|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 8:03:00
|
|
|
|
superm
|
Ne znam za NS ali toplo preporučujem igraonicu- rodjendaonicu Janna gruva u Zemunu!
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 8:41:33
|
|
|
|
Bibilib
|
U Krusevcu ima dosta igraonica za decije proslave samo sto je kod nekih papreno skupo a kod druhih solidno za nas standard...
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 8:49:08
|
|
|
|
mila83
|
Kod nas imaju tri igraonice i sve su razlicite. Sve zavisi od uzrasta detea, pa i sta dete vise voli i koja roditeljima zbog prostora vise odgovara..gde ima vise onih spravica za skakanje,ljuljanje,penjanje,spustanje.... M je starija, ona voli igraonicu bez tih spravica, imaju vaspitacice koje ih cuvaju i zabavljaju,igraju se muzickih stolica, zmurke,vije i svasta nesto, imaju drustvene igre, pa soba za ples sa disko efektima...to je bas za druzenje prostor,moze i napolju da se slavi, imaju i veliko dvoriste, sto nama odgovara, jer je njen rodjendan leti.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 15:45:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Anck, imaš u Kreativnom klubu, u O-klubu i u nekoj novoj: Kreativni klub O-klub O-klub 2 Sport Star 021
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 20:45:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala Lelo, u Kreativni klub smo slavili prosli rodjus i stvarno je lepo. Ja ih zvala juce koja je cena rece 7500 a eto super ...a i prosli put smo platili po ovoj ceni s popusta.
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 20:47:56
|
|
|
|
milicicak
|
Mi ove godine pravimo Mini Maus zurku :) pozivnice su gotove, torta izabrana, treba jos kapice da napravim i da smislim kako cu hranu da napravim da bude u obliku Mini :)
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 20:51:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi slavimo kod kuce samo iz razloga sto kod nas nema igraonica.Inace ja volim da preteram opasno kada su proslave rodjendana u pitanju sva sreca sto krenem ranije sa pripremama pa muz i ne zna koliko para potrosim.Inace torte uvek sama pravim,to je nesto sto ne bih nikada kupila,a kako se bavim slanim keteringom podrazumeva se i da hranu pravim sama.Uvek imamo neku temu,kostime a ove godine smo imali i pinjatu.
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 22:50:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Anck, super! Milicicak, i mi ćemo možda na zimu Mini, dupli rođendan. Ja imam spremno svašta za nekoliko tema. Veselice, i ja sve tako spremam. Mi žene smo lude!
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 12:37:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Lela ma najbolje kada sve sama uradis.Ja sam dan pre rodjendana toliko umorna da ujedam od muke ali kada sledeci dan vidim srecu na licu svog deteta a i cujem pohvale sa svih strana sve zaboravim
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:09:38
|
|
|
|
lelaigor
|
E baš to. Evo ga naš rođus, sad u decembru, tema je bila Moj mali poni. Daria je bila Rainbow Dash Evo slika: Moja Rainbow Dash, koja ne zna da se slika Rajf i suknju sam pravila, majica pozajmljena. Uvili smo kosicu da ima grivu Cupcakes Čaše sa imenima i slamčice, sve sam pravila sama: Baner i dekoracija sobe - oblaci i pom-pomovi (ukras sa ulaznih vrata nisam slikala :( ) Pokončići za decu - keksići u duginim bojama i svima sam odštampala i napravila bojanku Moj mali poni I torta, naravno :) nisam potpuno zadovoljna, ali s obzirom na to da sam sve pravila u devetom mesecu, odlično je Jedva čekam opet, tad ćemo im slaviti obema zajedno i tema će verovatno biti bubamare.
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:13:49
|
|
|
|
soni
|
lela sve super !!!
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:20:29
|
|
|
|
branki*
|
divno,lelo,a najdivnija je darija
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:44:34
|
|
|
|
lelaigor
|
E hvala žene!
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:48:55
|
|
|
|
Bibilib
|
Lela ovo je prelepo a vidi se da imas puno ideja
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 19:28:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Lelo sve je prelepo a cerkica ti je predivna.Bas volim kada se neko tako lepo potrudi oko rodjendana a ne dodje mi moje dete sa rodjendana i zali se kako nije imalo sta da se jede(moja deca grickalice ne smatraju za hranu).Inace kako si bila u devetom mesecu a ovo izgleda sve vrhunski,svaka cast tebi
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 21:41:28
|
|
|
|
milicicak
|
Lelo, svaka ti cast, sve divno izgleda :) super ti je ideja za keksice kao poklone za goste, mozda cu to da ti ukradem ako uspem da nabavim modlu u obliku mini :)
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 22:33:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svaka cast na tolikoj inspiraciji i trudu
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 22:47:59
|
|
|
|
mila83
|
Svaka cast Lelo ! Drago mi je da vidim da se jos neko danas trudi oko decijeg rodjendana! Takva sam i ja, jos nijednom nisam narucila tortu za rodjendan, sve pravim i ukrasavam sama,( i meni se desilo jednom u devetom mesecu trudnoce ) ali decija sreca se ne moze uporediti ni zameniti ni sa cim! Sto dete zamisli,mama ostvari,samo ona zna kako !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:09:38
|
|
|
|
milicicak
|
Ovako izgledaju nase pozivnice za rodjendan
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:10:41
|
|
|
|
branki*
|
wow,mala mini maus
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:11:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Milicicak rucno su pravljene zar ne?Prelepo izgledaju
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:22:26
|
|
|
|
mila83
|
Milicicak,jako su lepe ! Svaka cast na trudu! a na taj nacin se i deca vise raduju i ukljucuju u proslavu svog divnog dana !
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:35:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Milicicak odlicne su
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 9:02:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Milicicak, divne su, volim tako neobične pozivnice. Naše su ovaj put bile obične: Hvala vam, žene. Trudila sam se da sve bude super, Daria je bila prezadovoljna. A ovako sam izgledala taj dan A što se tiče modlica Mini, improvizuj - jedan veliki krug i dva mala, ili napravi modlicu u obliku glave, ja sam zbog posla napravila sebi gomilu od aluminijumskih ovala:
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 9:05:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Lela a gde ste kupili pozivnice?
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZašto su noćna buđenja važna za razvoj det...Većina roditelja sa nestrpljenjem priželjkuje trenutak kada će njihova beba prespavati celu noć, a retko ko se zapita da...
Kako sa tvrdoglavim detetom?Neka deca jednostavno imaju “tešku” narav i jak karakter od malih nogu. Oni “znaju šta hoće”, što je najčešće ono što vi...
Anketa
drugi prodjajVVVVDa li je drugi porodjaj laksi od prvog (ako su oba bila prirodna)?Laksi je (
58%)

Isti je (
32%)

Tezi je (
10%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!