Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtaći naše mladosti 29.12.2009 14:53:04
|
|
|
|
dacca
|
A Blufonci?
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 29.12.2009 22:19:48
|
|
|
|
Rina
|
A ovo? klik pa onda ovo... hehe klik klik
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 29.12.2009 22:42:08
|
|
|
|
Trcosava
|
auuu... ja li sam jedina muškarača ovde? ja sam odrasla na transformersima, hi-man... posle su došli snorkijevci (ili su bili pre toga?) pa cipelići, štrumfovi...uh štrumfovi su definitivno bili pre transformersa... poslednje što sam pratila su nindža kofernjače
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 29.12.2009 23:14:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf jbte, ja sam kao mala vristala od ovoga, i sad se jezim uf uf. Inace Dusko dugousko, tom & jerry, transformersi, thundercats, mikijeva radionica, leteci medvedici... IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: afrodita Seca li se neko onog crtanog tj lutkarsko pozoriste sa kamilom Matildom i orlom, neki cvrcak svira i peva na klaviru, u nekoj kafani jarac je konobar..... O zašto nemaš četiri nogeee, za njih bi draagi ja dala sveee! KLIK
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 29.12.2009 23:36:35
|
|
|
|
lence
|
Da li se ne'ko seca crtaca gde su glavni protagonisti dve zivotinje, jedna sasvim mala a jedna ogromna (ovaj veliki je pas, a ovaj mali mozda pas, mozda ovcica, nemam pojma). Maleni uvek zapada u probleme i kad je u opasnosti veliki ga spasava, dosegne neprijatelja za vrat onom kukom na stapu za hodanje, a pritom vice:"Stizem Jankoooo!" Ne znam da li je crtic nas ili strani.
< Poruku je uredio lence -- 29.12.2009 23:37:17 >
|
|
RE: crtaći naše mladosti 30.12.2009 1:40:11
|
|
|
|
Jeca*
|
medved Jogi?
|
|
RE: crtaći naše mladosti 30.12.2009 2:04:11
|
|
|
|
cipiripi
|
Snorkijevci
|
|
RE: crtaći naše mladosti 30.12.2009 2:20:38
|
|
|
|
anuksunamun
|
silver rider and the star sherif...i naravno Voltron-defendor of the universe...robotika fantastika :):)
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 30.12.2009 2:22:16
|
|
|
|
anuksunamun
|
ja stalno svom muzu pevam Zasto nemas cetiri noge ...za te divne noge..dala bih dragi sve
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 30.12.2009 8:19:53
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun silver rider and the star sherif...i naravno Voltron-defendor of the universe...robotika fantastika :):) ovo sam zaboravila
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 18.9.2010 9:58:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo linka za skidanje crraća naše mladosti KLIK
|
|
RE: crtaći naše mladosti 28.5.2011 17:04:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
E, jel se secate ovog?
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 25.7.2011 12:06:56
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo jednog sjajnog! KLIK
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 25.7.2011 12:29:58
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam bila zaljubljena u Džerija. Kad sam imala 2-3 god tražila sam po kuči gde kod nas živi Džeri!!! Moji su molili Boga da on ne živi nikada kod nas!!!
|
|
RE: crtaći naše mladosti 25.7.2011 12:44:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pronašla sam juče cd sa Ewoksima koji mi je Maja narezala pre par godina, stara sinhronizacija, i kažem ja to mami, kaže ona " A to su oni Evoksi i Durexi (Duloksi)" Zezala sam je dva sata
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 25.7.2011 12:47:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 25.7.2011 13:02:22
|
|
|
|
majathegreat
|
Generalova radnja Ja sam baš volela ove da gledam!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 10.10.2011 20:37:25
|
|
|
|
PoisonEve
|
Porodica Salabajzeric
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.