Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 9:45:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobro jutro Ja cu za pocetak. Prehladila sam se, slinava sam za medalju, mrzim kijavicu i tako. Skratila sam kosu. Sisnuli smo i bebca, bio je miran, stajao je na stolici, i smeskao se svo svreme kad mu kazemo "Jao sto si lep" UM navijam i za ispit i za
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 9:49:26
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Dobro jutro. UM drzim palceve za ispit, trudna jesi tako da tu nema sta da polemisemo. Supajte jednu duplu da se konektujem, Sipana! Otpocni konekciju!
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 9:52:05
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Uh kad te vidim tacno mi muka pripadne za sokace. Kako jos jednu ne popismo.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:04:07
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, ima vreme leto je pred nama...uf,uf, a kad se otvori kafic na plazi ima samo da pijemo i slikujemo se
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:07:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Uh kad te vidim tacno mi muka pripadne za sokace. Kako jos jednu ne popismo. hahaha tek sam te sada skontala . ali bolja sam nego prosli put ! a slazem se da znamo da je UM trudna
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:08:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Pored mlin ko prave gospodje Da okrecim i i vrcem se da vam uzurpiram teritoriju
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:14:50
|
|
|
|
Olga75
|
bar dan je l vrucina ? mene cekaju visnje , ne pamtim kad su ovoliko rodile sve se mislim da cu da umetnem u pendzere reklamu : naprodaj visnje znam da rec naprodaj ne postoji al tako se pise ovdi u provinciji , jel mi volemo leu kisz
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:16:37
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Za sad solidno ali kad krenem ja u moje visnje mislim da ce da bude zesko Rodile samo tako sta cu sa njima da radim to ni Bog ne zna. A o grasku ne smem da pricam zauzeo mi je tri fioke u zamrzivacu a to je tek prva tura
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:17:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Oldži 'naprodaj' je ovde sasvim regularna reč uslikaj pa da obesim hahahahahaha Meni danas neka muka u želucu, nemam pojma od čega. A doručkovala sam
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:19:07
|
|
|
|
Klarita
|
Kakve domacice Soso, sam' ce prduckate od tolki grasak A, ovi meteorolozi, ako su normalni, ce lajem
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:21:16
|
|
|
|
Olga75
|
ja bila na pEci i ponudila robu po tezgama prodala sam preko 30 kila a kad stignu one senteske aok mene jap utaknucu u pendzer naprodaj visanja Sosa , moja mama se mlati s graskom , daleko mi salas radnim danima i vikendom cesto Trco da ti nije muka cerez sto si trudna ? mozda ? malo ?
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:25:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Jok bre, iz nosa mi silazi u grlo (a nit mi zapušen, nit curi) i to me tera na povraćanje
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:25:26
|
|
|
|
Didy
|
Dobro jutro, žene! Samo ću na kratko da vas pozdravim, a onda ću da vam okačim sliku što mi je svekrva kupila poklon i poslala po mužu. U šoku sam od sinoć, moram ovo s nekim da podelim.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:34:23
|
|
|
|
Olga75
|
ajd Didy podeli aliii damo ako nije nesto sramotno
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:37:33
|
|
|
|
bubulence
|
didy gde je slika ?
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:38:49
|
|
|
|
Didy
|
Kupila mi je svekrva sexy gaće. Joj, ljudi, pa ovakav kroj ni moje baba i prababa nisu nosile. A da vam dočaram veličinu, sledi slika. Kolika je sedalica od stolice, tolike su gaće. Inače, kupila mi je već jednom za rođendan posle drugog porođaja isti model, eno ih stoje još u kutiji i tad sam joj rekla da ne nosim takve. Tačno mislim da me za ebava! Možda nije u prikladnoj temi, ali stvarno nisam znala gde da stavim slike. Sad ovako kad gledam na slikama, vidim da nije ni blizu kako izgledaju uživo. Ne znam kako bih vam dočarala, ali u šoku sam od sinoć. Sramota me je čak i u Crveni krst da ih odnesem. I ne znam uopšte odakle joj ideja da mi kupuje gaće!
< Poruku je uredio Didy -- 5.6.2014 10:41:12 >
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:41:04
|
|
|
|
Olga75
|
pa sta fali , vidi kako su lepe na cvetice i tufnice i bubrege cuvaju meni su prikladne
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:43:29
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR meni su prikladne Gaće su ti prikladne ili su gaće prikladne za ovu temu?
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:44:24
|
|
|
|
nata11
|
Jao Didy kakve slatke gacice
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:44:27
|
|
|
|
bubulence
|
didy ja samo takve i nosim (kada ih nosim ) . bez zezanja, moraju da budu duboke, pamucne, jedino sto gledam da imaju neku cipku ili bilo sta sto ne nose zene od 60 god... e a ove rozle su mi posebno simpaticne
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:44:51
|
|
|
|
Olga75
|
gacerone su mi prikladne a fotka moz da bude i u temi o svekrvama ili sta smo danas kupile - dobile - zelele - volele
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:48:17
|
|
|
|
Didy
|
Ma, sad i ja gledam, na slikama deluju ok, ali uživo! Ja kad ih prislonim na sebe, dođu mi preko pupka. Izgledaju kao manji padobran!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:48:30
|
|
|
|
Verolina
|
Meni sui tufnaste slatke, ali velicina
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:49:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Ih bre Didy nemoj da si na kraj srca. Mozes i u loncu da ih otkuvavas
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 5.6.2014 10:50:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Didy ovakve cu ja da kupim na sveki samo sa elektricnim kolom Zamalo da zgazim macence. Krenula da rasirim ves dobro da sam ga i vidla da spava ispod stepenica. Mislila sam prvo da je mrtvo jer se ne pomera lupam treskam ma kakvi ni da mrdne. Tek kad sam ga poceskala pocelo je da se komesa kao u fazonu pusti me da spavam. Ne znam sta da mu radim. Bas je jako maleno. Kako li se tu stvorilo ja ne znam.
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: