|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 9:19:03
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,mm i meni danas 7 godina veze,svaka mu cast kako me trpi posle castim,sad bjezim trazit helanke da imam sta obuci
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 9:19:54
|
|
|
|
17 joka
|
Jutro drage moje,srecna vam Nova Godina 2016-ta ,sve najbolje od srca vam zelim Trco, ja sam juce citav dan pila kiselu vodu
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 9:26:47
|
|
|
|
wivern
|
Emice čestitam i meni i mm je prošle godine bilo 7 godina. Tako me mrzi da ustaneeeeeem
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 10:13:40
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam Emicee, divno vreme, nadam se da cu se I ja tako vama hvaliti svake godine.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 10:14:02
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zenske! Mi odvalile malo duze..krsta me nesto zezaju,postajem prava slikani prilika svoje babe Pijem kafu i tako... Emice,da se volite svakim danom sve vise
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 10:58:17
|
|
|
|
jess021
|
Emice cestitammm! Nama ce 01.02. biti 7 godina kako smo zajedno Al vreme leti. Ja pijem nes i kontam da bi mogla jos jednu, ko ce da kuva? Branki, zavezi neki dzemper oko ledja
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 11:06:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Emice čestitam...ja sam juče kasno ustala i ceo dan mi je prošao kao u magli...sutra nam dolaze gosti...a i prekosutra se najavili drugi,tako da krećemo radno i poletno u NG...a počinjem i da spremam za slavu
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 11:39:06
|
|
|
|
branki*
|
Jess,moracu Boka sisa i uspavljuje se,mm radi sa B,ja cu morati do prodavnice po hleb i sitnice,a mrzi me da izlazim,hladno je,teracu mm da ide. Vikiveki,koju slavu slavite?
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 11:54:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Kad već hoćete o godišnjicama - juče je tačno 7 godina bilo kako sam došla za stalno u Slo. Eeee putovala sam celu noć 31.12.2008.!!!!! Emice, u veselju i ljubavi da slavite još 777
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 14:24:41
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan ženske,moze kafica.....upravo sam skuvala. Vec mi tako muka od prasetine i sarme....da vec neznam sta jesti Nama je juče bila godisnjica,tacno 6 godina kako leti vreme.....
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 15:19:18
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam ženice moje,izvolite
< Poruku je uredio emicaa -- 2.1.2016 15:21:22 >
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 17:41:00
|
|
|
|
wivern
|
I ja bih kaficu. Napolju pada sneg, ali se brzo topi. Ne verujem da će ostati nešto od njega do sutra.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 18:31:06
|
|
|
|
branki*
|
Samo sneg da ne vidim,jos mi on fali da me dokusuri,ionako sam na tri coska! Emice,moze,ja bas i pijem 3 u 1.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 19:49:48
|
|
|
|
wivern
|
Branki najavili da će od sutra biti dosta snega, videćemo šta će biti od te prognoze. Ja slobodna još sutra, pa opet na posao
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 20:01:25
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv jesi li bar malo odmorila ovih dana. Nosila sam Doru djiha djiha uh smorila me pošteno
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 2.1.2016 23:13:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Drage moja srecna vam Nova godina,zelim vam sve najlepse. Ja tek sada uspela da svratim,prehladjene smo sve tri,danas smo vec mnogo bolje. Muz radi trecu,planirali smo da odemo i do Nisa,ali smo odlozili za drugi deo raspusta.Za docek smo bili kuci,spremili svasta za jelo,torta,kolaci muzika,deca ludovala,malo dolazili i svekijevci i jetrva i dever sa maleckim,bilo je bas lepo. U ponedeljak opet da krenem sa spremanjem,kupovinom,kod nas je obicaj da se deci za Bozic kupuje garderoba bas kao i za Uskrs. Pijete li nesto?
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 8:23:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Pada sneg
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 8:28:28
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, samo da vam mahnem! Snijeg napadao pravo, mojoj A. danas punih 11mjeseci, kako vrijeme leti!
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 8:48:59
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro Emice baš sam dobro odmorila. Samo se zabavljam sa Maksom ostalo mi mama završava i ne da da ja radim. Ali sam provalila da joj nedostaje njena rutina i njena kuća. I razumem je. I meni nedostaje. Valjda će sad Maksa brzo sa vrticem da se uigra pa da je vratimo kući. Sutra sam rešila da Maksu ostavim u vrtiću u pola 8 kad krenem na posao i da im samo ostavim cedulju sa mojim brojem telefona i kažem da će doći po njega u 2. I da vidim da li će imati obraza išta da mi kažu. Ako krenu... Biće zlo.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:05:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar i od mene!!! Prokleti sneg pada! Nego, ja da zakuvam kofi i poslužim si sebi cigaricu
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:10:00
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo :-) Moze kofi,mozee! :-D Snijeg do koljena. Ne pamtim kad je bio toliki. I dalje pada ,onaj sitni sto skripi pod nogama . Srecom,ne idemo nigdje ,ne moze se ni izaci iz ulice . Putne sluzbe iznenadjene.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:12:41
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahah pa da, njih uvek sneg iznenadi u januaru I ja ću kofi, a kako je krenulo počeću i da pušim
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:23:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Putne sluzbe uvek u soku a meteorolozi najavljivali sneg od 20.jan. real feel -16, ahaaah! Juce nismo izlazili, danas.mozda kod drugara kolima ali i to tesko... Moji spavaju, ja blejim pored njih, tako su se rasirili da nemam gde da legnem
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:34:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ahahahah pa da, njih uvek sneg iznenadi u januaru I ja ću kofi, a kako je krenulo počeću i da pušim Aj njij, nego što mene iznenadio hahahahaha Nemoj bre Wiki, kojo će ti to zlo, ako ti već do sada nije trebalo (ispisa ja sa sve cigarom u ruci )
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 3.1.2016 9:59:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro vidim na sve strane pada osim ovde,pih majku mu.Ovde ga nema ni u najavi. Wiv ako si odmorila i trebaš.A ko će ti uimat maksu iz vrtića kad ti mama ode.
|
|
Anketa
ArsenijebobicicaDa li vam se svidja ime ARSENIJE za decake?da (
42%)

ne (
58%)
Ukupan broj glasova: 840Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!