|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Walk max obuća
5.11.2012 16:48:42   
liliana
Devojke, interesuje me ima li neko iskustva sa "Walk max" obućom?
Videh da imaju baletanke veoma povoljno (2 para po ceni jednog), pa nešto razmišljam da ih sada poručim, pa neka stoje do proleća.
Ne znam nikoga ko ima nešto od njihove obuće, pa me zanimaju iskustva.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Walk max obuća
5.11.2012 16:54:38   
magnetic
Svi koje ja znam da imaju nesto od njihove obuce su prezadovoljni.Kazu da je na pocetku malo cudno,imas osecaj da ces se prevagnuti u nazaduser posted image ali kad naviknes super.
Inace,i ja sam bas razmisljala da uzmem te sandalice ili vec sta su...jako su mi slatke.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 2
5.11.2012 16:57:49   
JMPM
Isto tako, koga god poznajem da ima - prezadovoljan je, bilo musko bilo zensko. Stvarno nisam cula ni jedan negativan komentar.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 3
5.11.2012 17:06:05   
boba 11
Moji svekijevci su uzeli ali su zaboravili pri kupovini na vrlo bitnu stvar-moras setati da bi imalo efekta a ne sedeti u fotelji obuven ili prosetati par koraka po kuciuser posted image A pukli bi da nisu spizdili pare na touser posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 4
5.11.2012 17:11:22   
miva
Ja imam patike. Moje subjektivno misljenje je da su udobne, teraju te na pravilno drzanje kicme, ali su teske. Nisu za "trcanje". Ali od kada imam njih kicma mi je u odlicnom stanju. I bas zatezu noge. Ja jako puno setam u njima (dva puta dnevno vodim bebu u setnju) i dnevno predjem po 6-7 kilometara, pa su mi mozda i zao teske.user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 5
5.11.2012 17:25:19   
Dve_srece_najvece_
I ja sam prezadovoljna... Ja imam patike, danas sam kupila baletanke, a moji svekijevci takodje imaju patike...svi smo prezadovoljni...
Meni npr nisu teshke za trchanje...chak su mi puno bolje od obichnih, jer je nabadam petom u pod kao sa obicnim....

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 6
5.11.2012 17:27:48   
Anoniman
Ja nemam Walk max patike, ali imam Pumine sa tim bio ride đonom. Walksice su mi teške, probala sam, ali zato ove Pumine - extra su! Lagane, mekane, a hodaš baš kao na federe, ko po oblačićima. Đon im je, u suštini, isti, evo:

user posted image

(odgovor članu miva)
  Direktna veza do poruke: 7
5.11.2012 17:39:28   
Dve_srece_najvece_
Kako su vam svima teske? user posted image U rukama kad ih drzim deluju teske, ali na nogama nisu uopste user posted image Naravno, svakom odgovara drugachija obuca, ali ja sam zaista prezadovoljna patikama, inace ne bih ni kupovala baletanke... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
5.11.2012 18:11:22   
marince1
Ja ih imam,mislim da su jos na snizenju ,1990 din i prezadovoljna sam

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Dve_srece_najvece_)
Direktna veza do poruke: 9
5.11.2012 18:28:37   
Anoniman
Meni su teške jer sam po ceo dan u klompama i na nogama, pa eto, obuća mora da mi bude baš, baš lagana da bih bila zadovoljna.

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 10
5.11.2012 20:09:35   
malinaja
Meni se ta obuca NE DOPADA. Mislim da je to marketing i da patike nisu nista posebno.Moja drugarica na poslu je kupila i razocarana je. Naravno, sto ljudi sto cudi.Ja bih radije kupila neke super , poznate marke, lagane, lepe i skupe pa da mi traju sto duze.Eto.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 11
5.11.2012 22:51:04   
Dve_srece_najvece_

IZVORNA PORUKA: malinaja

Meni se ta obuca NE DOPADA. Mislim da je to marketing i da patike nisu nista posebno.Moja drugarica na poslu je kupila i razocarana je. Naravno, sto ljudi sto cudi.Ja bih radije kupila neke super , poznate marke, lagane, lepe i skupe pa da mi traju sto duze.Eto.user posted image

hahah, joj sto sam alergicna na ovakve izjave user posted image Ja sam samo jednom kupila patike poznate marke i skupe...koje su se za jednu sezonu unistile tako da su izgledale ko najgora kineska bofla....i to izvikani skechers....za 7 000 din.... tada i vise nikad....pa bar da sam ih iznosala da mi nije zao, nego sam po dvoristu nosala stare, a ove samo za grad i to kad je lepo vreme....user posted image

Naravno da ne odgovara svima ista obuca, ali kakva ce obuca nekom odgovarati svakako nema veze sa "poznatom markom" i skupocom istih....

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 12
5.11.2012 22:54:53   
boba 11
Nike rulesi to maxare al ne mogu da prezalim 10500 hiljadarki

< Poruku je uredio boba 11 -- 5.11.2012 22:55:24 >

Direktna veza do poruke: 13
5.11.2012 22:55:04   
Anoniman
Po meni su bolje skečersice sa tim akrivljenim đonom. Keva moja ima dvoje patika, dvoje baletanki, sandale (sve skečers) i walk max papuče, i potpuno mi je neuporedivo, skečers rulz! I da, ona kaže da je leđa više ne bole, i mnogo se bolje oseća. Sad je naravno kupio i tata. Meni ne odgovaraju, ljuljam se u njima, dobiću morsku bolest.

Direktna veza do poruke: 14
5.11.2012 23:32:05   
malinaja

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

hahah, joj sto sam alergicna na ovakve izjave user posted image Ja sam samo jednom kupila patike poznate marke i skupe...koje su se za jednu sezonu unistile tako da su izgledale ko najgora kineska bofla....i to izvikani skechers....za 7 000 din.... tada i vise nikad....pa bar da sam ih iznosala da mi nije zao, nego sam po dvoristu nosala stare, a ove samo za grad i to kad je lepo vreme....user posted image

Naravno da ne odgovara svima ista obuca, ali kakva ce obuca nekom odgovarati svakako nema veze sa "poznatom markom" i skupocom istih....

A sto si mila alergicna na izjave..No no..Svako ima pravo na svoje misljenje sto ne znaci da ne postuje tudje tj alergija i ovo ono..Ja se drzim one stare AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...Naravno nisam mislila na cenu od 70 eura nego nesto skuplje, naravno..To nije cena za pravu marku. Meni kineska obuca smrdi.Vonja.user posted image

Direktna veza do poruke: 15
5.11.2012 23:33:37   
boba 11
Da si iz Temerina posumnjala bih da si mi svekriva ovo su njene reciuser posted image

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 16
5.11.2012 23:34:12   
boba 11

AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 17
5.11.2012 23:40:25   
malinaja

IZVORNA PORUKA: boba 11

Da si iz Temerina posumnjala bih da si mi svekriva ovo su njene reciuser posted image

Uh, dje nadje svekrivu..jos iz Temerina.Pu pu daleko bilouser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 18
5.11.2012 23:42:40   
bonita

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Ja nemam Walk max patike, ali imam Pumine sa tim bio ride đonom. Walksice su mi teške, probala sam, ali zato ove Pumine - extra su! Lagane, mekane, a hodaš baš kao na federe, ko po oblačićima. Đon im je, u suštini, isti, evo:

user posted image

Ove imam i ja kupila sam ih samo i specijalno za na posao,jer dosta se krecem u toku radnog vremena,i vise mi odgovaraju nego walkmax,jer su malo nize.
A ne znam zasto kazete da su walkmax teske.Licno nisam ih nosila,ali u ruci deluju kao perce lagane,i moja drugarica ih ima, i skoro svako od kolega,i prezadovoljni su.

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 19
6.11.2012 1:18:34   
Dve_srece_najvece_

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

A sto si mila alergicna na izjave..No no..Svako ima pravo na svoje misljenje sto ne znaci da ne postuje tudje tj alergija i ovo ono..Ja se drzim one stare AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...Naravno nisam mislila na cenu od 70 eura nego nesto skuplje, naravno..To nije cena za pravu marku. Meni kineska obuca smrdi.Vonja.user posted image

Nisam rekla da nemas pravo na svoje misljenje, nego sam ja iznela svoje... Necu da zalazim u originalnost obuce koja moze da se kupi u radnjama kod nas, mislim na sportske radnje....u skecersu nema normalnih patika ispod 5000 din, a kvalitet je nikakav...bar sto se patika tice...moj tata ima njigove cipele nosa ih vec 10 godina i jos uvek lice na cipele....a patike krs zivi, i meni i mom muzu su propale za godinu dana... I slobodno nadji nekog drugog da se takmicis koliko si najvise para dala na obucu, posto ja nisam iz te price...meni je tih 7000 din tada bio velik novac, da se ne lazemo, i sada je ...ako mi pogledas ticker bice ti jasno. user posted image

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 20
6.11.2012 7:08:48   
pocahontas
www.walkmaxx.rs/walkmaxx_zimske_cizme.html
ja imam ove i zadovoljna sam! kao sto je neko rekao, na pocetku je cudno ali posle se naviknes...i nisu teske uopste, vrlo su tople i udobne.

Direktna veza do poruke: 21
6.11.2012 11:30:38   
Anoniman
JA kuoujem samo skečers patike, oduvek, i prosledim ih dalje posle 2-3 godne, kad mi dosade, nijedne nikada nisu pukle niti im se išta desilo.

(odgovor članu pocahontas)
  Direktna veza do poruke: 22
6.11.2012 13:30:19   
Dve_srece_najvece_
Pa eto... ja kazem da skecers meni ne valja- a ti kazes da tebi valja....
ja kazem da mi odgovara walkmax, ti da ne valjaju....

Zakljucak je da svakom odgovara druga obuca, i da ovakvi saveti mogu biti samo subjektivni, a nikako u fazonu "nemoj nikako to"....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 23
6.11.2012 16:22:08   
Anoniman
Pa da, ovakve teme nisu samo za hvaljenje obuće nego za razna mišljenja, zar neuser posted image

Direktna veza do poruke: 24
6.11.2012 16:33:54   
Lu
Naš svećenik nosi walk max i vidim ne izlazi iz njih user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Kupaći kostimi za trudnice
photo
Dugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here