Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Transplantacija organa 6.6.2010 20:00:24
|
|
|
|
Dora
|
Kako sam čekala ovu vest, nadala se, mogu da zamislim kako je vama Daj Bože da sve bude u redu i da mališa počne da živi jedan normalan život, srce malo!
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 6.6.2010 20:07:53
|
|
|
|
buhla
|
|
|
RE: Transplantacija organa 6.6.2010 20:42:43
|
|
|
|
pepino
|
Divno,hvala Bogu!
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 6.6.2010 20:58:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
A baš sam pre neki dan razmišljala o vama. Super!
|
|
RE: Transplantacija organa 6.6.2010 21:59:16
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 7.6.2010 17:05:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam drage moje, čula sam se danas sa bratom, prošlo je prvih, kritičnih 24 sata, i sve je u najboljem redu, nema temperature, žutica je nestala...kaže brat, konačno dišemo
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 7.6.2010 20:56:46
|
|
|
|
liliana
|
Bit če to sve dobro. Mora!!!
|
|
RE: Transplantacija organa 7.6.2010 21:00:11
|
|
|
|
viking
|
Jesam ti rekla da se mi žilave bebe ne damo tako lako Ma, biće sve to ok, znam!
|
|
RE: Transplantacija organa 7.6.2010 21:14:56
|
|
|
|
Dora
|
Mora biti sve u redu...
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 8:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskreno se nadam da je ovo poslednji post u ovoj temi Moji najdraži su stigli jutros kući, posle 11 meseci borbe, virusa, otkazivanja jetre, i kojekakvih komplikacija. Mališa je super, i nadamo se da će doktore viđati samo na redovnim kontrolama. Ne znam da li da plačem ili da se smejem, toliko sam čekala ovaj trenutak da sad ne znam ni kako da odreagujem
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 9:19:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bravo za mališu - hrabrišu, bravo za roditelje, bravo za najbolju tetku na svetu! Divno je započeti dan ovako lepom vešću
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 9:23:39
|
|
|
|
LillyT
|
Meni su suze krenule od sreće, tako da mislim da je tebi Neđo dozvoljeno i plakanje i smejanje. Veliki
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 9:27:11
|
|
|
|
Lu
|
Nedjo Sve najbolje malom heroju
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 9:33:29
|
|
|
|
anajid
|
Nedjo ,jako sam srecna zbog tebe!Sve najbolje malom borcu!
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 9:37:43
|
|
|
|
Jeca*
|
ja tek sad vidim ovu temu ...čitala sam je, čitala i potpuno zanemela ...ali....sad kad videm celu priču sa ovim divnim završetkom, odnosno, pravim početkom normalnog i lepog života za tu divnu bebicu... Želim mu da od sad bude zdrav i da lepo napreduje i da sve ovo potpuno ostane prošlost. Veliki poljubac od mene
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 9:42:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Nedjo, divna vest
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 9:48:14
|
|
|
|
Dada81
|
I JA SAM TEK PROČITALA....TAKO SAM PRIŽELJKIVALA U NAREDNIM PORUKAMA DA VIDIM DA JE SVE U REDU I JESTE I BIĆE!HVALA BOGU!I JA ZNAM KAKO JE BITI MALI I BESPOMOĆAN U BOLNICI..NEKA JE SAMO DOBRO I NEĆE IMATI NI SEĆANJA NA SVE TO. PUNO POLJUBACA I POZZITIVNE ENERGIJE,A I ZA VIKING
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 10:17:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam drage moje, volim vas puno Sad čekam da se probude, vozili su celu noć, pa da idem da ih izgrlim...ne znam kako će me odlepiti od onog mog blentavog brata, mališu još ne smem da pipkam mnogo, ali zato njih dvoje velikih...uf
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 10:25:08
|
|
|
|
Dada81
|
Zato njih Nedjo izgnjavi i za malog borca i za svo to vreme što ste bili odvojeni,ma za sve! Uh,ne smem ni pomisliti kakav će dirljiv susrat biti.
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 10:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve mi dođe da odem i da ih probudim Ali, ako sam čekala 11 meseci, mogu i još koji sat
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 5.11.2010 15:29:02
|
|
|
|
pepino
|
Nedjo hvala Bogu,sad uzivaj sa njima!
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 14:01:34
|
|
|
|
Anoniman
|
E da mi je makar na kratko da se okanem više ove teme...mom bratancu su juče treći put transplantirali jetru. Pre toga je došlo do hroničnog odbacivanja, dete jednostavno nije moglo da prihvati organ, a svi rezultati su bili dobri...i to je trajalo godinu dana, borili su se, i lekari su odlučili da mora ovako. Ne zna se da li će ovu moći da prihvati, ne zna se ništa. Velika je stvar što je dovoljno veliki borac da se nakon trećeg presađivanja probudio, i sad čekam da mi jave kako su...uh, kako besnim iznutra, nikako ne mogu da se pomirim sa tim da deca prolaze kroz takav užas, i roditelji sa njima
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 14:15:01
|
|
|
|
Olga75
|
Nedjo , ma sad mora biti kako treba
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 21:00:17
|
|
|
|
Lu
|
Joj draga Nedjo...treba vjerovati da će biti dobro
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 21:06:40
|
|
|
|
New Mom
|
Borac mali!
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.