
- 400 gr. slanog keksa krekera,
- 400 gr. kiselog mleka,
- 200 gr. majoneza,
- 4 - 5 kiselih krastavčića,
- 150 - 200 gr. šunkarice,
- 1 čaša pavlake.

- Krekere poređamo kao osnovu za tortu.
- Izmešamo kiselo mleko, majonez, kisele krastavčiće i šunkaricu sitno iseckati.
- Na užoj tacni ređati red krekera pa preko fil, ponoviti dok se ne utroši kreker i fil, završiti krekerom. Umutiti posebno 1 čašu pavlake pa premazati celu tortu, narendati kačkavalj.
- Ostaviti u frižideru par sati pre služenja.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Pita bundevara
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2