Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 0:22:59
|
|
|
|
Anoniman
|
hahaaaaa bubi idi spavaj... meni sutra stize, tako da u nedelju nista od rodjendanskog keksa laku noc drage moje.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 0:34:48
|
|
|
|
Žapkić
|
Da li sam ja to došla kad je već fajront? Dobro veče
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 6:10:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja sam sinoć zaspala oko 9 Dobro vi jutro!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 7:04:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutriiic Ja budna od 6 neznam koji mi je djavo
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 7:18:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Ćut tu, ja negde od 5
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 8:05:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Trco dobra ti je ova kofi moze, moze
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 8:21:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo domaćinsko E, a nisam provodadžija. On je jedno divno stvorenje, ja njega obožavam. A ona moja lavica kako nju da ne volim
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 8:58:03
|
|
|
|
anci kv
|
kafaaa,daj,daj
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 9:08:44
|
|
|
|
Olga75
|
jutro osvanuo divaan dan , ko stvoren za ribanje kupatila
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 9:37:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro,ja svratila malo na kafu....ova Trcina je baš privlačna
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 9:55:36
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jutro osvanuo divaan dan , ko stvoren za ribanje kupatila Hahahahaahahahaha odavno se ovako ne nasmejah Jutro svimaaaa
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 10:41:07
|
|
|
|
Torbica
|
Jutro! Evo mi grickamo rolnice sa sirom sto sam zamesila, muva se ne cuje Okacicu kad stignem, lako lepo testo sa kukuruznim brasnom i sirom, plus fil od sira.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 10:51:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo doručkovali pržena jaja sa slaninicom,ni kod mene se muva nije čula, ...jedino što ovih dana imamo jesu komarci,pojedoše nas prskaju iz aviona baš često ali komaraca i dalje ima
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 10:57:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan i od mene. moji odveli unu kod njih, pa ja da vam mahnem i odoh da ucim, nemam vremena za gubljenje, za 7 dana ispit, pa se javljam veceras...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 11:07:59
|
|
|
|
Klarita
|
Da l' da kazem dobro jutro ili dobar dan? Kako god, vidim veselo sinoc, a moji poludese, ja dobila sinoc...ukomirala sam se posle. Trco, daj tu kavu!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 12:37:26
|
|
|
|
Verolina
|
Dobar dan, moze kafa. Ja ovuliram. Ne podnosim drooljaste zene, pogotovo ako su kombinacija majka plus fufa. Danas je subota, a za 14 dana mi se zeni rodjeni brat i ja cu da umrem od srece. Koliko informacija
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 12:45:09
|
|
|
|
bubulence
|
hello i od mene! verka moj se ozenio pre mesec dana, i ja jos uvek umirem od srece . moj stan je pozlacen od jutros, mm i E su otisli u lutanje, ja uzivam
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 13:07:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko je spomenuo ribanje kupatila, e upravo sam ga oribala, i odoh opet da strebam. Nego nesto mnogo su poceli da mi se listaju nokti, dajte neki savet
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 13:14:18
|
|
|
|
Olga75
|
nemoj da ribas kupatilo to je blagotvorno za nokte i ja sam svoje kupatilo namazala sonom kiselinom , sad treba da si prikupim hrabrosti da ga isperem svekrva krpi kojesta , matori pere sudje , zver usisava svoju sobu ja cu posle da uletim u kuhinju da ono upanirani povrce zavrsim , danas ce da jedu vegetarijanski
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 13:26:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Olga legenda si...svako ima svoja zaduženja Ja sam napolju sređujem cveće i baščicu a mm i deca prave ogradu,jer tu mi ker non stop ulazi i gazi cveće,bukvalno mi se po..ša na sav moj rad i trud
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 13:48:04
|
|
|
|
Rosita
|
Ne svracam u ovu temu jerbo ne pijem, sta cu, ama to na mene toliko lose utice, o'ma mi se prispava i zaboli me glava. Ali evo, hocu da popijem i to djus votku ako sluzite. Pa nek ide zivot
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 13:55:39
|
|
|
|
Olga75
|
u ovo dobo zestoko to il rano ujutru ili kasno poslepodne izmedju moze pivo kad je vrucina ja sam zena fina i suptilna i sve po bontonu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 13:58:22
|
|
|
|
Rosita
|
Molim sefa, ovde nece da me usluze . Nemoj de ti Olga kadija te tuzi, kadija ti sudi, ima li jos koji sef na ovu temu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 14:51:44
|
|
|
|
Klarita
|
Anci je glavna, nego sigurno otisla da Evo, menjam je ja, posluzeno pice!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 14:54:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Molim sefa, ovde nece da me usluze . Nemoj de ti Olga kadija te tuzi, kadija ti sudi, ima li jos koji sef na ovu temu . jel se pojavio konobar? ja bih jednu kafu da predahnem...
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?