Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 3:17:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, vec dva sata?!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 3:20:48
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,budna si!? Ma,da...zaspala jos u 10 kad sam boku uspavljivala i to sa socivima.onda sam se probudila,isla u vc,skinula sociva i od tad ne mogu da zaspim.sto ti ne spavas?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 7:30:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
'Bro jutro Vidim ja bancilo se sinoc na plaziii! Moji svi jos spavaju sem bebca, on se probudio pa smo u dnevnoj sobi da ne probudimo ostale. A napolju kisaaaa..ubilo se za spavanjeee
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 7:41:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Nisam se naspavala.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 8:48:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame... Ja sam juce popodne spavala sa decom, pa onda sam se vrtela do dva... nisam mogla da zaspim....
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 8:55:40
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan. I ja sinoć bila budna oko 3, zaspala sa M i probudila me glad. Vreme je bljaks, koje crno leto. Sad će i zima a ja se ne zagrejoh kao čovek.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 10:20:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, ja nisam spavala zbog sisanja Izgleda da je nocas bila zurka oko tri :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 10:41:06
|
|
|
|
branki*
|
Daaa mora da je opet bio neki mesec u jupiteru,venera u marsu i ostalo
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 11:44:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, vrlo verovatno.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 12:21:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nisam ni ja spavala, videla sam da pisete, ali snage nisam imala. Celu noc sam imala T. Danas nemam, ali me kosti i misici bole. Nervira me mm. Tako.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 12:43:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, sto te nervira tm? Budi dobro
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 14:28:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj mene je isto iznervirao mm juce... Ponekad me bas iznervira dodje mi da ga ostavim... Nekad je kao pecinski covek
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 15:41:54
|
|
|
|
wivern
|
Meni se cesto desi da ustanem u pola noci, jer zaspim neplanirano sa M. Pa onda u 3 ujutru kacim ves, cistim
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 18:29:44
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Sanjalice, sto te nervira tm? Budi dobro Nemam pojma. Ili je pms poceo ranije, ili ovo vreme utice na mene ili sam trudna
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 18:39:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, navijam za trudnocu! Kako se osecas danas?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 20:05:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Pa ne bi trebalo da je , ali cuda se desavaju Uzasno sam. Nemam T, ali glava, i misici me bole. Sad pocinje i grlo da bolucka. A nervozna sam strasno.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 21:30:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde limunadicu, caj u ogromnim kolicinama i bice bolje
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 21:57:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj zene jedva sam uspavala bebu... drala se dva sata, nervozna opet zubi...:-(
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 3:45:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, hocemo da skoknemo do plaze na nocno?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 4:09:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam za
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 5:58:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, evo sad cu po tebe Mamice, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 6:59:57
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, kaficaaaaa
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 7:20:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni treba neka litarska, ne znam za sebe.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 7:26:11
|
|
|
|
wivern
|
I ja se prijavljujem za litarsku Sva sam slomljena.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 8:08:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Sad mi je bas potrebna jedna dupla kafa. Prijavljujem se i ja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Мама дечака.
пеперутка16
Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?