Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Postoji jako mnogo varijacija na temu pa evo da i ja podelim način na koji je spremam:
Potrebno je:
. 600 g mlevene plazme
. 200 g prah šecera
. 1 margarin na sobnoj temperaturi, ali ja stavim maslac, ukusniji je
. 2 dl gaziranog soka od narandže ako bude suvo dodati još malo :)
To sve dobro izmešati i oblikovati donji sloj. Voditi racuna da se na kraju doda sok, tek kad se sve ostalo dobro umuti da bi bila homogena smesa...
250ml slatke pavlake >
Umutiti oko 2/3 mikserom i staviti srednji sloj
Preostalu 1/3 usuti u šerpicu dodati par rebara tamne cokolade (sa sto vecim % kakao) kad se istopi cokolada, promešati i ostaviti u frižider da se ohladi - onda umutiti mikserom i staviti zadnji, treci sloj.
Moze se još izrendati cokolada gore ali meni je i ovako ok. PRIJATNO!
P.S. ovo je okrajak koji je ostao za drugi dan :) i inace je pravim tako pravougaonu lakše se seče i služi....