|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
6.10.2016 21:41:13   
emicaa
Olga neka si nam i ti svratila.Ne stigoh dana posle podne da citam,gledala sam seriju.Posle isla da sredim noktice i takoooo.
Pilici spavaju a i ja cu brzo,nesto sam umorna.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 401
6.10.2016 21:58:29   
mila83
Vidim nisam jedina "stara ringerajka" koja se javila danas user posted image jeste li mene zaboravile ? Ja nisam vas,iako tako izgleda,ali zene moje,meni dan kao da traje 5 min a ne 24h...
Jeste li mi dobro ? Emice,kako pilici ? user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 402
7.10.2016 1:45:40   
Milena18
Hvala, devojke! Ja opet dežurna u kafanici. M se probudila da jede, a meni se oči zatvaraju. Sad čekam da utvrdi san, pa da je prebacim u krevetac.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 403
7.10.2016 2:59:43   
Anck Su Nmaun
Dobro vece ..hocu reci dobro jutro
Vidim staro drustvo u kafani.. Pozdrav svima!
Olgaaaa user posted image Milaaa user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.10.2016 3:00:35 >

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 404
7.10.2016 4:45:22   
Sandricak
Jutro od mene.... vrata su otkljucana pa izvolte...
Ima li kraja prehladama i virusima? user posted image
Sinoc sve super kad sad Marko me zagrli u krevvetu, a on gori... dobio temperaturu user posted image
Tacno ima da ga drzim kuci dok I ne poraste pa makar poludela s njima dvojicom...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 405
7.10.2016 6:33:11   
Milena18
Dobro jutro u kafanu! Vidi se ko ima malu decu user posted image
Ovde pljušti kiša, još nije ni svanulo. Mužić spava u toplom krevetu, a ja budna od 5:20. Jedva čekam vikend, mnogo mi jd lakše i lepše kada je kući po ceo dan.

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 406
7.10.2016 6:38:05   
branki*
Jutro i od mene,soremam se za posao,deca za u vrtic...vreme bzv..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 407
7.10.2016 7:12:28   
Sandricak
Masem i ja.... I se presvukao su 6 igramo se na krevetu, a meni dusa spava... kod mene oblacno ali probija se i koji suncev zrak... ali je hladnoooo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 408
7.10.2016 7:24:56   
vocicana
Moze neka gusta topla cokolada umesto kafe, jedan topli kasmirski dzemper i malo vatrice da se grejhemo. Neka neko raspali taj kamin u kafanici, da da topline malo!user posted image
Van sale, ja sam jako, jako dobro naspavana, ali Mila, kako kazes, da kao da traje 5 min a ne 24 sata.
Skoro sam gledala Zvrk zavrsni koncert, pitala sam se gde si.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 409
7.10.2016 7:27:42   
mila83
Jedno smrznuto dobro jutro i od mene! Odvela T u vrtic,cekam muza da se vrati po mene jer je odvezao D u drugi vrtic,nisu u istom... Pa nazad u skolu.Nista mi ne pričajte o virusima i prehladama,pocev od mene- ceo septembar sam načeta ,a i moje dve devojke,dok je bata jos dobar.idu u vrtic i skolu,samo se pitam dokle,nos uglavnom curi,pa dan dva bude ok i tako ukrug..

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 410
7.10.2016 7:32:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mila83

Vidim nisam jedina "stara ringerajka" koja se javila danas user posted image jeste li mene zaboravile ? Ja nisam vas,iako tako izgleda,ali zene moje,meni dan kao da traje 5 min a ne 24h...
Jeste li mi dobro ? Emice,kako pilici ? user posted image

Sve te razumem. A ovo mi najgore od 9-17 ni tamo ni vamo. Ali barem je posao user posted image Doduše neke loše vibracije se pojavile... nadam se samo da će ići na bolje.

Stigli nam računi za vrtić i školu. glava me boli user posted image user posted image

Jutar!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 411
7.10.2016 7:37:02   
IvanaSK RR
Jutar, svima!
Ovo je strasno sa ovim prehladamauser posted image
Trco, i ja se hvatam za glavu zbog racuna, a tek cu se hvatati kad pocne grejanje user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 412
7.10.2016 7:50:27   
Khaleesi
Jutro mamae.
Danas ceo dan kuvam kafu castim M mi puni 4 godinice. Jos je nisam probudila ali beka evo vec haos praviuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 413
7.10.2016 7:55:06   
Sandricak
Srecan rodjrndancic draga nek je ziva i zdrava....

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 414
7.10.2016 8:24:10   
mali_mis
Jutro user posted image
Oldzi user posted image nedostaju tvoji postovi.

Direktna veza do poruke: 415
7.10.2016 8:41:50   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Olgaaaa, nedostajes user posted image
Khaleesi, srecan rodjendanko :)
Mini buba danas doruckuje u vrticu, pupupupu da ne ureknem, super nam ide adaptacija user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 416
7.10.2016 9:10:44   
Anck Su Nmaun
Srecan malisi rodjendanko user posted image

Uh bas je brmbasticno! Tucem glavu sta bih kuvala, a vesaaaaaa moreeee. Sto suvog za slaganje , puna masina za pranje i puna korpa , preliva se tek ceka... joooj kao da sam u vojsci!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 417
7.10.2016 9:24:16   
IvanaSK RR
Khaleesi, srećan rodjendan!
Ja spremam piletinu i pirinač. I meni je muka vise od razmišljanja sta spremiti.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 418
7.10.2016 9:48:35   
Milena18
Khaleesi, srećan vam rođendanko user posted image

I ja imam gomilu veša za pranje, a sušenje po ovom vremenu traje tri dana. Ozbiljno razmišlja da kupim mašinu za sušenje.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 419
7.10.2016 9:51:34   
Anck Su Nmaun
Jaooo ja placem za njom, svake godine, zimi pola napolje pola po radijatorima. A tek sad od kad smo petoclana porodica, mozes li zamisliti...al hoces.. nemam gde sa masinom user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 420
7.10.2016 9:59:54   
Milena18
Mi nemamo radijatore, sušimo samo na terasi, pa kad komšija naloži... veselo. Ponekad nam se tako nadimi veš kad duva vetar u tom pravcu da moram opet da ga perem.
Ja sam od mašine za sudove odustala zbog manjka prostora, jako nam je mala kuhinja, ali ovu za sušenje veša bih mogla da uglavim negde. Samo još da nađem neku radnju koja daje na potvrdu, mnogo mi je da kešnem tu sumu odjednom. Naravno, ako se ne ispostavi da nam je nešto drugo potrebnije, kako to obično biva.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 421
7.10.2016 11:24:19   
Khaleesi
Hvala zenske ljubim vas.. Sad smo iz kupovine, uzela sam snicle pa cu sa sampinjonima da ih spremam.... Malko svecaniji rucak... pa dok beba spava da pocnem i tortu... Juce nisam stigla, mm fosao tek u pola 9 kuci... Ja sam bila na izdisaju... Sad kafu da pristavim pa da pocnem..
Mi smo masinu stavili u sobu koja je za sada soba za igru tj koriste je samo deca da razbacaju igracke....user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 422
7.10.2016 11:27:51   
wivern

IZVORNA PORUKA: Olga75

ahoj drage, samo da vam mahnem u kafani :)
ako me se jos neko seca user posted image

Opaaaaaa, evo opet sam prospustila sve user posted image
Oldzi svracaj nam cesce....

Vidim da ste mi sve superiska...neka ste..
Ja sam u nekoj minus fazi, sve me stislo i ne znam gde teram...

Pijem prvu jutarnju jer od jutros jurim, papirologiju naravno, a boli me i trepavica koliko sam preumorna.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 423
7.10.2016 11:31:34   
suzi kju
Ja sam fuuuj, tako bi mi prijala jedna duuuuga topla kupka...
Stomak i kičma me ubiše, prokleto žeMsko

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 424
7.10.2016 12:08:24   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Olga75

ahoj drage, samo da vam mahnem u kafani :)
ako me se jos neko seca user posted image

Pitala sam par puta za tebe ali niko nista ne vice...
Ni za verolino...
Helou zene moje. Juce me nije bilo. Imala sam bliski susret sa vratima odmah ranom zorom pa sam isla na usivanje arkade...
Inace sam ok... Samo nisam vise lepauser posted image
UM ajde napravi nam jedne kroasane pa da krene sezona... Danima hocu da ih oravim a mrzi me... A ako ih ti napravis i slikas znam da me nec mrzeti

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here