Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 11:54:18
|
|
|
|
vocicana
|
Wiv I Maksa Jess znam , ali razmisljam pa mi je lepo. Lesica I ja vama a I ovi moji!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 11:54:39
|
|
|
|
branki*
|
Zencici,tu ste Evo,da se javnem,da kuvam kafu,ja vec vezbam sa mojimB,eto tece prvi dan ove 2016!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 13:18:05
|
|
|
|
emicaa
|
[url=http://postimg.org/image/u6yrr34tv/] [/url Kaže da provjeri jeste li dobro sve
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 13:31:34
|
|
|
|
branki*
|
Evo,meni nije dobro bas
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 13:49:09
|
|
|
|
mila83
|
Zenske, srecna Nova 2016.godina ! Sve najlepse od srca vam zelim ! Emice dje ga nadje !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 13:54:06
|
|
|
|
emicaa
|
Mila on našao mene
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 13:55:50
|
|
|
|
mila83
|
Pa bas ti lepo pocela nova godina !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 13:57:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ma da,ali ja zlatna pa ga hoću podijelim sa vama
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 19:42:48
|
|
|
|
emicaa
|
Izvolite,da proslavimo i reprizu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:26:34
|
|
|
|
branki*
|
Emice,ziva bila! Ajde,da proslavimo i reprizu!mi smo do prosle godine uvek za reprizu izlazili u restoran ili gde na proslavu,supsr mi bude..
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:32:30
|
|
|
|
wivern
|
Ahoj.. Evo ja cevcim somersbi i uzivam. Sad cu i nokte da nalakiram na miru. Ipak je nova godina. Izgleda da sve reprizirate, nema nikoga
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:33:50
|
|
|
|
branki*
|
Ja repriziram isto mao sto i docekujem-u krevetu!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:36:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam tu,bezveze mi krenu ng,mm morao u hitnu,stomak ga počeo bolit jedva je disao,imao neke grčeve i dali mu magnezijum da pije i pokazali kako da diše ako ga opet uhvate.Sreća pa nije ništa strašno ali me je dobro prepao. Posle smo malo slavili
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:44:47
|
|
|
|
wivern
|
Emice jesu li mu rekli od cega grcevi? Bas bzvz, dobro je da nije nista strasno, da se ne stresiras tako trudna.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:45:35
|
|
|
|
jess021
|
I ja slavim reprizu kao i docek Ne zalim se, dok ima belog vina u stanu, meni je odlicno! Emice, jel sad tm dobro?
< Poruku je uredio jess021 -- 1.1.2016 22:46:05 >
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:48:15
|
|
|
|
emicaa
|
Nisu ali uglavnom dr kaže da je sve u redu,najgore je bilo što se on uspaničio pa prebrzo disao i onda se počeo tresti,čim mu je dr rekao kako da diše(kao na porodu) sve se smirilo.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:54:18
|
|
|
|
wivern
|
Bogca mu... Ma bitno da je sada ok, gadno je to kad te uhvati panika.. Prijatelj moje drugarice je imao uzasan problem sa stomakom, nenormalne bolove i grceve, i na kraju se ispostavilo da je sve zbog gasova. Da izvinete covek nije ispustao gasove nikad i napravili mu haos u stomaku Crnjak
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 22:57:53
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, pa kako je mogao da se suzdrzi? Kad se sam set_im gasova u trudnoci, da sam se suzdrzavala eksplodirala bi
< Poruku je uredio jess021 -- 1.1.2016 22:58:09 >
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 1.1.2016 23:10:21
|
|
|
|
wivern
|
Covek je neki direktor i cesto je na sastancima, i trpeo covek i suzdrzavao se i malo falilo da i on explodira Lepo Jess, nekako se stisnes
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 0:10:35
|
|
|
|
bubulence
|
Drugarice drage dodjoh da vam pozelim srecnu novu godinicu. Da ste mi sve zdrave kao i vas decica (muzevi po zasluzi ). Da ste mi srecne, voljene, zadovoljne i zadovoljene. Sve vas puno ljubim! Emice (ljubim te u onaj malecki stomacic sto sam videla na slici), neka tm proveri da nije pozitivan na heliko bakteriju. Mi smo vam danima lutali. U petak smo otisli od kuce a veceras dosli. Gostili se na 100 strana i nagostili i evo nas konacno u nasim krevetima.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 7:55:04
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Juce sam gledala Ivana I. i odusevio me je
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 8:37:05
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Srecna vam svima Nova godina :) Mi nastavljamo novogodisnje vrzino kolo poseta, ljubljenja, jedenja i pijenja
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 8:39:37
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro i od mene... sad a sutra moze i neki alkohol...nadam se lepo provedenoj veceri sutra ma sta se nadam jedva cekam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 8:54:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Ooo Emice, dobar neki dekica - da nas obiđe Mi već dva dana spavamo do 8!!! Nadam se da će se nastaviti. Mada sam danas sa glavoboljom ustala. Ja imam namazane nokte!!! Novogodišnje - teget sas šljokice preko
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 9:09:55
|
|
|
|
wivern
|
Jutroooo. I ja imam namazane Ustala pre 15 minuta - neprocenjivo Valjala bih se još ali pas zove. Nedostaje mi moj ludi mladi pas kojeg smo sinoć stavili u pansion. Sestra i zet sa klincima putuju pa ne mogu da mi cuvaju sar peja, a on otkako ga je pokidao ulicar nema zivce da ga neko maltretira. I zato sam ovog mladjanog stavila u pansion jer nema granicu za igru, moj matorko sar pej bi odlepio od tolikog skakanja oko njega.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
kradja kreditne karticeVVVVDa li se nakon kradje kreditne kartice ukraden novac (potrosen u prodavnicama, kartica bez pin koda) moze nekako povratiti?ne znam (
45%)

ne moze (
53%)

moze (kako) (
2%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!