Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 15:23:38
|
|
|
|
milicicak
|
Nado, cestitam Nadam se da nece pasti kisa, mini buba i ja idemo na Trg da posetimo naucnike u otvorenoj laboratoriji :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 19:01:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nado, divnoooo
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 21:23:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, ima li koga? Branki, jel virus prolazi? I moj sin bio super na utakmici, pobedili su :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 21:31:30
|
|
|
|
Milena18
|
Nado, Ivana, čestitam! Mi išli u dugu šetnju, sad uspavljujem M, leži mi na stomaku, a creva mi krče od gladi Već treće veče za redom zaspi u tom položaju. Laku noć, ženske!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 22:00:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, ljubni slatkisa! Ja sad pojela parce pizze, toliko o kilogramima
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 8:55:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zene, hocemo da pijemo nesto? Slavimo danas za veselicu!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 8:56:42
|
|
|
|
vocicana
|
Nema veze sto je rano jutro, nesto zestoko da "surduknemo"( izraz za koji sam pala sa stolice kada sam ga cula). Dobro jutrooo!!! Nado cestitkeeee
< Poruku je uredio vocicana -- 18.9.2016 8:57:57 >
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 9:33:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 9:50:37
|
|
|
|
wivern
|
Di ste zeneeeeee Ja ustala u pola 10, napokon Sad cu turim kaficu
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 11:30:12
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,nado,cestitam za decu Ivancice,kaslje i dalje,zrelo,ali je dosta bolje,povracanja nema vise.ti promenila avatar,ne mogu da prepoznam u prvi mah Ja spavala do 8,sto je odlicno u mom slucaju!
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 11:53:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Zene, hocemo da pijemo nesto? Slavimo danas za veselicu! Hocemo, sipaj nesto kratko . Mnogo sam srecna zbog Veselice i bebe. Sto je sve proslo lagano i brzo... Kako ste mi zene? Mi smo na selu, uzivamo...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 12:34:59
|
|
|
|
wivern
|
Ajmo, da se zalije i nazdravi za Antoninu Nadam se da ste vi bolje od mene. Ja sam danima vec u out-u. Toliko imam desavanja u zivotu a nedostaje mi da uvece to sa nekim podelim. Valjda cu se navici i na to jednog dana. Sutra sam freeeeeee, idem kod frizera da se osisam malo
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 15:43:08
|
|
|
|
emicaa
|
evo i mene,sinoc sam popila casicu grcke rakije i casu nekog piva radler.bas mi je godilo.mlijeko sam ispumpala i prosula Wiv odkud znas,mozda jednog dana kad budes spremna na to i bude neko sa kim ces moci podijeliti sve odoh kupati djecu,cao macke
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 16:11:05
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv draga, ziv se covek na sve navikne.... Na zalost . Bice bolje...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 16:48:55
|
|
|
|
wivern
|
Ma emice problem je gde da ga nađem Kuca-posao-maksim-pas Nemam gde da upoznam dotičnog, ne bežim ja od novih ljubavi one nemaju veze sa onim što ja osećam prema mm.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 17:57:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, drago mi je da je stanje bolje. I meni je jako drago sto je Veselicin porodjaj tako dobro prošao Wiv, naci ce se dotični kad se najmanje budes nadala :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 18:15:04
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv mozda on nadje tebe,mozda bas kad budes setala kucu 😊
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 19:01:35
|
|
|
|
wivern
|
Zene, kakve sam srece naići će baš u trenutku kad skupljam po parku Jos tri sata pa kući, a onda freeeee day Kako vreme sporo prolazi.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 19:34:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, ponudice se da ti pomogne
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 22:13:37
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv mozda ce i on skupljati isto Sutra mi zaova cuva djecu dok idem ginekologu.Bice joj veselo,Dora ce se derat kao da je guli. Laku noc
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 22:28:08
|
|
|
|
vocicana
|
Samo da mahnem, nadam se da ste ponele flis cebence pa da sedimo jos malo u bastici... Wiv
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 22:49:45
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro vece i laku noc ! Wiv draga, doci ce kada je sudjeno... Mozda ce ti dodati maramicu kada sledeci put ugazis u ono u cega si jutros ugazila
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 23:02:30
|
|
|
|
wivern
|
O bože kako se promenilo vreme :( Kad pomislim da ce sada zima nije mi dobro.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 19.9.2016 7:14:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro! Stize kafica! Mamice, opustenu radnu nedelju vam zelim.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 19.9.2016 7:21:15
|
|
|
|
mali_mis
|
jutro wiv Mozda ti taj neko zakuca na vrata, i pita te da li imas secer da mu pozajmis za kafu, pa onda zajedno popijete kafu
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?