|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junpijada 06/14[chat]
7.6.2014 23:18:53   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Unina mama
bole me krsta po malouser posted image

To ti je od prostiranja peškirauser posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 751
7.6.2014 23:19:02   
Torbica
Viviveki, opusti se draga, vikend je, nemoj se jediti, brzo ce tm stici user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 752
7.6.2014 23:23:38   
vikiveki
Ma stigao je, nego ja kad jednom pokrenem moje živce teško se posle vratim u normalu....izluđuje me to što je večito on momak za sve,a najstariji je među svima u njegovom odseku ili kako se već zove to u policiji....ceo dan je danas izgubio da bi večeras bio u Sava centru da plješte onima koji su primali nagrade,ma popi..... sam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 753
7.6.2014 23:24:22   
Sanjica26 RR
Nama je sutra gradska slava. Mislila sam da idem, ali bice velika guzva + plus toplo. U ponedeljak cu da idem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 754
7.6.2014 23:38:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anci kv

IZVORNA PORUKA: Unina mama
bole me krsta po malouser posted image

To ti je od prostiranja peškirauser posted image user posted image

Anci prostires li ih ti po moru, ili samo gledas komsijuuser posted image user posted image user posted image

Ja moje prostrala, za veceras dostauser posted image

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 755
7.6.2014 23:43:13   
anci kv
ja ih širim na ogradi teraseuser posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 756
7.6.2014 23:45:08   
Anoniman
ahahah , na onoj sa koje gledas komsiju aaaaaaaaaaaa, primljeno k znanjuuser posted image

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 757
7.6.2014 23:48:54   
vikiveki
Ja bi trebalo sutra ili u ponedeljak da slavim jer druge trojice su dan kada su me kola udarila i ja jedva ostala živa,tako da ću videti da napravim nešto

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 758
8.6.2014 0:00:00   
dijana1*
Sutra u ovo doba vas ocekujem.ovde na picuuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 759
8.6.2014 0:01:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Sutra u ovo doba vas ocekujem.ovde na picuuser posted image

Samo ako bude i neko meze, pa neki slatkis, eeeee , mi smo ti veliki probiraciuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 760
8.6.2014 0:01:41   
Žapkić
Gde ste zenske!
Dobro vam veče!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 761
8.6.2014 0:01:45   
dijana1*
8.6.2014 0:00:00

user posted image user posted image user posted image
sto sam ubola sve nuleuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 762
8.6.2014 0:03:33   
Sosa Mena
Dobro vece mlade dame. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 763
8.6.2014 0:31:51   
Verolina
Znaciii, kao da me je Trbosek klao. Tako mi i treba kad sve danas cu sutra cu i lepo ti ja odlozih depilaciju, sad sam se sva iskasapila , a sutra kao htela riba minjak da obuce. Skinula sam i deo mesa s palca na saci, ne znam kako sam to uspela da uradim, a krvarilo je k'o da sam aortu preseklauser posted image Na vrh svega moj muz gleda Variolu veru, i kad sam isprobala haljinu rekao mi je da su mi debele noge i veliko dupeuser posted image
Dajte pivouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 764
8.6.2014 0:37:58   
Leptiric123
Verce opusti se meni je moj rekao da sam gospodja u vrucim pantalonicama....a sad prica o nekom lupanju i stekerima kako sam ljuta i lupam steker a lupa negde u komsiluku....samo sam ga pogledala i otisa u sobu...:-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 765
8.6.2014 0:41:46   
Verolina
Pa siznula sam. prvo sam ga molila da mi pomogne da je zakopcam, sto je on jedva uradio i odgurnuo me da bi nastavio da gleda, a onda kad sam ga pitala kako mi stoji, rekao mi je, pa gore dobro, ali kratka je pa su ti noge nekako debele i dupe ti je veliko. Onda sam ga gadjala jastukom, a on me je zamolio da idem da mu sipam kiselu, jer su mu suva usta. To je naravno rekao samo da bih se ja sklonila. E kad zaspi sacekacu sat vremena i onda cu da ga budim poradi sexa. E, prc!

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 766
8.6.2014 0:43:29   
Leptiric123
Samo napred i molim te tiho...dete mi spava....jedva zaspala od zuba.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 767
8.6.2014 0:49:39   
Anoniman
ja sam gladnauser posted image

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 768
8.6.2014 0:51:03   
Torbica
IZVORNA PORUKA: Verolina

Pa siznula sam. prvo sam ga molila da mi pomogne da je zakopcam, sto je on jedva uradio i odgurnuo me da bi nastavio da gleda, a onda kad sam ga pitala kako mi stoji, rekao mi je, pa gore dobro, ali kratka je pa su ti noge nekako debele i dupe ti je veliko. Onda sam ga gadjala jastukom, a on me je zamolio da idem da mu sipam kiselu, jer su mu suva usta. To je naravno rekao samo da bih se ja sklonila. E kad zaspi sacekacu sat vremena i onda cu da ga budim poradi sexa. E, prc!

user posted image user posted image user posted image joooooooj!!!

Odoh na spavanjac. Mm zaspao u prizemlju, citao je tamo.... Doci ce u neko doba, valjda nece da me budi! :))))))))))))))

< Poruku je uredio Torbica -- 8.6.2014 0:53:35 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 769
8.6.2014 0:52:54   
Sosa Mena
Verce i to tri puta za redom. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 770
8.6.2014 0:59:12   
Anoniman
Laku nocccccuser posted image

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 771
8.6.2014 1:00:29   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Verce i to tri puta za redom. user posted image

Mnogo ce mu biti. Sutra izlazi pred lepog popa Aleksandra da krsti kumce. Valja imati energije-on za krstenje, a ja za namigivanje popu. ha ha ha...Boze me prostiuser posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 772
8.6.2014 1:02:06   
Sosa Mena
Posle ovoga ne zelim svog muza blizu tebe user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 773
8.6.2014 1:04:06   
Anoniman
Hhahahhahhhahhaha Verkauser posted image user posted image placem od smeha, aahhahhahhahha

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 774
8.6.2014 1:07:04   
Verolina
Ha ha ha ha ha, Soso, ja namigujem samo popovima cije zene ne poznajemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Individualnost

Da li mislite da kod svog deteta prvenstveno treba graditi individualnost, izdvajanje iz mase?

Da (34%)

Ne (25%)

Da, ali ne protiv "mase" (41%)

Ukupan broj glasova: 129

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here