Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 9.4.2024 11:54:50
|
|
|
|
SanjaZo
|
Juče mi je jedna mama rekla, da na spiskovima djaka koji učestvuju na takmičenjima, nema ni jedno dete iz naše škole. Ni jedno. To ništa ne govori o deci, već o nastavnicima. Nikog nema da ih sprema.
|
|
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 10.4.2024 9:28:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se. Jedna deca se guraju u prvi plan ,bez da imaju potencijal,dok se ostala deca skalnjaju po strani. Sve je mahom do ucitelja/profesora.
|
|
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 10.4.2024 10:05:13
|
|
|
|
SanjaZo
|
Da.Nema ko da predaje matematiku, sadašnji osmaci u toj školi su promenili samo šest nastavnika matematike za četiri godine. Kao na pokretnoj traci se menjaju. Tako i učiteljice, sve mlade, samo dolaze i odlaze. U moje vreme mi smo išli na takmičenja, spremali su nas, moji drugovi su imali odlične rezultate, i to na Saveznim takmičenjima, tad je bila Srbija i Crna gora. Nije meni to reper, ali smatram da treba da imaju svi istu mogućnost, a ne ovako.
|
|
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 11.4.2024 9:13:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ozbiljan je problem. Tek ce se to videti kroz neko vreme.. Previse se trazi,neka saradnje i nastane ozbiljan problem,a dete je u srediti. Evo na roditeljskom,kazu-nastavite ovako da radite sa decom,vidi se tacno ko ne radi. Pa stani malo... Ne mora svako da voli skolu,ne privikne se svako na istu ... Ali se trazi i istice.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.