Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.9.2014 23:01:50
|
|
|
|
madre
|
cufte i pire krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 9:09:04
|
|
|
|
branki*
|
supe ima od juce,napravicu pitu sa jabukama i pohovano pilece belo za bozu,dosta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 9:36:09
|
|
|
|
Anoniman
|
kod nas dorucak kiflice od sinoc, + prsuta, kajmak, jogurt rucak dimljeni bataci, pire, salata vecera, bice opet kroasani, ali samo slatki
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 10:15:33
|
|
|
|
nata11
|
Danas stavljam peglane paprike pa ce biti neki omlet.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 10:22:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Kuhinju sam prepustila svekrvi Ako mi se nesto desi...znate ko je kriv
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 10:26:06
|
|
|
|
milicicak
|
Planirala pastrmku al ne odoh u nabavku pa ce biti kiflice, lovacke snicle i pire od tikvica i sargarepe, mozda i neki kolac smutim :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 12:58:59
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, um, sto mi se jedu kiflice, al posto me mrzi da pravim, ostaje mi samo da ih gledam na slici i kod nas trebala biti riba, ali iskrsle neke obaveze pa sam napravila neku krem corbu od povrca i tunjevina. Imam i bundeve pa cu verovatno danas ili sutra napraviti kolac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 13:37:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pecivo je u rerni , strudlu opet, kad sam vec mesila da zavrsim dva posla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 13:42:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ksena joj, um, sto mi se jedu kiflice, al posto me mrzi da pravim, ostaje mi samo da ih gledam na slici Ksi da si blize da ti neku posaljem, jedne godine kad podjemo u Grcku, cu da ti napravim pleh i donesem direktno u Solun
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 15:50:11
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravi, odlične su, mi se davimo u njima! I ja potpisujem. Pravila sam po ovom receptu, svako ko je probao oduševio se. Mi smo za ručak imali punjenu papriku i punjene tikvice, a sad čekam mm da donese šljive iz prodavnice, pa ću praviti knedle sa šljivama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 16:02:48
|
|
|
|
anita
|
Dorucak: kajgana sa sirok Rucak: Kupus od juce Vecera: Palacinke ili makarona sa sirom i jajima zapecena u rerni
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 17:08:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: bubulence e vidis idem ujutro da nadjem lignje, bas bih mogla da ih spremim za rucak... ... nisam ih nasla... dorucak sendvici, rucak belo meso i svastara od povrca. corbe bilo od juce. pravila sam i brzi kolac od kokosa i sampitu. a vecera ce biti nesto brzinsko... mm ima nutelu, ja cu verovatno kokice a Ema sigurno litru jogurta i mozda jos nesto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.9.2014 19:57:31
|
|
|
|
madre
|
danas sam neko mrsavo sarance ispekla u rerni, niko nije jeo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 10:58:54
|
|
|
|
Kata90
|
Danas....supa,pire krompir i peceni saran
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 10:59:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko nas danas spagete. I bice neki kolac!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 11:48:19
|
|
|
|
bubulence
|
juneca supica, svinjski but u luku, jogurtu i senfu, to je ujedno i sos, pire krompir. kolaca imam od juce...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 13:26:09
|
|
|
|
anita
|
Dorucak: pita sa sirom i jajima Rucak: Pileca supa i djuvec Vecera: videcemo... za sada pojma nemam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 13:26:53
|
|
|
|
anita
|
Dorucak: pita sa sirom i jajima Rucak: Pileca supa i djuvec Vecera: videcemo... za sada pojma nemam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 13:29:26
|
|
|
|
17 joka
|
supa,pecene krompirice i meso,salata domaći hleb
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 13:31:08
|
|
|
|
anita
|
Ups .... dva puta ista poruka. Izvinjavam se IZVORNA PORUKA: anita Dorucak: pita sa sirom i jajima Rucak: Pileca supa i djuvec Vecera: videcemo... za sada pojma nemam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 13:31:42
|
|
|
|
emicaa
|
gulas se krcka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 13:39:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Grasak sa junetinom again (ostaci) , strudla (ostaci) , dodataka imamo, sto bi rekli "pride" ..mada nesto cu sveze za rucak , samo dok smislim .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 13:56:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Piletina sa mlincina, ali bez budjavog sira. Nugat torta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 16:19:36
|
|
|
|
branki*
|
pohovano belo i supa za bozu.pita sa jabukama od juce i lubenica.sve u svemu nisam se pretrgla.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.9.2014 17:12:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Kroasani, vruci korasaniiii upravo sa kremom, nutelom i dzemom, ce vas posluzim u kafanu, cim ih slikam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.