|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
24.2.2014 11:17:02   
daca77
Ana13, pa ja tek sada vidim divne vestiuser posted image
Cestitam od srca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1176
24.2.2014 11:43:51   
7marii

IZVORNA PORUKA: milica93

Ana cestitam !!!!! user posted image user posted image

Mari? Uradila test?

Ljudi moji, ja sam juce bila ko pijana. Ceo dan sam prespavala. Kicma i glava me razbijali. Zaspala nikad ranije, a spavala popodne. Bila mi drugarica, ja ko osamucena. Ne secam se ni sta smo pricale. user posted image A jutros me probudio bol u grudima, jer sam spavala na stomaku.
A da ... sanjala sam pozitivan test inace. Blago meni ...

Jesam nema crtice user posted image , ali zato verovatno ima bocki,sutra cu kod doktora da vidim gde mi nestade user posted image ili je resila da od sad pa nadalje bude bezbolna i traje dan-dva. Videcu sutra sta je ovo bilo pa vam javljam

ANA CESTITAM na user posted image , jao jos jedna user posted image , da ih bude sto vise ovog meseca.
Maro,Indi navijam za vas,obradujte nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 1177
24.2.2014 13:13:20   
Ana13
Hvala user posted image
Celu noc sam bila ko na iglama,nista nisam spavala i cim sam vam javila vest,zaspala sam ko beba. Prespavah ceo dan. I jos bih da nema telefona.
Zvao me muz da vidi sta radim.Nema pojma da sam radila test.Jedva sam se suzdrzala da mu ne kazem. Cekam da dodje sa posla. Auuu ala ce se obradovati user posted image
Hvala,jos jednom

Kad bih jos i Dacu povukla za sobom user posted image

Sve vas prasim...ovaj mesec nas krenulo...I na vto temi treba nekoliko bete da se rade ovih dana...
Ma nije Februar samo za macke user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 1178
24.2.2014 13:16:24   
mati
user posted image cestitam draga od srca. Vidim ja promenila si raspolozenje tamo i odma mi pale na pamet lepe vesti... Sad vuci i prasi nase crtice...

< Poruku je uredio mati -- 24.2.2014 13:17:12 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1179
24.2.2014 13:38:30   
Minja23
anaaaaa user posted image user posted image iskrene cestitke ...e sad vuci za nosic :))))

e sad ja malo da vas pitam nesto user posted image ,nisam odavno :) (pitala vec u znacima trudnoce,ali nema zive duse :))))

devojke,tj.zene koje ste vec bile trudne - zanima me kada pocinju da bole grudi u trudnoci?da li je i to individualno?ja bih trebala sutra da dobijem da bih planirala hsg,ali nemam nikakve simptome da cu da dobijem(ne bole me grudi,nisam naduvena,jedino jedem dosta,nemam bubuljica po licu)...
A i ako sam slucajno trudna(imam male mucnine ali tek oko 10-11 ujutru,ne pre -mada sam ih imala i pre pred ciklus) ,kako to da me ne bole grudi ...

e sad...mi zelimo bebicu jako -zaista,ali smo vec uplatili more i tako mi se ide :),a svesna sam da ako ostanem user posted image moram da ga otkazem(ne zelim da rizikujem toliko zeljenu trudnocu)

desava mi se da kad krenem u wc i pogledam u ves on bude mokar user posted image jel se to nekome desilo do sada? a inace ne idem tako cesto u wc kao sto bi mozda trebalo na tom pocetku trudnoce(malo cesce nego inace) ...

ja mislim da je pre opet ciklus poremecen jer me grudi ne bole uopste,nego mi je problem sto u sredu treba da odem kod dr na konsult.za hsg,jer sam sutra trebala da dobijem,pa da zakazemo hsg user posted image

e da i ne znam da li ste citale 24.dc mi se desila jedna tacka krvi na vesu ujutru i to je bilo to...

hvala vam puno unapred,ali i ako dobijem radujem se tom moru koje zeljno iscekujem i samo na taj odmor mislim od januara jer prosle godine nisam uzela ni dan odmora

e sad ono sto je neka od vas pominjala da se opustimo...devojke,opustila sam se od kada sam uplatila more pa non stop brljam po netu sta cu da obidjem da posetim i skroz sam u tom filmu,ali iskreno...sad cak kazem,volela bih bebu bas,ali ako moze posle mora user posted image ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1180
24.2.2014 13:43:39   
superm
Da li znate zbog cega mi se umesto menstruacije pojavio lepljiv, providan iscedak?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1181
24.2.2014 13:46:41   
Minja23
ako ti to znaci,mislim da se on javlja i na pocetku trudnoce user posted image drzim palceve user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1182
24.2.2014 13:48:38   
superm
imam vec dvoje dece ali ne mogu bas ovog iscedka da se setim... bilo bi lepo..user posted image .hvala

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1183
24.2.2014 14:07:53   
Minja23
:) a jel moze meni neko reci sta mi se desava user posted image jes'' da mi je post k''o rat i mir ,ali ja nesam mogla da ga presecem user posted image user posted image user posted image
sad sam isla u wc 4.put od jutros user posted image ,a svaki put cini mi se puna besika user posted image

< Poruku je uredio Minja23 -- 24.2.2014 14:09:18 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1184
24.2.2014 14:12:39   
cockic
Cestitam svim cekalicama na user posted image user posted image .a da ostale koje jos nisu,ugledaju sto pre svoje user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1185
24.2.2014 14:12:58   
superm
Uradi test a i doktor ce mozda nesto videti ultrazvukom

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1186
24.2.2014 14:27:30   
Minja23
hvala superm

Devojke-zene moze li mi neko pomoci?kod dr idem svakako...ali me je interesovalo kada pocinju boleti grudi u trudnoci? ili i to zavisi od zene do zene? i da navijam da sve sto pre ugledamo te user posted image user posted image i da ljuskamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1187
24.2.2014 14:29:25   
Olga75
Minja , svaki simptom trudnoce zavisi od zene , mene su pocele grudi da bole odmah

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1188
24.2.2014 14:31:16   
superm
Minja, to moze da bude pokazatelj trudnoce. proveri testom. koliko ti kasni?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1189
24.2.2014 14:38:24   
milica93
Superm evo i ja sam danas imala isto malo mokre gacice, isto puno iscedka ...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1190
24.2.2014 14:42:36   
superm
i?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 1191
24.2.2014 14:48:39   
milica93
Superm, sta i? Sta me pitas? Ima li pored toga jos nesto ili ... ? user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1192
24.2.2014 14:54:14   
IVA 11

IZVORNA PORUKA: Minja23

Devojke-zene moze li mi neko pomoci?kod dr idem svakako...ali me je interesovalo kada pocinju boleti grudi u trudnoci? ili i to zavisi od zene do zene? i da navijam da sve sto pre ugledamo te user posted image user posted image i da ljuskamo user posted image user posted image user posted image

Kod svakog je drugačije. Mene su npr boljele prvi i zadnji mjesec trudnoće. Ana 13, čestitke. user posted image
Milice, još ništa?! Koliko ti kasni?

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1193
24.2.2014 14:58:07   
milica93
Ivo, kasni ... ni traga od nje. user posted image
Juce prespavala, glava, kicma me ubijale, probudile me grudi kolko su me bolele, spavala na stomaku i sad me bole ... danas vidim iscedak i jos sinoc sanjam pozitivan test.
Bolje da posetim psihijatriju nego ginekologa.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1194
24.2.2014 15:01:19   
Minja23

IZVORNA PORUKA: Minja23

e da i ne znam da li ste citale 24.dc mi se desila jedna tacka krvi na vesu ujutru i to je bilo to...

ovo me buni,a ne kasni mi jos superm,sutra treba da dodje

milice,navijamo da je user posted image user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1195
24.2.2014 15:10:57   
IVA 11
Psiha je čudo, odatle ide sve, vjeruj mi! Pričam iz iskustva user posted image Ja ti želim user posted image , što znaš i sama, ali ako ipak dobiješ najbolje da uradiš hormone, a to savjetujem svakome ko ima neredovne menstruacije itd. Ja sam imala samo 1 neredovnu menstruaciju, a nalaz je pokazao duplo veću vrijednost prolaktina(hormona stresa) od dozvoljene vrijednosti. Samo polako,user posted image user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1196
24.2.2014 15:22:11   
milica93
Znam Ivo draga ... zato se i nerviram inace da nije toga ...
Sto je najgore inace mi nisu neredovne. Cekam sad da me zakaze pa cu videti.
Da, ne odgovorih ti, 44dc mi je. Mnogo. A malo su mi i potamnele bradavice, imam one krugice.
Mislila sam dok ne dobijem termin da odem da uradim bar betu i progesteron, pa da sam mirna, a ono ostalo ce mi verovatno i on predloziti. Il samo test ponovo.

Minja, hvala draga. Nisam upucena, kakva je kod tebe situacija?

< Poruku je uredio milica93 -- 24.2.2014 15:23:07 >

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1197
24.2.2014 15:22:44   
Minja23
iva11 hvalaaa user posted image zelimo bebicu ali u drugoj polovini godine jer bih na more user posted image i ne umisljam nista niti zelim da umisljam jer mi se ide na more,samo ne znam sta znaci ta krv,malo sam se zabrinula...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1198
24.2.2014 16:15:44   
lelaigor
Dobar dan. trudilice! Ana, čestitam! Divno! user posted image user posted image
Ja sam jutros kao dobila, u zadnje vreem mi taj orvi dan uvek bude tako po malo. Nego mene buni. Pošto mi je juče bio 41dc, a tek danas dobila, kada će meni biti plodni dani? Kako da ih uopšte računam kad sam tako neredovna... KAko se meri bazalna temperatura? Šta još ima da mi pomogne, osim Maybe Baby?

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1199
24.2.2014 17:38:56   
nata11
Lelaigor moze da ti pomogne pracenje T, trakice, neznam da ili imas sluz pa po njoj ces primetiti.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here