|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Igrice za decu
15.4.2011 23:38:36   
Anoniman
Ben 10

Spiderman

Batman

Luka se navukao na igrice... user posted image
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Igrice za decu
15.4.2011 23:39:39   
Vika
Moj čovek! Kad malo poraste, čekam ga on lineuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Igrice za decu
15.4.2011 23:45:56   
Anoniman
Ma smešno mi, po nekada prođem da vidim šta radi, vidim dole stoji "Imate novu poruku". Iskreno, nikada nisam kliknula da vidim kakva je to poruka. Jesam trebala??? user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Igrice za decu
16.4.2011 9:19:45   
Maya21
mi igramo ove igrice, ima ih gomila

IGRICE

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Igrice za decu
21.4.2011 15:22:02   
Vučko.ba.
ja sam bila Meri ukinula igrice,  jbt počela se nervirati i to pravo, i sigurno nije igrala pola godine, i prekjuče me zamoli da malo igra super maria i crash bandicota pa sam je pustila

inače igra na wii konzoli i imam preko 120 igrica, odlična stvar al ide sad lijepo vrijeme koji će joj đavo ta budalaština jer kad se zalijepi za ekran ne možeš nego silom sve pogasiti

_____________________________

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Igrice za decu
12.5.2011 20:40:45   
znljubica
Danas je računarska tehnologija ušla u svet dečjih igara i kompjuterske igrice su postale najvažnija dečja igra. U tim igrama dete samo sedi po nekoliko sati za kompjuterom, samo se sa sobom igra pa je tako odstranjena socijalna, tj. društvena kolektivna uloga dečjih igara. Dete je upućeno na asocijalni način života sa svim što takav život znači i proizvodi.

     Veliku ulogu u izboru dečjih igara imaju roditelji. Treba se izboriti sa iskušenjima pasivnog načina igranja i podsticati decu da se što više igraju misaonih i društvenih igara.
     Nedavno sam bila u poseti porodici naših prijatelja, koji imaju sina od 5 godina. To su divni  mladi ljudi, obrazovani, sa karijerom, prijatni i posvećeni vaspitanju svog deteta.
     Zajednički su napravili igru koja se igra po istim pravilima kao i igra NE LJUTI SE ČOVEČE. Razlika je što svi igrači polaze sa istog mesta, put do kućice je mnogo duži, i kućica je jedna.
Pobednik je igrač koji prvi stigne do kućice.
     Na tom putu dete mora da preskoči niz prepreka. Kad stane na polje sa slovom S, izvlači karticu sa nekom rečju koju treba da pročita, slovo M znači da izvlači karticu sa matematičkim zadatkom primerenom dobu predškolskog deteta, slovo E je reč na engleskom jeziku.
Ima dosta polja sa sličicama životinja, pa polje sa slikom petla znači da igrač treba da kukuriče, sa slikom svinje da grokće, i tako dalje…Tu je i fizička aktivnost, neka polja daju zadatak igraču da uradi 15 trbušnjaka, neka 10 čučnjeva, pa sklekovi.
      Ko ne ispuni zadatak mora da se vrati nazad.
      Moj mali prijatelj i ja smo odigrali igru 2 puta. Na svom putu do kućice sam nešto računala, njakala, groktala i ostalo, dva puta sam radila čučnjeve i trbušnjake, sreća da sam preskočila polje sa sklekovima. Svima je bilo zabavno, posebno dok sam ja, posle ukusne i obilne večere, obučena u popodnevni  kostim, na podu domaćinove dnevne sobe radila 15 trbušnjaka.
      Igra je zaista korisna, jer u sebi sadrži i misaone i fizičke aktivnosti. Dete je još u fazi izrade podloge za igru razvijalo svoju kreativnost, a sada kroz zabavu unapređuje svoje znanje i razvija svoje sposobnosti.
     Igru najtoplije preporučujem i odraslima, posebno onaj deo sa fizičkim aktivnostima.

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Igrice za decu
14.5.2014 19:04:20   
jovicaa
koliko dozvoljavate deci da igraju igrice?
aleks je poceo polako da se navlaci, pa ne znam koliko je previse? evo danas recimo posto je ovako ocajno vreme, sedeo je cak 2 sata i igrao, sto se nikad ranije nije desilo, to mi je PREVISE... uglavnom igra maksimum pola sata dnevno..

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu znljubica)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Igrice za decu
14.5.2014 22:45:02   
dijana1*
Vuku uopste ne dajem da igra igrice. Video je od nekih klinaca kako igraju i trazio, samo sam mu rekla da mi to nemamo. Na tome se uvek i zavrsi. Samo mi jos to zlo treba, pa Bog dragi ga ne bi odvojio od toga user posted image
Pre neki dan smo bili napolju i odjednom je pocela kisa da pada. Svi smo usli u kafic i naravno sva deca za tel i igrice samo Vuk skace meni po glavi i oko stola. Kada god pozovem svoju kumu na tel javi se klinac i pitam ga sta radis a on igram igrice.

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Igrice za decu
14.5.2014 22:55:40   
Ivanka 75
Iva uopste ije zainteresovana za igrice na kompjuteru, ja joj kupovala neke misaone igrice, o zivotinjama, pa misaonr igre, imam jednu kija se zove "mucni glavom" i koja je fenomenalna, pa na engleskom,ali nju ne zanima , mozda zato sto su obrazovne, za ucenje stvari, pojmova.
Druge igrice joj nismo ni pokazivali.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Igrice za decu
14.5.2014 23:00:22   
Olga75
Marija igra neke igrice na pbs kids , to su igrice sa likovima iz crtaca ( ti rex ekspresa , radoznalog dzordza , marte ... )
dnevno recimo oko pola sata
vikendom duze , to bude po dva - tri puta po pola sata
za sada je kontrolisem

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Igrice za decu
14.5.2014 23:06:21   
Sanjica26 RR
Jedino sto T igra jeste igra memorije. I to bas bude retko. Sad smo smanjili i crtani na minimum. Vise voli da slusa pesmice. Sad cesce na engleskom.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Igrice za decu
14.5.2014 23:17:18   
tijatija
Ja sam tek sad pocela po malo da dajem M I N ( straijima) tablet. To su uglavnom igra memorije , slagalica ili bojanka. Uglavnom je to malo pre spavanje ( nekad se desi svaki dan , nekad i po 5 dana ne traze) za sad se ne opetrecujem sa tim...a od lap topa ih drzim podalje ( dok budem mogla kontrolisati) jer ce vremenom sve to nadoknaditi.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Igrice za decu
15.5.2014 7:50:38   
Anck Su Nmaun
Uh Tara je expert za tablet, mobilni i komp malo manje.
Ja sam u telefonu imala igrice i igra ponekad, pola sata i to je to. Kod uja na tabletu , a u kompu imma nesto malo igrica pa ponekad se seti i trazi, dam joj . Ne igra ona to nesto cesto pa joj ne branim.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Igrice za decu
15.5.2014 8:07:19   
vikiveki
Moji obožavaju da se na mom mob.igraju sa Pou,nešto kao ljubimac koga hrane i kupaju svaki dan.Od ovih starijih video je i najmlađi pa me i on napada da ja igram umesto njega...ja igram a on gleda

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Igrice za decu
15.5.2014 8:11:14   
Anck Su Nmaun
hahhaha Na prvom telefonu sam dosla do 100 nivoa Pou-a i onda uzmem novi telefon, onda opet do nekog 30og i poludela sam i obrisem ga user posted image dostaaaaaa

Onda sve one Macak Tom, pa Dzindzer, pa ono kuce, zirafa....
Sad igra Cut the Rope... tu bas voli, ja nemma zivaca za to ali ona bas ima!
Lov na patke, pa onda neki lik trci i skuplja novcice, neku ajkulu..neznam ni ja vise....

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Igrice za decu
15.5.2014 8:20:01   
vikiveki
Joj ma meni je najgore kad sam na poslu, a moj stariji sin koji je sad u pripremnoj grupi,dođe kod mene u sobu tj moju grupu i traži mi mob. da mu dam da igra Pou,kaže ,,umreće mi Pou zbog tebe,treba da ga nahranim,,user posted image a ja u sred aktivnosti sa decom,ruke mi prljave od tempere....e kad ga tad nisam šutnula u ono njegovo d... nikad neću. I tako svaki dan, rekla sam da ću ga izbrisati ako tako nastavi

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Igrice za decu
5.2.2015 10:43:29   
Azra_
Htela bih detetu da pokažem ˝novi svet˝. user posted image On nikada nije seo za računar, to je bio dogovor mene i mm jer se ježim prizora gde deca po ceo dan provode za računarom. Vidim da je njemu sada moguće postaviti granicu, u smislu, ok, igraš pola sata i gotovo, pa mi to dođe dobra zanimacija za dane kada ne izlazi iz kuće zbog bolesti ili lošeg vremena. Imate neki predlog zanimljive igrice za početnike?

_____________________________

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Igrice za decu
11.2.2015 10:21:34   
Figaro88
Andrea voli da igra ovakve igrica Ili odigra nesto na Frivu.Na mobilnom ima onu macku,isto je kupa,hrani,ali to vise igram ja od njeuser posted image

< Poruku je uredio Figaro88 -- 11.2.2015 10:23:20 >


_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Igrice za decu
20.2.2015 13:27:42   
Modessty
za nesavršene roditelje čija deca ipak igraju igrice na kompu... user posted image

Igrice za decu

za klince koji znaju i uče engleski:
cookie.com

učenje slova, matematike i slično na srpskom za mlađu decu:
decijisnovi

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Igrice za decu
20.2.2015 13:38:28   
milicicak
Mod, za ovaj poslednji link imas od mene nasminkanu kafu kad dodjes u Bg user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Igrice za decu
23.2.2015 18:12:40   
mila83

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

za nesavršene roditelje čija deca ipak igraju igrice na kompu... user posted image

Igrice za decu

za klince koji znaju i uče engleski:
cookie.com

učenje slova, matematike i slično na srpskom za mlađu decu:
decijisnovi



Hvala ! Ovaj za engleski mi nije bio poznat,bas mi se svidja! Mima igra, ne svaki dan i ne vise od sat vremena maksimalno. To bas kad nemamo sta drugo da radimo....onda igra memorije, slova,brojevi,razlike, nadji izgubljeno, obuci princezu...a sin nije zainteresovan,trenurno je zaludjen kockama user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Igrice za decu
23.2.2015 19:46:09   
veselicaa
S voli da igra igrice,trenutno iga neku na tatinom fb profilu Pet city se valjda zove.Inace voli da igra Frozen(to nam je jos uvek hit),voli slagalice i engleski za decu.A.retko kada igra ali voli fashion igrice za devojcice.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Igrice za decu
23.2.2015 19:48:14   
Bibilib
moje dete obozava igrice,nije bitno koja je igrica u pitanju samo da igra...Igrao je cak i farmu na Fb user posted image user posted image

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Igrice za decu
23.2.2015 20:15:13   
mila83
Da, i nama je Frozen bio aktuelan neko vreme.Onda brat navija za sekuuser posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Igrice za decu
19.8.2016 21:32:14   
Kizilazo
Moje dete obozava http://friv.rs/ user posted image user posted image user posted image tu su stvarno dobre decije igrice.

< Poruku je uredio Kizilazo -- 19.8.2016 21:33:15 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI Z...
Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava de...
OVO JE ZA 5+! Pismeni rad malog Teodora (9)
Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razn...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image
Click Here