Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 4.7.2015 12:39:44
|
|
|
|
mila83
|
Jeste, i ovako ima puno stvari za prvaka da se kupe,a mi dobili tako kvalitetan pribor. i ja inace volim i uzivam u tim stvarcicama. Hvala RR i sponzoru do neba
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 4.7.2015 13:07:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi smo nas pribor preuzeli od rodjaka tek u utorak kada smo ja i A.bile do Nisa.Sve je prelepo.obradovale su se cerkice mnogo i sve podelile.S ovog septembra polazi u predskolsko pa je i za nju bilo dosta toga.Ima na primer ona olovka sa debelom minicom koja je za pocetnike pa je to bas za nju,onda vostane bojice,debele bojice sve je to za nju a A.je uzela ostalo.Mi vec imamo stabio easy hemijsku i vise smo nego zadovoljni njome a i flomastere kupujemo samo njihove. Hvala puno rr i Stabilo bas ste nas lepo opremili za skolu i predskolsko
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 4.7.2015 20:59:33
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome. Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom. Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred....
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 4.7.2015 21:42:49
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib IZVORNA PORUKA: mila83 Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome. Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom. Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred.... Mima samo pita kada ce stici knjige Joj Boze uzbudjenja
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 4.7.2015 21:46:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi knjige kupujemo kada podjemo u skolu,jos nismo dobili ni spisak svih knjiga koje ce da koriste ove godine.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 4.7.2015 21:53:11
|
|
|
|
mila83
|
Mi narucili,stizu krajem avgusta,samo su nam u skoli rekli koji izdavac treba.Placamo u tri rate.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 5.7.2015 0:52:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo knjige već platili u tri rate otplaćivali... a nisu nam rekli kada stižu...verovatno u avgustu
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 5.7.2015 14:35:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, za RR
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 5.7.2015 14:57:21
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, za RR Hvala Um
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 5.7.2015 15:01:24
|
|
|
|
mila83
|
Hvala Um,poklon je stvarno lep i vredan !
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 5.7.2015 19:21:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 5.7.2015 21:00:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Veki nego sta i to u ruke odlicnog djaka.Moja A se bas obradovala
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 11:05:13
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, za RR Hvala draga,zaista vredna nagrada.....
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 11:47:47
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka Da,da...vreme ce pokazati,necu da se hvalim...
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 11:52:39
|
|
|
|
vikiveki
|
U Bibilibi ja nisam videla da ste i vi dobili ovu super nagradu...čestitam i vama
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 12:50:52
|
|
|
|
aleksandrici
|
Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 12:51:58
|
|
|
|
aleksandrici
|
Deca su izvor sveta,to vam kaze ponosna mama i cerke i sina.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 12:53:43
|
|
|
|
aleksandrici
|
Uvek sam se pitala "zasto svi kazu mala deca mala briga"-sad sam trenutno u ovom drugom stadijumu.Divno je biti majka....
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 13:00:37
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrici Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim. Biće još školskih iznenađenja, budite uz Ringeraju :)
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 13:15:52
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: aleksandrici Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim. Biće još školskih iznenađenja, budite uz Ringeraju :) Bravo !
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 13:17:41
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Biće još školskih iznenađenja, budite uz Ringeraju :) Pa zaista ne mogu da verujem,vi ste stvarno puni iznenadjenja i stalno imate predivne poklona za svoje forumase
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 6.7.2015 13:34:32
|
|
|
|
vikiveki
|
za RR i sponzore,to bi zaista bilo divno...da se još po neki đak obraduje ovako lepom priboru za polazak u školu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.