Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.5.2014 11:33:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne znam da li mu je sezona, ajd raspitaću se.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.5.2014 11:43:49
|
|
|
|
branki*
|
da se ubelezim u maj i ja vreme je grozno,u skladu sa tim sedim kod kuce jos uvek u pidzami.boza i ja sami,mm sastanci i danas i sutra..vurda valjda ima na pijaci ili mozda u onim specijalizovanim mlekotekama koje prodaju samo mlecne proizvode..bar mislim.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.5.2014 12:51:18
|
|
|
|
Modessty
|
Dobar dan! Srećan kišni i blatnjavi Prvi maj! Mm i Danilo pošli u vožnju trotineta i uhvatila ih kiša u parku. Sad sede i piju kaficu i sok i čekaju da stane. Nikola i ja uživkamo umiru i tišini i čekamo i mi da stane ovaj pljusak pa ćemo svi kod bake na ručak! Živele bake!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.5.2014 16:58:04
|
|
|
|
Meisje
|
E ovde samo jutros tmurno i posle ceo dan suncano..Evo slike iz set_nje a jela sam i rostilj made in Burger King
< Poruku je uredio Meisje -- 1.5.2014 16:59:38 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.5.2014 18:14:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja bi rado da ti dopremim ako ti dune, ali da se ne pokvari, a? Pitam se.... Pogrešno se ODRAZIH. Napisala sam 'sme li' da se šalje, pri tom sam mislila da se ne pokvari. Nisam pametna. Mislim meni je sestra busom slala zamrznute pečene paprike hahahah
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 8:22:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro i u Majskoj temici/ Mi smo se juce suuuper proveli, nije nas nahvatala kisa bili malo na Fruskoj gori na rostilj posle u setnjici , pa do konjica na Petrovaradinu , obisli ih u stalama...danas cemo ici na jahanje
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 8:41:24
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro . Kod nas sunce.Nadam se da ce potrajati. Anck, upisujes djevojke na jahanje?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 8:42:22
|
|
|
|
Meisje
|
Jutro! Anck to zvuci savrseno! I meni je bio lep dan Vreme nesto tmurno ali ima jos nade da ce se promeniti.. Videla sam neke haljine juce u prolazu(za krstenje)pa bi mogla danas da idem to da isprobam..
< Poruku je uredio Meisje -- 2.5.2014 8:43:08 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 8:48:41
|
|
|
|
branki*
|
zdravo,zenskaci ..evo razvlacimo se jos u pidzamama boza i ja,mm radi...juce dolazio aco pejovic,malo smo izasli u grad ,sad sam sva smlacena,mada sam uvek smlacena ujutru...bez duple doze kafe i sat vremena kuliranja nema mi nista..super mi dosli ovi neradni dani,posle od ponedeljka ne znam kako cu da se naviknem..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 16:59:03
|
|
|
|
serpica
|
Retko,skoro nikad ne zalazim u ove mesecne kafanice,a ova majska birtija me bas asocira na ovo vreme pa rekoh ajd da udjem malo i ovde da vidim staro,nasmejano drustvo kad ono nigde nikog....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 17:09:43
|
|
|
|
anci kv
|
šta će žena,sama u kafani... Šerpi,može jedna pivaa?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 17:14:18
|
|
|
|
serpica
|
Moze anci moze pivo,vino,rakija sta ima....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 17:48:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Anck, upisujes djevojke na jahanje? Da , ovu stariju ..jako ih voli!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 21:15:43
|
|
|
|
lesica
|
Nema vas, je li? Skitate? Pa jest, lepo vreme, prvomajski praznici, vikend... pa nigde nikog! Samo da vam mahnem jer ni mene nema A sutra - pravac vikendica, pa berba zove, pa spremanje soka, pa mmmmmm.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 2.5.2014 23:00:55
|
|
|
|
Meisje
|
Ooo moje drugarke iz trudnickih dana pa jos moze da se popije...idealno! mi imali goste, pa spremanje rucka, vamo tamo I tek sad dosla do moje tablete Lesice lepo se provedi, zvuci bas interesantno!
< Poruku je uredio Meisje -- 2.5.2014 23:02:33 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 3.5.2014 12:12:31
|
|
|
|
branki*
|
neverovatno da nema nikog ali,ajde..ako radite nesto zanimljivo,opravdano vam je boza spava...bili jutros do banke,3 puta je padao dim,morali smo da se sklanjamo kojekuda,sto u postu,sto u neku radnju dok ne prodje,strasno...danas konacno taj kamion stize da prebaci velike stvari..posle ce opet da bude cirkus dok sve se stavi na svoje mesto,ali ok...i dalje me nervira ona rupa,pisala sam vec,ufff!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 3.5.2014 12:29:37
|
|
|
|
jole82
|
Evo ja sam tuj T upravo zaspala...pa treba da se bacim na spremanje rucka i rasklanjanja svuda po kući...sad ima novu foru da obelezava teritoriju ...u svaku prostoriju mora bar po jednu svoju igračku da ostavi..čak je jutros (mm zaboravio da zatvor vrata od kupatila) ubacila neku gumenu kockicu u wc šolju...sad je i hit da se "spremaju na mesto" stvari....ja je učila da zajedno sklanjamo igračke u kutiju i hoće sve do jedne pokupi (stvarno ima strpljenja) al problem je u tome što je ona sve nadgradila i što je to "mesto" tamo gde je ona zamislila i još me i mm zeza...eto ti kad je učiš da skuplja...sad će ona nas da dresira da skupljamo po sobama...bar su pre sve igračke bile u dnevnoj...hahaha Bile smo malo i na polju...kiša je oduševila...pa sve diže glavu i plezi jezik ne bi li uhvatila kapljice...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 3.5.2014 12:38:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Spavala sam do 10h Bas mi je prijalo! Pa dorycak i prljavi sudovi, pa pijac, pa ciscenje dvorista, pa prostiranje vesa.... sad me boli vrat, sedim na terasi a napolju grmi, duva, nebo se spusta polako.... najavljuju oluju za danas
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 3.5.2014 19:16:57
|
|
|
|
Meisje
|
Evo i ja da se cekiram..kao i svaki dan,stenja,setnja,setnja..posle soping u Lidlu(obozavam)i rucak i sad ispracamo mm na utakmicu a mi igranje i posle na spavanjac! Jole bravo za malu vrednicu,a inace mi se svidja ta faza,dozivaljavas svakakva luda iznenadjenja pronalaska igracaka! Ivanka,sudove mi ne pominji,mm trebao da opere,nije nista pipnuo..sutra cemo...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 3.5.2014 20:24:28
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,sta radite/ otvara se lidl i u mom gradu.. mi vec u pidzamama..kisa je pljusnula samo tako..citav dan je tv ukljucen na onom kuvarskom kanalu,samo smisljam sta bih jela jole,pazi gde baca te igracke,nama je boza kad je bio manji ubacio neku figuricu u slivnik kod kade,zapusilo se,dolazila gospoda iz komunalnog i sva sreca da su otpusili velikom sajlom inace bi moralo ko zna sta,da se rusi..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 3.5.2014 22:53:13
|
|
|
|
Meisje
|
E super, stvarno imaju odlicne namirnice I razne stvarcice I super jeftino! joj jeste, ume to da bude opasno...ali oni su lopovi mali, ne mozes im doskociti.. znam da se moja snajka zalila da joj mali stalno telefon sakrivao
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 5.5.2014 12:46:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaooo zova ..moracu da se aktiviram sutra za branje obozavam jeee! Super vreme za ovu nedelju bas cemo da ga iskoristimo. Cekam 14h i odoh po decu u vrtic i idemo do mojih, sutra slava pa cemo da odmaramo 3 dana tamo i onda nazad , do vikenda jer se spremamo za rodjusic! Jutros sam kupila figurice i , ukrase i vatromet .... jedva cekam
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 6.5.2014 15:33:32
|
|
|
|
Klarita
|
Posluzite se zenske...castim! Pre tacno 4 godine na danasnji dan mi dr potvrdio zdravu i urednu trudnocu A, danas bili u savetovaliste i bas bas dr zadovoljna!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 6.5.2014 15:39:35
|
|
|
|
anajid
|
Bravo Klarita,moze sve po redu,mada sam se vec nakrkala
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 6.5.2014 15:53:13
|
|
|
|
Meisje
|
Bravo Ja cu ovaj rozi
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?