Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 13:45:36
|
|
|
|
emicaa
|
Les bravo za D Daid je od jutros spavao samo pola sata a ja sam zalomila i nedam da mi spava na rukama,e mili ti meni ne das nocu da spavam pa ne dam ni ja preko dana kako on hoce. Sveki pravi pitu za veceru tako da ne moram nista spremati,jos operem zavjese pa je i pranje vesa gotovo
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 14:15:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mame mi bili na kontroli za taj dermatitis i dr poslusa Janu i kaze ima bronhitis.... A ona ne kaslje nista samo ima slinicu.... Sad treba da se inhaliramo... IvanaSK jesi ti danas bila sa bebeom na VMA mozda?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 14:36:45
|
|
|
|
NadaR
|
Cao drugari Di, bravo za drugara Kod nas neko sunce ali varljivo. Poslije 3 su informacije u skoli . Idem a sta me ceka , cuce se .
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 14:40:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nado, javi sta su rekli :) Khaleesi, da, to sam sigurno ja bila. Stigli smo u pola dvanaest. I cekali do jedan, ono je haos koja je gužva. A koja je vasa dr?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 15:36:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nijedna. Nasa je na VMCu ali nas poslali ovamo kao veci su strucnjaci. eto mi smo tada izlazili, ti si izasla iz kola, ja sam isla sa bebom da platim parking ucinilo mi se da si ti ali otkud znam mozda i nisi
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 18:01:52
|
|
|
|
Animsaj9
|
skuvala sam caj zene drage pa izvolite. Glava me nesto boli
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 18:08:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, nas dve smo bile. Ja spremila musaku :) Daj caj, draga, i nek brzo prođe glavobolja.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 19:00:56
|
|
|
|
branki*
|
Cao,drugarke! Les,bravo za damjana! Bozi dosla logoped,pa vezbajy,boka sisa.jeee,petak,konavno!danas sam imala cas kod one uciteljice sto imam utisak da me ne mirise i tacno je,ne mirise me,a pojma nemam zasto,pogotovo sto dugo nisam radila. Da uspavamo decu kasnije,pa mm nasao neki horor da gledamo,ako se ja ne usoavam
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 19:12:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro vece, kako ste? Ja sam danas naelektrisana katastrofa..jedva cekam da ih sve polezem i da odem da spavam.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 19:22:01
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ma bas te briga,kako ona prema tebi tako i ti prema njoj. Mi kod svekijevaca,ofarbala se pa jos malo kuci da operem kosu i da odgledam Uvod u anatomiju.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 19:35:47
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dobro vece, kako ste? Ja sam danas naelektrisana katastrofa..jedva cekam da ih sve polezem i da odem da spavam. I ja sam danas nervozna. Jos mm dolazi, ali nece zuriti jer je umoran, vec ce polako sa vise pauza, pa ce verovatno stici posle ponoci, a ja trebam da sedim i da cekam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 20:06:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jesenji umor i nervoza... Beba danas slabo jela, ali je malo pre popila 200 ml mleka
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 20:08:35
|
|
|
|
branki*
|
E,pa i ja se pridruzujem vama naelektrisanima Nema nista od filma,ne zanima me niko i nista! Otisao gospodin da kupi smoki i onda izabere najudaljeniju mogucu prodavnicu!dobro nije otisao direkt u mitros srem da ga kupi!jer sve je lakse nego biti ovde sa njih dvoje,a bojana je kao razbojnik!i onda,on ih voli ,a ja sam ludaca koja se samo dere!more,nek idu svi u ! Sta je bilo anck? Misu,tako tipicno,samo svom d.. da ugode,a za drugog sta ih briga!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 20:21:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma, djubrad samo na sebe misle I onda ce sutra kad se naspava, da se cudi koji mi je djavo, i sto sam neispavana.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 20:31:24
|
|
|
|
branki*
|
Daaaa!to je i ovom mom hit izjava,ja sam non stop ovakva,onakva,vicem samo,nervozna,itd..ma,blago onim zenama koje samo sebe gledaju i sebi su na prvom mestu,ovakvi smotanci ko ja i prolaze ovako ko ja! Raspadam se od nekog kaslja jos,promukao mi glas,jedva pricam,bojana jela neki dzem,umazala sebe,sve oko sebe,orethodno prosula neku teglu sa kiselim krastavcima,dok pocistim jedno,oni pet gluposti naprave,a on trazi smoki,kasljem sad mo luda,jer mi pukao flm !
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 20:32:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Jesenji umor i nervoza... Beba danas slabo jela, ali je malo pre popila 200 ml mleka Sto se cudis? Pa to je za 5 mes ok. I V je poceo vise da pije. A danas je kao gladna godina, na dva sata je trazio da jede.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 20:36:19
|
|
|
|
Animsaj9
|
Branki ba ste briga za uciteljicu , nemoj ni ti nju da mirises ! Jooj kakav nervozan dan , mene glava jos jace boli , vratili se od mojih ,D uspavali . Tamo mi je super kad odemo malo ga moji gnjave , a imaju veliku dnevnu pa ga pustim u setalici da se jurisa
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 21:06:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ima'l koga u kafaniiii?? Prijalo bi mi jedno pivce al mi mrsko sama da pijem.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 21:31:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck ja cu vockasto kao po obicaju, ova tura na moj račun. kasnim u kafanu morala sam nesto da ubacim u kljun
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 21:45:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sama ovaj moj zaglavio na fudbalu....na lomacu cu ga!!!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 21:55:14
|
|
|
|
emicaa
|
Ja u krevetu,jedva gledam.Ako i veceras ne budu spavali pocecu im bensedine ubacivati u mlijeko Nadam se da cemo sutra sve imati bolji dan,lsku noc
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 21:56:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jesi uspela decicu da sredis za spavanje? Ja sutra moram za grad vozim mamu kod proteticara da proba navlake za zube radi gornju vilice celu levu stranu. Pa ako je nagovorim malo da procunjamo po gradu, mada tesko nece nigde da ide krezava.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:08:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: branki RR E,pa i ja se pridruzujem vama naelektrisanima Nema nista od filma,ne zanima me niko i nista! Otisao gospodin da kupi smoki i onda izabere najudaljeniju mogucu prodavnicu!dobro nije otisao direkt u mitros srem da ga kupi!jer sve je lakse nego biti ovde sa njih dvoje,a bojana je kao razbojnik!i onda,on ih voli ,a ja sam ludaca koja se samo dere!more,nek idu svi u ! Sta je bilo anck? Misu,tako tipicno,samo svom d.. da ugode,a za drugog sta ih briga! Mame su ucek ludace koje se deru a tate su fini ljudi koji dele kinder jaja i ne brane crtani a daleko bilo da poteraju decu na spavanje
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:10:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, ona ne voli mleko i retko kada popije vise od 100 ml. Ja cu nocas morati biti budna pola noci, obecala mu da cu spavati sa njim, da ćemo praviti zamak od pokrivaca, piknik...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:17:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa Ivana tebi je bas zanimljivo... Sutra ne ide u skolu moze celu noc da pravi piknik
|
|
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?