Maleno85
|
MarijaMasha, moze biti i jedno i drugo. Posto pises da si zadnju M imala 07.01. moraces da cekas da vidis sta ste smuckali, svu srecu ti želim, navijam da budu . E sad ovako.. Ja sam juce trebala dobiti, a nisam Od simptoma imam sledece: Muka mi je ponekad, najvise u toku noci, budim se gladna. Trcim u WC svako malo. Ne mogu da okusim ni kap alkohola (tako mi je bilo i u prvoj trudnoci) mnooogo sam pospana, grudi nisu tvrde, ali su bolne sa strana,nista sto ne mogu trpiti, i nekada me malo zigaju(probadaju), osjecam jajnike s vremena na vreme, ali nekako cudno, nije kao kad trebam dobiti. Iscjedak nemam, bar ne neki klasicni, nego je sve nekako vlazno i uglavnom prozirno. E sad cemo cekati par dana, pa cemo vidjeti sta se desava. U zivotu mi je kasnilo tri puta, jednom kad sam imala upalu jajnika, drugi put kad sam ostala trudna i treci put ne znam zasto,vjerovatrno zbog stresa. Sad nisam prehladjena, a nisam ni pod stresom Dajem vjestici fore do kraja sedmice, ako ne dodje radim test.