|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 17.1.2016 21:59:06
|
|
|
|
mamin mish
|
Vece. Ja napokon stigoh. Wiv da Maxa sto pre ozdravi. T napokon zaspala. Raspustila se totalno. Od osam je teram na spavanje ona nece non stop joj nesto treba a ujutru krece u vrtic. bice veselo. Odo da se tusiram pa u krpe.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 17.1.2016 22:59:31
|
|
|
|
bubulence
|
dobro vece! kako ste mi? wiv da nam Maksa sto pre ozdravi! branki kako je prosao rodjendancic? emice htedoh i ja da podelim to sa knjigama ali onda shvatih da je 95% prijatelja vec objavilo....
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 6:52:18
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Samo da mahnem. Odvela T u vrtic i sad na posao. Sneg lepo napadao bice danas grudvanja i sankanja.
< Poruku je uredio mamin mish -- 18.1.2016 6:54:12 >
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 7:41:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ja nesto puno ne mogu da vidim kako je napadao sneg, jer mi stan gleda u dvoriste, a u dvoristu ni jedno drvce, samo beton i automobili Ali snega ima po terasi
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 8:06:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Bro jutro od menja! Bre kakvo je to vreme došlo da mi dolazimo u Srb na sankanje? Odoše mm i Ana. Ja da popijem još malo kafe, pa da krenem redom. Valja spremiti celu kuću do subote
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 8:30:21
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,Trćo ajde ovde na snijeg A što do subote? Meni je sinoć ostalo sudje ne oprano i baš baš mrzim to ali ok.Sad ću ga časkom promuljati,nahraniti Doru i bježim da radim
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 9:13:21
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence dobro vece! kako ste mi? wiv da nam Maksa sto pre ozdravi! branki kako je prosao rodjendancic? Bubi,nista posebno,kupila gotovu tortu,cisto da obelezim,rucak,bio mi brat i to je to.prethodno vece smo sa devojkama bile u igraonici,pa se tu izigrala.kad se vratimo kuci,obelezicemo joj i zvanicno. Dobro jutro!sneg.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 11:57:15
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan i od mene. Ja na pauzi, satirem sendvič sa prsutom . Moram da se ugojim pa sam krenula agresivno. Sve dok je ovaj sneg koji se ne topi i nije toliko strašno, podnecu nekako. Ali kako god okreneš jedva čekam leto.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 12:57:50
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde minus ne popušta,jaooo što je hladno,trebam nas spremati za šetnju a ne mogu se pokrenuti. Wiv jel vi ne radite u smjenama nego cijeli dan?
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 13:21:42
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan zenske... I kod nas hladno,smrzlo je napolju ima malo i sunca..... Nekih sat vremena smo bili napolju malisa i ja. Jedva cekam prolece dosadilo mi ovo loženje.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 14:34:46
|
|
|
|
QueenJ
|
Zdravo, macke! Wiv, da brzo ozdravite. A mogu ti dati ja svog viska... I kod nas sneg lepo padao sinoc, sad nesto brljavi...
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 14:47:35
|
|
|
|
jess021
|
Queen, gde si ti zeno? Sta bi sa tvojim porodisljkim? Jesi uspela da dobijes pare?
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 16:36:11
|
|
|
|
emicaa
|
Q i mene zanima isto što i Jess. inače mi se nahodale,pa sam sebi kupila rukavice i kapicu,zvale moju mamu i išle do sveki.Sad čekamo taju da stigne sa posla.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 18:10:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: bubulence dobro vece! kako ste mi? wiv da nam Maksa sto pre ozdravi! branki kako je prosao rodjendancic? Bubi,nista posebno,kupila gotovu tortu,cisto da obelezim,rucak,bio mi brat i to je to.prethodno vece smo sa devojkama bile u igraonici,pa se tu izigrala.kad se vratimo kuci,obelezicemo joj i zvanicno. Dobro jutro!sneg. Pa sta ces lepse... tortica i najblizi... meni je to uvek najlepse... a tandrbal pravimo radi reda i radi drugih. Mi smo sada u fazi pripreme za rodjendanka. Kod nas nema snega... ali je zato Ema ostala kod nojih. Tamo ima pa se sanka ceo dan
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 18:44:57
|
|
|
|
wivern
|
Bubi zeno nedostajes .. Emice radimo po smenama, da. Danas nam je vec bolje posle 4 inhalacije , stvarno mnogo znace
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 21:27:40
|
|
|
|
bubulence
|
wiv i vi meni nedostajete ali kadA imam vremena da pisem (posle ponoci) vas uveliko nema. veceras u ponoc se zamislja zelja, ne zaboravite! gde nam je Veselica?
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 21:33:42
|
|
|
|
branki*
|
Jao,jeste,bogojavljenje,tako je! kad smo bile srednjoskolke,pisale smo na papiricima zelje jedna drugoj i tako sa svim tim papiricima legnemo i stavimo ih ispod glave,ujutru izvucemo jedan papiric i ta zelja koja pise ce se ostvariti Bubi,da,sad jos malo i mariji rodjendan,prodje godina,a kao da smo pre par meseci trudnovale zajedno i zalile se na kilograme!
< Poruku je uredio branki RR -- 18.1.2016 21:34:57 >
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 21:34:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ja znam da ću zaspati prije ponoći a vjerovatno bih i zamislila da mi djeca budu zdrava i spavalice na mene A prije sam na današnji dan yvjek bila sa kumom u gradu,slavile njen rodjendan i u ponoć trčimo vani kao budale da pogledamo u nebo i zamislimo želje Bubi kako su ti dječica?
< Poruku je uredio emicaa -- 18.1.2016 21:37:11 >
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 22:09:52
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Bubi,da,sad jos malo i mariji rodjendan,prodje godina,a kao da smo pre par meseci trudnovale zajedno i zalile se na kilograme! daaaa. sinoc sam citala teme koje su bile aktuelne dok smo trudnovale i kukale, pa porodjajne price, cestitke....uh... Emice, dobro su... malo se setamo po doktorima zbog Mase. alergolog, fizijatar, nutricionista.... ali bice sve ok... ti? raste stomacic?
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 22:19:27
|
|
|
|
branki*
|
Stvarno to sam i ja radila pre jedno nedelju dana,iscitavala malo nase trudnicke razgovore po mesecima.je l mariji jos smeta kazein?a,gluten?
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 22:38:19
|
|
|
|
bubulence
|
smeta i jedno i drugo, slabo napreduje i raste, ne ustaje....
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 22:43:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pozdrav zenske. Posebno za moju Bubi Teodori sutra rodjendan, pa sam se mlatila sa svime i svacime.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 22:48:52
|
|
|
|
bubulence
|
draga . danas sam bas razmisljala da li je rodjendan na Krstovdan ili na Bogojavljenje . znam da je jedno od ta dva....
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 22:54:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ona ceo dan tera mm da joj cestita rodjendan i da joj spremi poklon. Ona unapred.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 18.1.2016 23:03:51
|
|
|
|
bubulence
|
tako i treba, ko ce docekati sutra
|
|
|
|
Anketa
imeDJURICIkoje ime vam se ajvise svidja za devojcicuĐURĐA (
24%)

TARA (
49%)

SUNČICA (
12%)

RUŽICA (
15%)
Ukupan broj glasova: 184Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!