Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 15:35:48
|
|
|
|
branki*
|
Zene,ajmo neka kafica!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 16:21:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ajde Branki ti posluži kaficu a ja ću sendviče gladna sam
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 17:31:15
|
|
|
|
wivern
|
Stizem taman na vreme Ja cu i sendvic i kafu. Stigoh sa posla, spava mi se na oci ne vidim. A M i mama spavaju. Ne znam da li da im se pridruzim ili da uzivam pijuckajuci kafu i caskajuci sa vama na rr.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 17:45:41
|
|
|
|
emicaa
|
Meni se steašno jede topli sendvič ali em što sam već pripremila ribu za večeru nemam ni salame nikakve,rijetko jedemo pa i ne kupujemo. Wiv jel Maksa bolje?
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 20:38:05
|
|
|
|
branki*
|
Mmmm,sendvic,moje omiljeno jelo jedno od omiljenih.. Wiv,da,kako je maksa?sta bi sa vrticem,je l ostaje puno vreme sad?
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 21:10:49
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro vece! Ja sam sada diska sa slave pa cu preskociti sendvice! Mali mis mi je poslala poruku da joj je umrla baka. Bas mi je zao... bila je stara ali je zivela sa njima pa znam da su prilicno vezane... Odoh da citam sta ste pisale
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 22:16:35
|
|
|
|
emicaa
|
Aaaa baš mi je žao zbog Miša,nije joj lako. Kod nas bila rodica od mm,baš smo se fino ispričale.Sad spremanje i u krevetu,ujutru T ide u igraonicu pa moramo poranit.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 22:26:32
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sad citam da si pitala sta su pihtije? Jel znas sta je hladetina? Ako znas to je isto.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 22:37:36
|
|
|
|
emicaa
|
Jess nemam pojma Ja sam mislila da su pihtije neki kolač,nekako im ime više odgovara za slatko
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 22:39:41
|
|
|
|
jess021
|
pihtije Jel znas sad?
< Poruku je uredio jess021 -- 20.1.2016 22:40:22 >
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 22:42:18
|
|
|
|
emicaa
|
Znam sad,našla sam sinoć na googlu ali nikako da pročitam kako se pravi,moram sutra naći recept
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 22:48:21
|
|
|
|
jess021
|
Imas i temu na rr, bila je aktuelna ovih dana. Odoh da spavam, aj cao. Mali misu, bas mi je zao zbog bake.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 23:01:41
|
|
|
|
Kata90
|
Veče....sta cinite. Ne stigoh da se javnem,malisa ie nasve strane....joj moram vam nesto ispricati Juce ribam lernu,i dok sam otisla isprati krpu,malisa udje u sporet sedi i gleda sta ima tamo,a da vam ne kazem skroz se umastio najvise kolena Kad sam ga ugledala,nisam znala dal da se smejem,ili da ga izgrdim. I takoooo mislim,pravi huncut je
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 23:19:25
|
|
|
|
bubulence
|
Hihihi Kato, pocinje zurka kod vas. Meni je Ema jednom usla u masinu za ves
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 20.1.2016 23:34:11
|
|
|
|
Kata90
|
Pocela je zurka da....no jos za masinu mislim da nije procenio,dal moze da udje Za sada se igra samo sa vratima od masine
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 6:48:55
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Ajde da popijemo kaficu pa na posao. Kato kod vas bas veselo. Bubi . Misu bas mi je zao za baku.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 7:14:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Hvala vam drage moje Ne mogu ja dan da zapocnem bez RR, i na svu srecu mama mi je razumna pa mi je rekla "Mozes sve samo nemoj da slusas muziku". Spavala sam na prekide, zaspim, pa se probudim.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 7:20:41
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu. Misu, zao mi je zbog bake Od 5 sam budna al imam neki osecaj da cu da zakasnim na posao mini buba celu noc imala temperaturu, brufen obara samo do 38... Bice veselo mm-u danas... Eno je sva srecna doruckuje u sankama :) nista me ne pitajte
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 7:52:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Mišu, žao mi je. Što se tiče mame i razumnosti, ajd ti i RR, ali detetu trebaju crtaći. Pa ja sam 2 dana pošto mi je tata umro puštala Ani na TV-u crtaće. Šta dete zna. Jutro i od mene. Dnas polako finiširanje. Sutra me nema od ranog jutra ću da krenem da pravim šta treba
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 7:57:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Good morning Moji povilenili od 6h al ajd nisam se ni vracala u krevet, sela malo da popijem nesicu sa drugarkama sa RR
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 8:00:43
|
|
|
|
branki*
|
Misu,zao mi je Kato,veselo! Mi grozno spavali,ako nije 20 puta se budilazslognucu vise!milicicak,da minibuba ozdravi sto pre😘
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 8:06:34
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nas dvije spremne,čekamo zaovu da nas pokupi,a probudila sam se sa mučninom. Trćo šta je sutra? Joj svaki četvrtak kad trebamo ići ova moja u zadnji čas zasjedne na šolji,nikad završiti,uvjek kasnimo zbog njene duzice
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 8:08:19
|
|
|
|
branki*
|
Emice,haha,tvoja zaova ko moj muz,isti slucaj ja ludim od toga!a,gde idete?
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 8:11:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Kod mene juce se tv nije gasio, bilo je samo utisan, ne skroz, ali dovoljno da mozemo da cujemo, i naravno prebaceno na crtace. Secam se kad sam bila dete, pa je umro tatin tata, meni 40 dana nisu dali da gledam crtace, eeeeeej. Kao da bi ga moje negledanje vratilo. Juce me mm pita o nasim obicajima na sahranama, dal treba nesto da kupi. Ja mu rekla da mi kupi juicy sok u velikim kolicinama, jer sad dolazi autom pa moze da ponese vise (tako da ako slucajno cujete na vestima da su nekog maznuli na granici za sverc juicy sokova, to je mm), i da kupi sudzuk za A.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 21.1.2016 8:23:03
|
|
|
|
Trcosava
|
E Mišu ti si stvarno blesava A za tv - isti slučaj i kod mene. Još imamo neko ogromno ogledalo u dnevnoj i to je bilo prekriveno. Mene su deportovali kod komšinice Emice sutra je Lukašenku rođendanko, a slavimo u subotu pa sutra ima ceo dan da spremam a vala i danas imam da odradim šta ima jer on što sam planirala je palo u vodu dok je Ana bila kući
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.