Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:37:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Brate gore ste od dece na čokoladi!!!! I dobro hoće li mi koja reći koji je to sitni sir moja kravica kuhinjica!!!!??? kojem je nasličniji
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:43:17
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobar dan i od mene! Mi ne promaljamo nos iz kuće-kod nas je noćas i jutros provejavao sneg, a inače smo od juče otcepljeni od sveta-i iz pravca Beograda, i iz pravca Čačka je obustavljen saobraćaj zbog poplave i odrona. Oooo, Srbijo u 21. veku!!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:45:24
|
|
|
|
anci kv
|
gledam na tv i ne verujem šta se dešava
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:45:34
|
|
|
|
Trcosava
|
De de i ovde su svi bili otcepljeni zbog ledene kiše, struje ljudi nisu imali po 2 nedelje. U sred zime. Kad majaka priroda udari nema tu 21, 41 vek - gotof si
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:45:59
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Brate gore ste od dece na čokoladi!!!! I dobro hoće li mi koja reći koji je to sitni sir moja kravica kuhinjica!!!!??? kojem je nasličniji To ti je Ricota!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:54:40
|
|
|
|
Olga75
|
bar dan evo stucam iz nista vec 20 minuta , popiiii sam slusam ovu specijalnu sednicu vlade , razmisljam kako zver necu da vodim na priredbu i kako necu vratiti na vreme knjige u biblioteku i sizim i sad eto tako
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:55:51
|
|
|
|
Wannajah
|
Ja sam odlepila blago receno. Nasa pametna uciteljica je mog prvaka pustila samog kuci po ovoj vetrojebini.. Ustvari nije ni skapirala da je on otisao. Jako je guzva bila ispred ulaza u skolu i dok je moj svekar uspeo da se probije ona ga je zacudjeno pogledala i rekla " Ne znam gde je Ognjen,izgleda da je otisao.." a zna da nikada ne ide sam kuci i ona opusteno nema pojma gde je dete. On se sa dedom mimoisao i mislio da niko nije dosao po njega i lepo krenuo kuci peske. Dosao mokar do gole koze.. Sutra cu show da napravim! Sta da ga je neka budala pokupio kolima??? Ona gospodja nema pojma! Pa ko vodi racuna o deci dok su u skoli??? Baba moja pokojna???
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:56:04
|
|
|
|
anci kv
|
olga,oš kafu da se smiriš?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 13:58:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Wannajah vidis da je velik i sam dodje kuci. Zar to nije i pozitvno? Mislim ocito ne zivite daleko od skole. Ne znam gde zivite da li je "komsiluk" bezbedan ali je po meni sjajno sto imas velikog momka. Mozda da ga pustas cesce kad bude lepo vreme da ide sam?
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 14:05:48
|
|
|
|
Wannajah
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Wannajah vidis da je velik i sam dodje kuci. Zar to nije i pozitvno? Mislim ocito ne zivite daleko od skole. Ne znam gde zivite da li je "komsiluk" bezbedan ali je po meni sjajno sto imas velikog momka. Mozda da ga pustas cesce kad bude lepo vreme da ide sam? radi se o tome da smo pre neki mesec imali nekog pedofila koji se motao oko skole i zabranjeno je da tako mali klinci idu sami kuci zbog toga. A od kuce do skole meni treba 20 min peske. Ja znam da on zna da ode i da se vrati ali zbog gore navedenog dzigerica mi radi..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 14:24:40
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR De de i ovde su svi bili otcepljeni zbog ledene kiše, struje ljudi nisu imali po 2 nedelje. U sred zime. Kad majaka priroda udari nema tu 21, 41 vek - gotof si Ma, mi smo ovde navikli na to, jer zimi kad krene-ovde je katastrofa uvek, a mi smo navikli da su nam to normani zimski uslovu. Nego , nešto mi je malo nenormalan sneg u maju!!!Oh, sad ću slušati i Severinu i Sneg u maju!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 14:27:29
|
|
|
|
Janncica
|
Joj kad spomenu Severinu i sneg u maju,negde na fejsu sam videla foru,kao stigla nas je kletva (ne znam kako se zove teta sto peva) Lijte kise hladne vode. Inace,dobar dan. Izvolte kafu za celu kafanu.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 14:30:11
|
|
|
|
Žapkić
|
Joooooooj, Jančice!!!! A ja celo jutro slušam Bebeka - "Dabog da te voda odnjela"!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 14:31:33
|
|
|
|
Janncica
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 14:46:41
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Brate gore ste od dece na čokoladi!!!! I dobro hoće li mi koja reći koji je to sitni sir moja kravica kuhinjica!!!!??? kojem je nasličniji To ti je Ricota! Ili ti sremski sir za mazanje
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 15:29:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Torbice, ujna - fala vi! Gledala sam onaj recopis za one uštipke (joooj) pa ne znam koji sir da uzmem ovde umesto toga.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:20:41
|
|
|
|
anci kv
|
opet biRRtija prazna
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:29:36
|
|
|
|
milicicak
|
Nije, ja sam tu Anci, ja se sva raznezim kad procitam da svoju devojcicu zoves dunda, mene je tako tata zvao kad sam bila mala
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:29:50
|
|
|
|
Klarita
|
Mislis?
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:33:33
|
|
|
|
milicicak
|
Nego, ima li u ovoj biRRtiji rakije? Da se malo zagrejemo po ovom kijametu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:34:37
|
|
|
|
anci kv
|
evo čokoladne klarite... Milicicak tako je zovemo od početka,a ponekad i Mićak Hoćete vruću?moja baba je odlično kuva
< Poruku je uredio anci kv -- 15.5.2014 18:35:29 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:38:19
|
|
|
|
milicicak
|
Nikad nisam pila vrucu rakiju, rada sam da probam tu babinu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:41:46
|
|
|
|
Olga75
|
mi bile na priredbi i stigle da vratimo knjige u biblioteku i vratile se peske iz varosi mokre do gaca , sad smo i vatru zapalile i kuliramo pa da povadim one kojekakve mantije iz zamrzivaca da ih ispecem kad nam dodje pater familijas da i njega nahranimo
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:42:12
|
|
|
|
anci kv
|
uh kako greje,a pitka..izvolte
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 18:51:33
|
|
|
|
milicicak
|
Olga, bravo za vas dve , ja nos iz kuce nisam pomolila, vataju me pundravci... Anci, super ova rakija
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: