|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2014 7:22:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas nas cetiri i dva garija iza koji takodje poziraju A bilo je je slika gde su jos bolje pozirali
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.4.2014 23:27:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage Novosađanke, ukoliko je neka od vas zainteresovana da joj beba bude model za novi sajt Kikebu (uz novčanu nadoknadu od 1.000-2.000din) ili Kikebu proizvode po izboru, neka mi pošalje pp. Potrebno je da beba bude uzrasta od 0-1.5 godina, slikanje bi trajalo sat vremena, npr. u Kikebu marami, džaku za spavanje .. a potrebno je 3-4 modela, pa vas nekoliko koje se prve jave na pp uputiću na pravu adresu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.4.2014 23:29:01 >
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 8:11:39
|
|
|
|
lanajelena
|
Divno ,ako ne gresim mislim da to moja komsinica drzi,jer su njena deca na prethodnim slikama
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 11:45:14
|
|
|
|
Torbica
|
Vidim pise se ovde, pa pomislih, kafa u najavi??? Neverovatno, ali mi vise nemamo bebe! Najmladji jos malo pa dve godinice! Ljubim vas
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 12:52:20
|
|
|
|
isidora88
|
mogla bi neka kafa ovih dana
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 13:12:47
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage Novosađanke, ukoliko je neka od vas zainteresovana da joj beba bude model za novi sajt Kikebu (uz novčanu nadoknadu od 1.000-2.000din) ili Kikebu proizvode po izboru, neka mi pošalje pp. Potrebno je da beba bude uzrasta od 0-1.5 godina, slikanje bi trajalo sat vremena, npr. u Kikebu marami, džaku za spavanje .. a potrebno je 3-4 modela, pa vas nekoliko koje se prve jave na pp uputiću na pravu adresu. Jel moze za koju nedelju? A bas imamo njihove marame za nosenje.
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 14:57:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Divno ,ako ne gresim mislim da to moja komsinica drzi,jer su njena deca na prethodnim slikama Ako misliš na Dunju, onda jeste ona
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 14:59:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Mislim da može, javni mi ako si zainteresovana da te povežem sa vlasnicom, divna je žena, verujem da će te se dogovoriti kako svima odgovara Mislim da će slikanje i biti kasnije, ali nemoj me držati za reč. IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage Novosađanke, ukoliko je neka od vas zainteresovana da joj beba bude model za novi sajt Kikebu (uz novčanu nadoknadu od 1.000-2.000din) ili Kikebu proizvode po izboru, neka mi pošalje pp. Potrebno je da beba bude uzrasta od 0-1.5 godina, slikanje bi trajalo sat vremena, npr. u Kikebu marami, džaku za spavanje .. a potrebno je 3-4 modela, pa vas nekoliko koje se prve jave na pp uputiću na pravu adresu. Jel moze za koju nedelju? A bas imamo njihove marame za nosenje.
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 15:41:18
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: lanajelena Divno ,ako ne gresim mislim da to moja komsinica drzi,jer su njena deca na prethodnim slikama Ako misliš na Dunju, onda jeste ona ,zivi u mojoj zgradi
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.4.2014 21:43:57
|
|
|
|
pocahontas
|
zene, kafa? da se podruzimo dok sam jos 2u1
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.4.2014 22:57:01
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam za, ali prepodne dok sam slobodna, ovaj put scenario
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 7:37:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja pre podne ove nedelje ne mogu , jedino posle podne s decom , a petkom radim on otpada kod mene. Vi se dogovorite pa ako mi bude odgovaralo vidimo se
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.4.2014 7:38:34 >
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 7:39:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas da se podruzimo dok sam jos 2u1 Honey kad ti bese termin Ticker mi je malo ne jasan
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 8:35:36
|
|
|
|
lanajelena
|
Moze kad god
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 9:30:10
|
|
|
|
Torbica
|
Scenario prepodne? Gde cemo da parkiramo? Krkljanac je. Ja se zavucem iza mog faksa ali nemam bas uvek srece sa parkingom. Uglavnom, jesam za, volela bih i Anck da vidim. A Scenario popodne? Pa nek decica skakucu okolo.
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 12:59:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutros smo isli na polikliniku tri puta sam obisla krug ne bi li se tamo parkirala i na kraju sam zavrsila na parkingu kod Vitoroga .... pre podne tamo NIkakooooo! Ja sam za popodne uvek za ... da sem petkom hiihihihihih
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 13:07:50
|
|
|
|
isidora88
|
joj da, sad se setih da sam poludela prosli mesec kad sam trazila parking hocete street u nov.sajma? ima parking oko zgrada, ne placa se, a i nm je blizu pa mozda i ona skokne.
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 13:10:17
|
|
|
|
Torbica
|
Moze!
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 17:58:18
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 hocete street u nov.sajma? ima parking oko zgrada, ne placa se, a i nm je blizu pa mozda i ona skokne. Joj, sto se fine! Koji dan i vreme?
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 18:24:56
|
|
|
|
isidora88
|
ja mogu sutra ili od nedelje
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 20:23:53
|
|
|
|
pocahontas
|
ja samo sutra ne mogu pre podne, ostale dane mogu kad god, sto se mene tice moze taj street...
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 20:46:14
|
|
|
|
isidora88
|
onda jedan dan od nedelje, pisite kad vam odgovara, pon,uto,sre...
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 21:19:33
|
|
|
|
New Mom
|
Ponedeljak pre podne, onda?
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 21:54:25
|
|
|
|
isidora88
|
sto se mene tice moze
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 22:21:09
|
|
|
|
pocahontas
|
moze! ako ne budem u betaniji
|
|
|
|
Anketa
Вртић.
пеперутка16
Да ли је ваше дете почело много чешће да се разбољева након што је кренуло у вртић?