Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:03:08
|
|
|
|
Rada T.
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:04:06
|
|
|
|
Ana RR
|
hahahaha, genijalan je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:05:54
|
|
|
|
Anoniman
|
blesan
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:13:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR stji usisivac na sred sobe , ja brisem prasinu a zvercica juri ko na kerozin , naravno zapne i opruzi se kolika je ustane i kaze mi : sto si to natandarila ovde Zverčica je fenomenalna!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 24.3.2012 22:25:36
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:26:28
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe mogu da je zamislim
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 24.3.2012 22:27:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:30:47
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 24.3.2012 22:35:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:45:10
|
|
|
|
indy_25
|
Joj Gagi slatka je Prije mjesec dana moja Sarah se budila oko pola 6 ujutro i dodje mi i budi me. I ja pocnem da govorim njoj svako jutro ma sta si se bona nadigla u pola sest. I tako ja njoj svako jutro govorim i ona je to zapamtila. Jutros se probudila u pola 8 i dosla do mene i govori: Mama poja ses budi, budi ( budi se ) , poja ses ( pola sest ) mamaaaaaaa
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 24.3.2012 22:47:18
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:48:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, ova deca me uvek nasmeju
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:49:49
|
|
|
|
snješka
|
Ovo je definitivno najljepša tema ovdje. Odvela ja Selenu u igraonicu danas, nakon baš dugo vremena. U igraonici ima 4-5 djece. Ulazi Selena i kaže: ej, evo i ja sam stigla. Kao da je nju neko očekivao.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:51:25
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
[Obrisana poruka] 24.3.2012 22:51:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:52:31
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Joj Gagi slatka je Prije mjesec dana moja Sarah se budila oko pola 6 ujutro i dodje mi i budi me. I ja pocnem da govorim njoj svako jutro ma sta si se bona nadigla u pola sest. I tako ja njoj svako jutro govorim i ona je to zapamtila. Jutros se probudila u pola 8 i dosla do mene i govori: Mama poja ses budi, budi ( budi se ) , poja ses ( pola sest ) mamaaaaaaa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 22:56:26
|
|
|
|
prase
|
Kaze meni moj sin (sapuce mi na uvo): "Mama, da ti kazem jednu tajnu?" Sapnem ja njemu: "Kazi sine" "Ti ces da mi kupis helikopter" "Molim? Ne znam ja za to" "Da mama, zato sto je taaaaaaaajnaaaaaaaaaaa" Ja bih njemu da objasnim da tajna i obecanje nisu isto, ali on meni od tada samo namiguje (sa oba oka naravno) i potseca me na nasu "tajnu". Blesavog li deteta...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 23:03:32
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: prase Kaze meni moj sin (sapuce mi na uvo): "Mama, da ti kazem jednu tajnu?" Sapnem ja njemu: "Kazi sine" "Ti ces da mi kupis helikopter" "Molim? Ne znam ja za to" "Da mama, zato sto je taaaaaaaajnaaaaaaaaaaa" Ja bih njemu da objasnim da tajna i obecanje nisu isto, ali on meni od tada samo namiguje (sa oba oka naravno) i potseca me na nasu "tajnu". Blesavog li deteta...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 23:07:01
|
|
|
|
snješka
|
Joooj prase Neki dan je Seleni njen ujak nešto šaptao i rekao da je to njihova tajna. Došla je odmah da mi prepriča, ali da joj je rekao da ne smije nikome pričati, jer je to tajna. "Ne smijem ti reći da mi je ujko rekao......to je naša tajna".
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 23:10:03
|
|
|
|
indy_25
|
Hahhahah Snjeska dobra je. To je isto kao ona prica pusila zena krijuci od muza i rekla djetetu nemoj da kazes tati da ja pusim. Dosao tata s posla a djete reklo tata tata ja tebi necu reci da mama pusi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 23:32:17
|
|
|
|
madre
|
joj, ne zna se ko je blesaviji
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 11:54:25
|
|
|
|
Ognjenka
|
Slavili smo Mladence i u subotu i bio je moj sestric Koki(skoro 3 god.) i kumce Ivana(1.5 god.). situacija 1: igraju se njih dvoje sa onom kockom koja sa jedne strane ima zupcanike,sa druge svira, sa trece ima brojeve itd. Zaglave se ti zupcanici, a mala Ivana kaze njemu "Koko, pomogi mi!". A on harambasa kaze "Ivana, nisam ti ja stjucnjak" situacija 2: otela ona njemu loptu (iako je svako dobio svoju), on se mrsti, ali nece da joj otme na silu, nego dodje kod mene i kaze "Tetka, uzela mi je". Ja mu dam drugu loptu, njenu roze boje, i kazem "Evo daj joj ovu, a ti onda uzmi od nje svoju sa Gormitima. Moras da budes malo mudar jer si pametan decko". Ode on i brzinom svetlosti otme svoju loptu, da njoj njenu, i dotrci do mene i kad je video da se ona nije rasplakala i da je plan uspeo, kaze "Tetkaaaaa, bicu mudar od sad!"
< Poruku je uredio Ognjenka -- 26.3.2012 11:55:11 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 12:02:19
|
|
|
|
tijatija
|
Komsinaca dolazi jutros na kafu i obrca se najstarijoj :" Kako si slatka lutkice mala" A ona ce njoj :" znas sta .... nisam ja lutkica ja sam Necka , jeli mama nisam ja lutka "
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 12:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Slavili smo Mladence i u subotu i bio je moj sestric Koki(skoro 3 god.) i kumce Ivana(1.5 god.). situacija 1: igraju se njih dvoje sa onom kockom koja sa jedne strane ima zupcanike,sa druge svira, sa trece ima brojeve itd. Zaglave se ti zupcanici, a mala Ivana kaze njemu "Koko, pomogi mi!". A on harambasa kaze "Ivana, nisam ti ja stjucnjak" situacija 2: otela ona njemu loptu (iako je svako dobio svoju), on se mrsti, ali nece da joj otme na silu, nego dodje kod mene i kaze "Tetka, uzela mi je". Ja mu dam drugu loptu, njenu roze boje, i kazem "Evo daj joj ovu, a ti onda uzmi od nje svoju sa Gormitima. Moras da budes malo mudar jer si pametan decko". Ode on i brzinom svetlosti otme svoju loptu, da njoj njenu, i dotrci do mene i kad je video da se ona nije rasplakala i da je plan uspeo, kaze "Tetkaaaaa, bicu mudar od sad!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 12:10:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka "Tetkaaaaa, bicu mudar od sad!"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMoja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.