Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 11:20:52
|
|
|
|
mamin mish
|
Mod hvala za kaficu. Sad bas prija. Bas mi je zao za N.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 11:23:22
|
|
|
|
Modessty
|
Ma ja se čudila da je celu jesen izdržao bez laringita. Biće dobro. Meni je samo da spavaju noću, da se ne bude
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 11:28:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Mod hvala za kafu...ja sam od jutros ustala u 6h a još nisam stigla kafu da popijem,počela sam da pravim kolače za slavu.Da iskoristim maksimalno današnji dan jer od sutra počinjem da radim.Sada su mi sva deca na okupu i oni od sutra kreću u školu.
< Poruku je uredio vikiveki -- 14.1.2016 11:33:42 >
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 11:37:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Mod stalno nešto oko dece, taman prezdrave i onda opet nešto. Miš maleni, da brzo ozdravi! I ja sad skuvala kafu, ako je neko za kafu sa mlekom, nek' se javi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 13:07:52
|
|
|
|
emicaa
|
Da izvinete dupe me zabolilo u igraonici od stolice Moram posle otići sa Dorom do prodavnice a tako je hlaaadno pojma nemam kako ću Mod da Nikola što prije ozdravi i ti se naspavaš.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 17:47:10
|
|
|
|
mila83
|
Evo malo da se zagrejete uz vruce palacinke Mod,nadam se da cete brzo ozdraviti Meni ceo dan prodje nesto bezveze,razvlacim se kao neka pita...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 18:15:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmmm palačinke!! ja nudim samo nes
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.1.2016 18:20:12 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 18:23:43
|
|
|
|
wivern
|
Eheeej zene..evo i mene napokon. Neko ludilo na poslu, ne stigoh ni da se javim. Jedva cekam nedelju tj slobodan dan. Sad cu malo da iscitam sta ima kod vas. I da popijem kaficu
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 18:40:08
|
|
|
|
lesica
|
Heloooo! Šta se radi? Ja kao živnula, jeeee za mene ( muke moje, kad sam euforična što niko trenutno ni ne šmrca) I kanim se da nešto kulinarišem, odavno nisam, pa sve smišljam šta bih fino pravila.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 21:24:10
|
|
|
|
branki*
|
Ima li vas zene Mi skitali posle casova,milina jedna,bili do hrama sv save,boka spavala u kolicima,boza jurcao,super je bilo!bas sam srecna kad je on srecan. Les,super sto ste bolje!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 21:34:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ja upravo nalakirala nokte pa čekam da se osuši. Branki super što je Boža uživao
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 21:36:42
|
|
|
|
branki*
|
Ma,da,bilo lepo vreme,sunce toplo,ja raspolozena,ver sve to utice na njega!ja u krevetu,kuckam iz kreveta.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 14.1.2016 22:15:48
|
|
|
|
emicaa
|
Ma dijete ko dijete,osjete i oni kako smo.Ja kad ustanem nadrndana i T bude takva. Meni mm opet češka noge pa mi žao otići u krevet a duša mi moja spava.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 5:42:37
|
|
|
|
branki*
|
Ja budna!nesto se probudila i ne mogu da zaspim.mrzim to.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 7:41:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Napolju pljusti kisa.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 8:42:15
|
|
|
|
emicaa
|
Gud morning,Branki ja kad bih ustala u to doba sad bih jedva stajala na nogama. Nešto nam je ovaj januar slab po pisanju,totalno smo se ulijenile.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 10:27:30
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutr. Mrzim ovo vreme. Najradije bi spavala. Evo kafice.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 10:28:47
|
|
|
|
mama krava
|
Užasno je vreme... Mene ni moja GROM kafa nije razbudila! Sad jedem žito
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 10:57:25
|
|
|
|
mila83
|
Dobar jutar ! Kisa i kod nas ! Ne volim kad mi je i po danu mrak u u kuci,pa moram da palim svetlo..nekako mi je sumorno. Ceka me kuhinja da pocnem rucak,a nesto mi se ne da..tek sam od dorucka posklanjala sve.. Ima li neko carobni stapic da mi pozajmi, da se rucak sam skuva , i sudovi operu ? Samo danas,vracam odmah a poslacu i cokoladu za uzvrat
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 11:32:34
|
|
|
|
emicaa
|
Umorila sam se kao pas a sad trebam na posao,sreća pa ću ramo ostati kratko i kad se vratim počinjem sa pranjem veša. Mila i ja bih taj čarobni štapić,bar čarobnu kutiju što se zove mašina za sudje
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 12:21:16
|
|
|
|
wivern
|
Helloooo. Vreme je očaj živi... A od sutra najavljuju sneg i užas. Ja na pauzi, tako mi treba kafa. Aaaah. Sad kad videh palačinke tako mi se prijele. I puding bih jela od vanile.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 13:34:52
|
|
|
|
mila83
|
Jao Wiv tako sam i ja,postavila juce tu sliku od palacinaka ovde i jako mi se prijele,pa sam pekla sinoc
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 14:16:52
|
|
|
|
emicaa
|
Jao što ne može kad napravimo palačinke ili nešto drugo da pošaljemo jedna drugoj
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 15:26:06
|
|
|
|
mila83
|
Uf Emice,to bi bilo super
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 15.1.2016 22:46:40
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece! Nesto pusto ovde u kafani.
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.