|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Da li vaše dete voli hranu koju ste vi volele...
26.11.2008 9:38:38   
Anoniman
Prva takva sumnja mi se javila sa čokoladom. Ja sam proždirala čokoladu u trudnoći... no, to nije merodavno... Koje dete ne voli čokoladu???
Onda ide pasulj... Luka ga obožava...
Onda pohovano i španać... isto obožava...
Onda kiseli kupus, čak sam od svekra u trudnoći tražila da mi donosi i rasol da pijem... Luka od pre neki dan ciči od sreće kada vidi kiseli kupus...

Sada na brzinu ne mogu da se setim ničeg drugog, ali kao da zaista voli ono što sam ja jel u trudnoći... user posted image

Kakva su vaša iskustva?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Da li vaše dete voli hranu koju ste vi vo...
26.11.2008 21:25:17   
Toto
Ja imam sreće da moje dete zaista sve jede i nikada sa njim nisam imala problema što se hrane tiče,jedino ne voli masline ali mislim da mu i nisu toliko važne za ishranu(masl. ulje ne odbija).Ni u jednoj trudnoći nisam imala neke posebne prohteve što se hrane tiče,na moju sreću jer baš volim da jedem.Ono što on najviše voli da jede zadnjih par meseci i to baš ne zna šta je dosta su gomboce i španat.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Da li vaše dete voli hranu koju ste vi vo...
26.11.2008 22:48:09   
Anoniman
I moj jede sve. Ali ako pričamo o stvarima koje voli, sem pobrojanih gore, su viršle, paštete, burek, proja. user posted image

(odgovor članu Toto)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Da li vaše dete voli hranu koju ste vi vo...
20.1.2009 22:06:43   
oliveradj
Moja kad vidi da se nesto jede trazi da joj se da. Nije na mene sigurno ja sam bila teski probirac hrane nisam nista od povrca jela osim presne sargarepe, samo mi daj meso bez hleba, slatkise i sokove. Takva sam bila sad sam se promenila da ne poverujes jedem dosta toga i ubacujem uvek nesto novo na jelovnik sto sam mislila necu nikada. Ona je na tatu on vise voli kuvanje. Radije bi nekoliko dana jeo pasulj nego da mora suhomesnato.

_____________________________

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Kupanje bebe - lep događaj za celu porodicu
Kupanje umiruje bebu, pravi joj ritual – beba vremenom nauči da posle kupanja treba duže da spava. Mnoga deca uživaju u ...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.



Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here