Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Uticaj sunca na ljudski organizam 13.4.2011 22:49:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam od poznanice čula nešto o utiacju sunca na ljudski organizam. Kaže, gledala je emisiju o nekom liku koji svaki dan rano ujutru, ili kasno, pred zalazak, gleda u sunce. Počeo je sa 15 sec, i postepeno produžavao do 15 min. Sem toga pije 5 litara vode (valjda 5, nisam sigurna) dnevno, ali ta voda mora prethodno da odstoji 6 sati na suncu u staklenoj flaši sa staklenim poklopcem (npr, polopljena čašom). Lik nije jeo oko 400 dana. Živi samo od te vode i gledanja u sunce. Navodno su se naučnici sada bacili u istraživanje kako to... Jel znate nešto o tome, rado bih pročitala, ovo sve mi je nešto neodređeno što sam čula i vama napisala...
|
|
|
|
RE: Uticaj sunca na ljudski organizam 13.4.2011 22:52:40
|
|
|
|
New Mom
|
Ovo možda? Sungazing - solarna joga KLIK
< Poruku je uredio New Mom -- 13.4.2011 22:53:53 >
|
|
RE: Uticaj sunca na ljudski organizam 13.4.2011 22:54:40
|
|
|
|
madre
|
tash, mislim da je u pitanju solarna joga ovaj deo sa gledanjem u sunce mi skroz na to lici.
|
|
RE: Uticaj sunca na ljudski organizam 13.4.2011 23:03:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hira Ratan Manek je poznat po tome da od 1995. godine zivi od energije Sunca i vode, dok samo ponekad pije caj, mleko ili kafu.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.