Yula
|
A ja ne bih mogla da izadjem bez stikli, osecam se kao da mi je neko skratio noge ili jednostavno ne znam da hodam doterana a u ravnom. Probala sam, ali ne znam. A opet, kada guram kolica, osecam se kao krele na stiklama jer sam i ovako povisoka, jos stikle ( a ja ne nosim male )... Jednom kupim prelepe cipelice, ali dok sam otisla na svadbu, u autu su pocele vec da klapcu za mnom, bile mnogo teske. Sva sreca pa sam imala u autu ravne cizmice, ali sam se osecala tako sugavo, da sam skoro sve vreme presedala. Ja se jednostavno potpuno transformisem kada se sredim za odlazak u grad ili negde u goste, nasminkam se, doteram, sredim frizuru ( dobro, ovo manje vise sada jer imam malo duzu kosu i posle drasticnog sisanja, a dete me stalno dira z aistu, pa je posle 15-ak min. vezem u rep ) i osecam se suuuuuuper, budem totalno druga osoba. Smucila mi se ova neodredjena frizura i posto sam prakticno vratila pretporodjajnu tezinu, idem kroz mesec dana da se sisam na kratko i ofarbacu se u plavo! Nisam bila plava evo 6 godina, a plava mi najlepse stoji. E, onda cu da se pocastim i adekvatnom obucom