Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:18:53
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama bole me krsta po malo To ti je od prostiranja peškira
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:19:02
|
|
|
|
Torbica
|
Viviveki, opusti se draga, vikend je, nemoj se jediti, brzo ce tm stici
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:23:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma stigao je, nego ja kad jednom pokrenem moje živce teško se posle vratim u normalu....izluđuje me to što je večito on momak za sve,a najstariji je među svima u njegovom odseku ili kako se već zove to u policiji....ceo dan je danas izgubio da bi večeras bio u Sava centru da plješte onima koji su primali nagrade,ma popi..... sam
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:24:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nama je sutra gradska slava. Mislila sam da idem, ali bice velika guzva + plus toplo. U ponedeljak cu da idem.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Unina mama bole me krsta po malo To ti je od prostiranja peškira Anci prostires li ih ti po moru, ili samo gledas komsiju Ja moje prostrala, za veceras dosta
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:43:13
|
|
|
|
anci kv
|
ja ih širim na ogradi terase
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:45:08
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahah , na onoj sa koje gledas komsiju aaaaaaaaaaaa, primljeno k znanju
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 7.6.2014 23:48:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja bi trebalo sutra ili u ponedeljak da slavim jer druge trojice su dan kada su me kola udarila i ja jedva ostala živa,tako da ću videti da napravim nešto
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:00:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Sutra u ovo doba vas ocekujem.ovde na picu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:01:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sutra u ovo doba vas ocekujem.ovde na picu Samo ako bude i neko meze, pa neki slatkis, eeeee , mi smo ti veliki probiraci
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:01:41
|
|
|
|
Žapkić
|
Gde ste zenske! Dobro vam veče!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:01:45
|
|
|
|
dijana1*
|
8.6.2014 0:00:00 sto sam ubola sve nule
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:03:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro vece mlade dame.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:31:51
|
|
|
|
Verolina
|
Znaciii, kao da me je Trbosek klao. Tako mi i treba kad sve danas cu sutra cu i lepo ti ja odlozih depilaciju, sad sam se sva iskasapila , a sutra kao htela riba minjak da obuce. Skinula sam i deo mesa s palca na saci, ne znam kako sam to uspela da uradim, a krvarilo je k'o da sam aortu presekla Na vrh svega moj muz gleda Variolu veru, i kad sam isprobala haljinu rekao mi je da su mi debele noge i veliko dupe Dajte pivo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:37:58
|
|
|
|
Leptiric123
|
Verce opusti se meni je moj rekao da sam gospodja u vrucim pantalonicama....a sad prica o nekom lupanju i stekerima kako sam ljuta i lupam steker a lupa negde u komsiluku....samo sam ga pogledala i otisa u sobu...:-)
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:41:46
|
|
|
|
Verolina
|
Pa siznula sam. prvo sam ga molila da mi pomogne da je zakopcam, sto je on jedva uradio i odgurnuo me da bi nastavio da gleda, a onda kad sam ga pitala kako mi stoji, rekao mi je, pa gore dobro, ali kratka je pa su ti noge nekako debele i dupe ti je veliko. Onda sam ga gadjala jastukom, a on me je zamolio da idem da mu sipam kiselu, jer su mu suva usta. To je naravno rekao samo da bih se ja sklonila. E kad zaspi sacekacu sat vremena i onda cu da ga budim poradi sexa. E, prc!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:43:29
|
|
|
|
Leptiric123
|
Samo napred i molim te tiho...dete mi spava....jedva zaspala od zuba.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:49:39
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam gladna
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:51:03
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Pa siznula sam. prvo sam ga molila da mi pomogne da je zakopcam, sto je on jedva uradio i odgurnuo me da bi nastavio da gleda, a onda kad sam ga pitala kako mi stoji, rekao mi je, pa gore dobro, ali kratka je pa su ti noge nekako debele i dupe ti je veliko. Onda sam ga gadjala jastukom, a on me je zamolio da idem da mu sipam kiselu, jer su mu suva usta. To je naravno rekao samo da bih se ja sklonila. E kad zaspi sacekacu sat vremena i onda cu da ga budim poradi sexa. E, prc! joooooooj!!! Odoh na spavanjac. Mm zaspao u prizemlju, citao je tamo.... Doci ce u neko doba, valjda nece da me budi! :))))))))))))))
< Poruku je uredio Torbica -- 8.6.2014 0:53:35 >
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:52:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Verce i to tri puta za redom.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 0:59:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Laku noccccc
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 1:00:29
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Verce i to tri puta za redom. Mnogo ce mu biti. Sutra izlazi pred lepog popa Aleksandra da krsti kumce. Valja imati energije-on za krstenje, a ja za namigivanje popu. ha ha ha...Boze me prosti
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 1:02:06
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Posle ovoga ne zelim svog muza blizu tebe
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 1:04:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahhahhhahhaha Verka placem od smeha, aahhahhahhahha
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 8.6.2014 1:07:04
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha, Soso, ja namigujem samo popovima cije zene ne poznajem
|
|
|
Anketa
IndividualnostDa li mislite da kod svog deteta prvenstveno treba graditi individualnost, izdvajanje iz mase?Da (
34%)

Ne (
25%)

Da, ali ne protiv "mase" (
41%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!