|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 3/14 [chat]
22.3.2014 22:07:22   
ivekpivek
vece zene ,evo i moju bebicu uhvatio neki virus ,ima cetri dana dobije temp do 37.5 dam mu paracetamol i spadne ,al vodila sam ga dr dao na antibiotik navodno malo grlo upaljeno a on meni pored antibiotika i sad dobije temp ,,tako da vjerujem da je virus samo kad ce vise proci ,curi mu nos ,kasljuca ,pomalo temp ,a od sestre mali isti dan dobio temp i isto mu sve kao i mom ,,zao mi samo djeteta pije antibiotik a nije bilo potrebe za njim ,jer antibiotik ne djeluje na viruse nego na bakterije ,,bas patnja ,kad ce vise ozdraviti

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 326
23.3.2014 18:23:25   
vikiveki
Dobar dan mame....nas su konačno prošli virusi....svo troje su bili pod virusima sa svim propratnim simptomima.Juče sam bili baš ponosna na ćerku...čitala je neku knjigu za decu i tamo je našla recept za američku pitu,rešila je da ga sama napravi po receptu....i kolač je ispao baš super

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 327
23.3.2014 21:36:27   
mtajcica83
Sto je ovo svi su prehladjeni i slinavi, te raznorazni virusi.Mene grlo od juce stislo, jedva gutam, i kijam po milion uta na dan.Svrco vec nekoliko dana slini.Pijemo cajeve, tople limunade..Da ako nas brzo prodje.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 328
23.3.2014 22:05:05   
jovicaa
i nama maki opet slinavi... sve se nadam da je od tog leka za ciscenje, ali sumnjam....
ove zime su stvarno haos virusi..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 329
24.3.2014 6:59:44   
emicaa
Jutro mamice,mi kao i svako jutro poranile,ona se igra sa prstićima a ja jedva držim glavu,ubija me ovo njeno "spavanje" user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 330
24.3.2014 7:28:48   
mama micki
Dobro jutro mameuser posted image Ja popila kaficu pa sad spremam devojčice za vrtić a onda se vraćam kući da malo odmorim, sutra počinjem da radimuser posted image user posted image a na poslu situacija katastrofa, gužve, narušeni međuljudski odnosi, ma užas, ali izboriću se ja i sa tim.
Jovice vi kao i mi, svaki čas bolesni, nadam se da će uskoro biti bolje!
Pozdrav mame, pa kuckam kasnije!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 331
24.3.2014 8:10:51   
Anck Su Nmaun
Cao mamike, kako ste danas po ovom tmurnom danu!

Juce smo skitali igrali se, i imorili imali goste pa nismo stigli da uspavamo decu oko podneva, posle isli da pustamo zmaja i H zaspe kad smo se vracali kuci oko 16H i nije se ni budila do jutros u pola 6 user posted image
A T zaspala oko 18h i takodje odrapila do jutros !

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 332
24.3.2014 9:46:53   
ivaMark
Zdravo mamike,
i mi jos mucimo muku sa slinama...ludim a verujem da ni njoj mije lako user posted image , sutra nedelju dana kako je zakacila. Primecujem da joj je malo bolje ali jos nije cista skroz i pratim da ne predje na pluca. Imala je temp jedan dan samo i to 37.6 i to je to, nismo isle kod dr, cistim joj nosic, pije beli slez i zanimljivo je kada smo napolje da joj je nos otpusen a cim udjemo u kucu ona se zapusi user posted image

Jos malo pa ce nam prvi rodjendanko... a vezano za to cujem komentare: jaooo, pa ona jos ne hoda a sad ce godinu dana....mislim stvarnoooooooooo user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 333
24.3.2014 10:46:29   
mama micki
IvaMark, nemoj da te opterećuju te priče. Moja Sara takođe nije hodala za svoj prvi rođendan, prohodala je malo posle rođendana. Tako da sam se naslušala priča tipa "Jao pa ona još ne hoda, a vidi onaj mali od komšinice, prohodao sa deset meseci" i slično. Dokoni ljudi. Bebu i ne treba forsirati da hoda ako nije spremna, kada bude spremna sama će se pustiti. Želim vam da brzo ozdravite.
Ja odoh polako da čupam obrve i lakiram nokte za sutrauser posted image jedina muka mi je garderoba, ništa ne mogu da obučem, a ne bacaju mi se pare, sve se nadam da ću smršati, tek sada, kada sam prestala da dojim uspela sam da skinem 4 kg, valjda će sad krenuti na doleuser posted image
Jeste da je vreme bljak, ali ja vam želim lep dan!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 334
24.3.2014 11:40:55   
doktorkakristal
jutro mame ,mi smo opet lose sa hranom,refluks se opet pogorsao user posted image na ivici sam nerava,primila je trecu dozu di te per i polio,napolju tmurno,ja tmurna,Dora nervozna nek ide sve u .....user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 335
24.3.2014 14:38:45   
emicaa
Doktorka ne kontam kako se ne smiri malo,nama je pedijatar rekao čim počne jesti kašice da će biti bolje,stvarno mi je žao i tebe i nje.nadam se da će se smirit ubrzo

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 336
24.3.2014 15:15:02   
reve84
Zdravo svima!
za pocetak da mi svi sto pre ozdravite!

Doco drzimo vam fige da sto pre smiri to cudo i da mozete lepo da ruckate! A do kad uopste traje taj refluks?

Ja malo odmaram dok smizla spava..i dalje mrljavi uzasno sa hranom...Ne znam vise sta da joj radim ali sam se smirila od kako smo uradili i krvnu sliku i rezultati bili ok.
Ko je za kaficu nek naleti za Obr!

Pozz

Posle kise dodje duga :))))

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 337
24.3.2014 16:13:21   
vikiveki
Dobar dan mame,evo ja se vratila sa posla i dovela kući mališane a ćera je još u školi pošto ide drugu smenu...bacih malo pogled da vidim šta vi radite po ovakvom vremenu.Kod nas je celo pre podne padala kiša a sada polako prestaje.Baš je sumorno vreme,i deca kod mene u grupi danas su bila sva usporena, valjda ovo vreme utiče na sve.Ja spremam ručak i posle napadam veš za peglanjeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 338
24.3.2014 16:25:09   
doktorkakristal
traje do godinu dana ,u stvari dok ne ojaca misic izmedju jednjaka i zeludca,a sto se tice kasica,pomgu ali nije definitivno resenje,oni prolaze kroz periode poboljsanja i pogorsanja,sta je tu je,prezivecemo

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 339
24.3.2014 16:39:55   
anci kv
Ajde doco da to prođe pa da ručkate kao mi!!
Malopre je pojela baš,baš, što bi rekli olizala tanjir user posted image

Direktna veza do poruke: 340
24.3.2014 18:53:25   
emicaa
Kod nas je danas padao snijeg,ovo vrijeme stvarno nije normalno.Teodora cijeli dan nervozna i plače pa je od njene nervoze i mene glava počela bolit a već sad me strah hvata kako će večeras spavat,sve se nekako smiruje samo to spavanje nikako da dodje na svoje.......ludim većuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 341
24.3.2014 19:12:58   
Sanjica26 RR
Mi smo danas primili vakcinu. Uopste nije zaplakala. Mm I ja smo bili bas u cudu, jer smo navikli na Teodorino plakanje. Trazila sam od dr uput za orl. Sline I dalje stoje, pa da vidim sta ce da kaze dr. Tri meseca muke.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 342
24.3.2014 19:37:31   
mama micki
Dobro veče mame! Ja samo da se javim na kratko pa odoh da perem kosu. Sutra šljakauser posted image
Sara mi je nešto nervozna ali nedam joj još da spava, znam da će se buditi ako sada zaspi. Ja spremala jelo za sutra, opeglala veš i ostavila sve u najboljem redu, da me ne sačeka kad dođem sutra kući.
Doco, nadam se da će se taj problem brzo rešiti, baš ste se namučile. Ljubi nam imenjakinju!
Viki drago mi je da te opet vidim ovdeuser posted image
Odoh mame, čeka me još dosta toga da uradim. Kuckam sutra kad dođem sa posla, nadam se da ću imati vremena!
Pozdrav svima!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 343
25.3.2014 3:48:54   
emicaa
Dobro jutro,mi opet poranile,stvarno više ne znam šta da radim,da bar spava puno preko dana ali ne spava,do sad je u 24 h spavala 12 ukupno,sad još manje....user posted image

Direktna veza do poruke: 344
25.3.2014 7:04:06   
Anck Su Nmaun
Dobro jutrooo, mi opet od pola 6 na nogama, devojke su ranoranioci user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 345
25.3.2014 8:26:38   
adulence
dobro jutro ,ja odvela Ivu u vrtic i sad dosla kuci,doruckovala,pa cu da vidim sta cu ,danas mi se nista ne radi,pa cu naci vec neku zanimaciju...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 346
25.3.2014 8:31:42   
doktorkakristal
Dobro jutro
EMICE naisla joj takva faza,nemam predstavu cime to da regulises,cini mi se da sam ti spominjala onaj lek sto je SERPI koristila za regulisanje sna kod beba
MM nisu imenjakinje moja devojcica se zove Doroteja user posted image
DIJANA drugarice negde procitah da si pisala za uz glavice,opusti se uglavnom se se bebe izvijaju,moja je posebna prica ali se ona izvija zbog zeludca

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 347
25.3.2014 8:45:01   
Sanjica26 RR
Dobro jutro i od mene. Teodora je u vrticu. Sofija se upravo probudila. Cim je nahranim odosmo kod orl.
Mm jutros predao papire da upisemo i Sofiju u vrtic. Pocinjem od septembra da radim i nemam pojma sta cemo sa njom. Niko ne prima pre godinu dana decu. I tako bss smo na muci, jer nemamo ko da je cuva. Jedino opet dadilju da nadjemo ali treba to izdrzati finansijski.
.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 348
25.3.2014 8:50:23   
Peace*
Dobro jutro.
Moji klinci su spavali kad sam otišla na posao. Sad me Luka zove, kaže da ne treba da se čita Pačija škola user posted image , a njegova drugarica iz razreda mi juče reče da treba. On hoće da čita neke kornjače. Ma baš me briga, samo neka čita.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 349
25.3.2014 9:03:11   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Peace*

Dobro jutro.
Moji klinci su spavali kad sam otišla na posao. Sad me Luka zove, kaže da ne treba da se čita Pačija škola user posted image , a njegova drugarica iz razreda mi juče reče da treba. On hoće da čita neke kornjače. Ma baš me briga, samo neka čita.

user posted image jooooj, sladak je! Ja sam tek nagrebala, ova moja je haos koliko ume sve da podesava sebi i vrda.... Nekad mi je simpaticno a nekad tragicno..... Novu tuniku sto sam joj juce sasila nije obukla jutros jer treba da budu gotove nove helanke uz njih, koje su do pola gotove... user posted image Napravila sam joj malo komotniju da moze i na jesen da je nosi i kad sam joj rekla da svoju omiljenu na jesen nece moci jer ce joj biti mala, rasplakala se... user posted image I stalno sa njom hod po tankoj zici....
Inace, dobro jutro! Popila sam kafu sto radim jaaaako retko jer ne pijem kafu, ali neki me umor stigao pa da se malo pokrenem...Svasta nesto imam danas, pa cak i Mama klub kod psihologa! NM, juhu?? Vidimo se!
Sinoc hor.... deca su me cekala da ih pomazim pred spavanje sto se inace ne desava, uvek zaspu dok dodjem.... I naravno kukaju da vodim i njih.... Slatki su! A ja kazem - i mama ima dusu... Jao jutros me Djole pita - jesi umorna??? A ja mu prezuvam sandalice i kazem, jesam duso... A on ce meni - pusticu te da odremas.... Hahahahahahha... to ih nekad zamolimo za vikend ako se probude oko 8, da jos malo budu mirni da mi dremnemo... Pozdrav zenice!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here