Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 9:55:48
|
|
|
|
emicaa
|
Mod tvoja nam kafa najsladja pa zato i čekamo da ti napraviš
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 12:41:59
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan. Ja naravno na pauzi. Doručkujem Napolju lep sunčan dan, osećam da kad budem krenula kući ima da ljosne kiša. Meni je ono jučerašnje vreme potpuno nenormalno za ovo doba godine. Naravno da volim kad je toplo ali ne 19 stepeni u januaru
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 13:16:17
|
|
|
|
Figaro88
|
Kod nas oblacno,duva vetar,bas grozno.Ja zavrsavam pakovanje Andree za rekreativnu,treba da odem do skolice da pitam kada krecu ujutrubili juce a njena vaspitacica nije bila tu a ova druga ne zna nista
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 14:15:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ajte na jednu dok se nije ohladila
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 14:28:44
|
|
|
|
mamin mish
|
Hvala Emice. Ja sad stigla od dr. Uopste nije uspela da pregleda T.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 14:44:56
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Mod tvoja nam kafa najsladja pa zato i čekamo da ti napraviš Iju! Hvala cico na komplimentu!!! Kod nas od ranog jutra oblačno i kiša. Danilo me jutros u 7h pitao: " Mama a što smo ustali kad je još mrak?!"
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 14:56:09
|
|
|
|
vocicana
|
Cao Mod! Lepo te je dete I pitalo. Inja sam ustala dok je jos bio mrak, morala sam zbog kontrole, a bas bi spavala sada, a vreme bolest cista! Opet neko zakucavanje krajem nedelje pa ti izdrzi, a moras! Jao ,zasto vise nemamo zimu ali I sva ostala godisnja doba, a ovako iz cizama u japanke.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 15:28:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Meni je ono jučerašnje vreme potpuno nenormalno za ovo doba godine. Naravno da volim kad je toplo ali ne 19 stepeni u januaru Mene ovo podseća na prošlu zimu u Kalgariju. Primer: sunčan dan, 18-19 stepeni, lepo, toplo, milina... veče, oko 20h, krećemo da kupamo dete i ja bacim pogled kroz prozor - pada sneg dva dana pada sneg, minus, hladno.. onda zasija sunce, temperatura oko nule, ali pošto je to velika nadmorska visina čim ima sunca toplo je i sneg se topi.. sutradan 15 stepeni. Ludilo od vremena. Kalgari inače ima najviše sunčanih dana u toku godine, čak 330 dana, sa suvom klimom što znači da nema vlage kao kod nas.. odlična klima koja nam je baš prijala i nismo uopšte bili bolesni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 17:14:19
|
|
|
|
emicaa
|
Ana jel nema još ništa novo oko vašeg povratka tamo,baš dugo čekate.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 17:36:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema ništa konkretno.. mm sprema ielts i nadamo se da će uspeti iz prvog puta da položi sa potrebnim ocenama jer je svaki izlazak oko 200 evra. Kad to položi onda možemo aplicirati za jedan od iseljeničkih programa, advokatica iz Kalgarija čeka na rezultate testa. Po nekoj našoj proceni teško da će biti nečega pre kraja godine.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 17:37:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja spremam krofne, izvol'te
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 17:57:27
|
|
|
|
milicicak
|
Jaooo, krofneeee :) moram nagovoriti mamu da ih napravi sutra :) Mene ubija ovo prolece u sred zime, sva sam osamucena...
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 18:01:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Verujem, milicicak. Mene je sve smlatilo. Em sam bolesna po drugi put u roku od mesec dana, em sam dobila, em ovo tolo vreme pa jedva gledam na oči.. ne znam ni kako me mm nagovorio da pravim krofne.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 18:06:17
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, Ana, strasno kad tako zaredja... Mene sad niko nece uterati u kuhinju ni za brdo karamela Nama je sinoc bio drugar na spavanju, mm je "odusevljen" sto mu je cerka vec pocela da zove decake u krevet
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 19:42:17
|
|
|
|
emicaa
|
Baš vam se oduži to,ali bolje ikad nego nikad.Još posebno kad vam se svidjelo tamo a da ne pričamo o uslovima za život. Mogla bih i ja krofnicu,dvije.Sad sam večerala i opet sam gladns,valjda sam pregladnila ovo par dana što nisam mogla jesti
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 20:05:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeste Emice, tražimo posao da nešto radimo dok smo ovde, ne može se više ovako.. pa znaš kako, pre 10ak godina kada smo mogli da odemo bez ikakve muke, ja nisam želela. Tipično onako usko sam gledala, kako ću ja bez mojih, bez prijatelja, kako ću tamo negde bogu iza nogu... e onda došlo iz dupeta u glavu ali sad više ne ide tako lako. Pritom, bila sam, videla da mogu bez svih samo da sam sa svojom porodicom, nebitno je gde. I sad grebi kako znaš i umeš.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 20:19:56
|
|
|
|
lesica
|
Ahoooj! Anci, da se oporavis brzo. Ja sam i dalje slogirana i nikakva... ali ajd kao bice bolje. Damjan je satro ok, upala uha se smirila ( videcemo do kada cemo da izdrzimo zdravi)
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 20:26:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Lesi, i vi da stanete na noge i da vas zaobiđu te gluposti više! Ja sam smućkala limun, đumbir i med, od sutra konzumiramo.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 20:32:03
|
|
|
|
lesica
|
Mogla bih i ja nesto da skarabudzim pa da pijem... pored sve hemije koja mi je prepisana. No da ne mracim, odoh da citam sta se pranira za letovanje.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 20:35:42
|
|
|
|
emicaa
|
Les vi ste baš zaglavili sa bolestima,vi veliki se liječite rakijom,slaninom i bijelim lukom Ana kad si mlad i lud misliš da ti je najbolje tu gdje jesi.Ja kad bih znala da bi negdje bilo bolje nego ovde sutra bih potjerala muža
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 21:19:06
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Bar dan. Ja naravno na pauzi. Doručkujem Napolju lep sunčan dan, osećam da kad budem krenula kući ima da ljosne kiša. Meni je ono jučerašnje vreme potpuno nenormalno za ovo doba godine. Naravno da volim kad je toplo ali ne 19 stepeni u januaru Wiv zasto mi je tvoj profil nedostupan. Nemogu da otvorim tvoj dnevnik. Da me nisi turila na block?
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 22:05:05
|
|
|
|
milicicak
|
Ahoj, ima li koga? Meni treba ozbiljan alkohol veceras, pa izvolte, posluzite se
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 22:06:43
|
|
|
|
branki*
|
Milice,jedna u majke,cemu ozbiljan alkohol,sta se desilo?ali,moze i meni,mada se kod mene nista nije desilo
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 22:17:23
|
|
|
|
milicicak
|
Ma taman sam danas zavrsila sa obilaskom lekara sa tatom a onda je mama dobila rezultate kontrolne mamografije... Uglavnom, nisu dobri. Tako da od sutra opet krecem na kampovanje na Klinickom centru. Al bar menjam zgrade... Super mi pocela ova godina
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 12.1.2016 22:29:10
|
|
|
|
branki*
|
Jao,bree bzv,znam kako ti je,nadam se da ce izaci na dobro sa mamom tvojom,zao mi je ja sam se letos iscimala tako sa tatom i onim melanomom groznim,ne povratio se vise dabogda.
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.