebalo bi ovu temu zalepiti u ovu: Trudnoća i snovi
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 6.3.2010 0:43:36
|
|
|
|
bojana87
|
hehehe nije bas san u trudnoci ali ima veze s njom 7 dana pre nego sto cu saznati da sam trudna sanjala sam da sam rodila devojcicu koja je preslikana ja kad sam bila mala,a par dana posle toga od mm sestra je sanjala da sam rodila devojcicu i da smo joj dali ime Bojana I nekako sam bila ubedjena da ce biti devojcica i po 2 lekara jeste devojcica ima nesto u tim snovima...
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 28.4.2010 19:20:51
|
|
|
|
Pilence81
|
Ja sam po prvi put nocas sanjala da sam izgubila bebu,jos ne mogu da dodjem sebi da je to bio samo san
|
|
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 4.6.2010 0:17:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja imam nocne more Stalno sanjam zube, kako ispadaju pa krvavre i ne mogu da zaustavim krv (a kazu da su to najgori snovi - mislim na znacenje). Ali ja to tako cesto sanjam da su mi postali normalni Ma sanjam svakakve gluposti, sada se ne mogu ni sjetiti, ali zna bit toliko intenzivno da se probudim u sred noci i ne mogu da nastavim da spavam
|
|
|
RE: 6 konkretnih trudničkih snova 4.6.2010 18:59:11
|
|
|
|
stasha77
|
ja sanjala da mi mm rekao da me vise ne voli i da ga bas briga za nasu bebu i nas, pa onda da sam rodila bebu sa dva razlicita oka (boja, oblik, sve ) a onda da sam rodila bebu koja ne place uopste, sve ostalo kao normalno ali nema skroz... i sve za jednu noc bas odvratno
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.