|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kinder pingvin
1.11.2011 18:56:05   
NadaR
 Evo nesto brzo, cokoladno i jednostavno ..

biskvit :
  6 jaja ;
  6 kasika secera;
  6 k. tople vode
  6 k. brasna
  prasak za pecivo
  2 k. kakaa

krema :
   5dl slatkog vrhnja ;
   1 zelatin ( ja koristim u prahu) ;
glazura:
    2oo g.cokolade;
   2-3 kapi ulja;
   1/4 margarina
   0,5 dl vode;

Sve sastojke za biskvit umutiti pa peci na 200c oko 15 minutta. Kada se ohladi , presjeci ga preko polovine da se dobiju dvije kore.
Slatko vrhnje umutiti pjenasto i dodati otopljen zelatin .
Filovati kore i odozgo cokoladna glazura , otopljena na tihoj vatri.

user posted image




_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kinder pingvin
1.11.2011 19:51:17   
Maya21
Nado bas sam danas naisla na netu na taj recept i dodala ga u omiljene user posted image samo sto ce sad da priceka malo bolja vremena :) mozda bozic user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kinder pingvin
1.11.2011 19:53:06   
Verus
A sta je zelatin?  Jel to gustin ili nesto drugo?  Znam da u receptima uvek zvucim kao da sam pala sa marsa, ali sam naucila da kuvam u americi, pa pola terminologije ne znam...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kinder pingvin
1.11.2011 19:55:47   
Verus
E da: i sta je slatka pavlaka?  Jel to u stvari slag?  Ovde ima heavy whipping cream, sto mu dodje gusta tecost, koju umutis sa secerom=slag.  Jel to to?  Ja bih ovo da pravimuser posted image

A upravo sam na netu nasla verziju sa nutellom, iju, raj i pakao za meneuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kinder pingvin
1.11.2011 20:01:44   
Lu
gelatin and cute creamuser posted image
Ili samo cream, ne dodaje se šećer, to je ustvari šlag u tečnom stanju koji se samo umuti bez dodavanja ičegauser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kinder pingvin
1.11.2011 20:04:28   
Verus
hvala luuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here