Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 9:19:03
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,mm i meni danas 7 godina veze,svaka mu cast kako me trpi posle castim,sad bjezim trazit helanke da imam sta obuci
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 9:19:54
|
|
|
|
17 joka
|
Jutro drage moje,srecna vam Nova Godina 2016-ta ,sve najbolje od srca vam zelim Trco, ja sam juce citav dan pila kiselu vodu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 9:26:47
|
|
|
|
wivern
|
Emice čestitam i meni i mm je prošle godine bilo 7 godina. Tako me mrzi da ustaneeeeeem
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 10:13:40
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam Emicee, divno vreme, nadam se da cu se I ja tako vama hvaliti svake godine.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 10:14:02
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zenske! Mi odvalile malo duze..krsta me nesto zezaju,postajem prava slikani prilika svoje babe Pijem kafu i tako... Emice,da se volite svakim danom sve vise
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 10:58:17
|
|
|
|
jess021
|
Emice cestitammm! Nama ce 01.02. biti 7 godina kako smo zajedno Al vreme leti. Ja pijem nes i kontam da bi mogla jos jednu, ko ce da kuva? Branki, zavezi neki dzemper oko ledja
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 11:06:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Emice čestitam...ja sam juče kasno ustala i ceo dan mi je prošao kao u magli...sutra nam dolaze gosti...a i prekosutra se najavili drugi,tako da krećemo radno i poletno u NG...a počinjem i da spremam za slavu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 11:39:06
|
|
|
|
branki*
|
Jess,moracu Boka sisa i uspavljuje se,mm radi sa B,ja cu morati do prodavnice po hleb i sitnice,a mrzi me da izlazim,hladno je,teracu mm da ide. Vikiveki,koju slavu slavite?
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 11:54:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Kad već hoćete o godišnjicama - juče je tačno 7 godina bilo kako sam došla za stalno u Slo. Eeee putovala sam celu noć 31.12.2008.!!!!! Emice, u veselju i ljubavi da slavite još 777
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 14:24:41
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan ženske,moze kafica.....upravo sam skuvala. Vec mi tako muka od prasetine i sarme....da vec neznam sta jesti Nama je juče bila godisnjica,tacno 6 godina kako leti vreme.....
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 15:19:18
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam ženice moje,izvolite
< Poruku je uredio emicaa -- 2.1.2016 15:21:22 >
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 17:41:00
|
|
|
|
wivern
|
I ja bih kaficu. Napolju pada sneg, ali se brzo topi. Ne verujem da će ostati nešto od njega do sutra.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 18:31:06
|
|
|
|
branki*
|
Samo sneg da ne vidim,jos mi on fali da me dokusuri,ionako sam na tri coska! Emice,moze,ja bas i pijem 3 u 1.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 19:49:48
|
|
|
|
wivern
|
Branki najavili da će od sutra biti dosta snega, videćemo šta će biti od te prognoze. Ja slobodna još sutra, pa opet na posao
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 20:01:25
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv jesi li bar malo odmorila ovih dana. Nosila sam Doru djiha djiha uh smorila me pošteno
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 23:13:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Drage moja srecna vam Nova godina,zelim vam sve najlepse. Ja tek sada uspela da svratim,prehladjene smo sve tri,danas smo vec mnogo bolje. Muz radi trecu,planirali smo da odemo i do Nisa,ali smo odlozili za drugi deo raspusta.Za docek smo bili kuci,spremili svasta za jelo,torta,kolaci muzika,deca ludovala,malo dolazili i svekijevci i jetrva i dever sa maleckim,bilo je bas lepo. U ponedeljak opet da krenem sa spremanjem,kupovinom,kod nas je obicaj da se deci za Bozic kupuje garderoba bas kao i za Uskrs. Pijete li nesto?
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 8:23:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Pada sneg
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 8:28:28
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, samo da vam mahnem! Snijeg napadao pravo, mojoj A. danas punih 11mjeseci, kako vrijeme leti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 8:48:59
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro Emice baš sam dobro odmorila. Samo se zabavljam sa Maksom ostalo mi mama završava i ne da da ja radim. Ali sam provalila da joj nedostaje njena rutina i njena kuća. I razumem je. I meni nedostaje. Valjda će sad Maksa brzo sa vrticem da se uigra pa da je vratimo kući. Sutra sam rešila da Maksu ostavim u vrtiću u pola 8 kad krenem na posao i da im samo ostavim cedulju sa mojim brojem telefona i kažem da će doći po njega u 2. I da vidim da li će imati obraza išta da mi kažu. Ako krenu... Biće zlo.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:05:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar i od mene!!! Prokleti sneg pada! Nego, ja da zakuvam kofi i poslužim si sebi cigaricu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:10:00
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo :-) Moze kofi,mozee! :-D Snijeg do koljena. Ne pamtim kad je bio toliki. I dalje pada ,onaj sitni sto skripi pod nogama . Srecom,ne idemo nigdje ,ne moze se ni izaci iz ulice . Putne sluzbe iznenadjene.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:12:41
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahah pa da, njih uvek sneg iznenadi u januaru I ja ću kofi, a kako je krenulo počeću i da pušim
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:23:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Putne sluzbe uvek u soku a meteorolozi najavljivali sneg od 20.jan. real feel -16, ahaaah! Juce nismo izlazili, danas.mozda kod drugara kolima ali i to tesko... Moji spavaju, ja blejim pored njih, tako su se rasirili da nemam gde da legnem
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:34:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ahahahah pa da, njih uvek sneg iznenadi u januaru I ja ću kofi, a kako je krenulo počeću i da pušim Aj njij, nego što mene iznenadio hahahahaha Nemoj bre Wiki, kojo će ti to zlo, ako ti već do sada nije trebalo (ispisa ja sa sve cigarom u ruci )
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:59:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro vidim na sve strane pada osim ovde,pih majku mu.Ovde ga nema ni u najavi. Wiv ako si odmorila i trebaš.A ko će ti uimat maksu iz vrtića kad ti mama ode.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Ime Konstantin? Da ili ne?AhilaMeni se bas svidja i zvuci mi mocno :)da (
49%)

ne (
51%)
Ukupan broj glasova: 199Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!