Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 13:21:06
|
|
|
|
mamin mish
|
Moze li jedna kafica za mene. Samo sto nisam zaspala na poslu. Kod mene je jos uvek navala smrdibuba. A bogami u kuci navala vampira (komaraca). Odakle vise izviru nije mi jasno.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 13:25:27
|
|
|
|
emicaa
|
odkud komarci sad,zar nije kasno za njih? MM bio na rucku,pa sam oprala sudje,virnem ovde i odo opet sa Dorom pravit mafine,oni od juce su nestali.Odlicni su bili
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 13:26:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mamin mish Kod mene je jos uvek navala smrdibuba. A bogami u kuci navala vampira (komaraca). Odakle vise izviru nije mi jasno. Isto. I ne kapiram kako se uvuku kroz komarnike, gde ulaze?? Imamo i buba mare ali bude po jedna, dve, ništa strašno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 13:28:31
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Emicee super, sta sam ti rekla a i brzi su!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 13:42:40
|
|
|
|
emicaa
|
Masnice oni sa sirupom i nisu nesto posebno ali oni sa kinder cokoladom su vrhunski,ovaj put cu jos vise nasjeci i mozda podijelim pa u drugi dio stavim neku drugu cokoladu da isprobamo i to
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 13:52:48
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja sam pravila samo sa cokoladom, te sa sirupom nisam. Moji kolaci gotovi, jedva cekam da probam.😗
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 14:16:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kod nas ima i smrdibuba i bubamara... Za bubamare nije strasno ali one smrdljive bube... uzas...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 14:29:25
|
|
|
|
isidora88
|
Masnice gde je recept za te mafine?
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 14:36:26
|
|
|
|
branki*
|
zene ,da se javim..stigoh sa posla,rucali upravo i sad dalje redom...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 15:06:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi uzivamo na keju...deca se igraju a vreme samo da pozelis.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 15:34:21
|
|
|
|
Milena18
|
Mašnice, i ja bih recept za mafine Ima li ga ovde na RR? Ja čekam da se M probudi, da siki, pa da idemo u šetnju
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 15:52:15
|
|
|
|
emicaa
|
Nema ovde recept,Masnica je meni poslala u poruci Moji se upravo peku. Kad mm dodje sa posla idemo Dori narucit tortu za rodjendan i kupit neki cistac podova.Klizavo je jedva hodamo
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 15:58:37
|
|
|
|
branki*
|
ovde je magla neka,jutros se nista nije videlo.sva sam nesto na tri coska,nervira me sto nista ne stizem da odradim kao pre,ovo kad pocnes da radis je haos totalni-
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 16:14:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dajte casu piva. A ja nudim pitu od mesa.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 16:20:58
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja bih zamolila za recept za mafine. Pivo ne volim, može nešto drugo. Gde nam je Voci?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 16:31:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi,onda daj ovamo tvoje vino Ja volim pivo sa limunom. Kako mi brzo prodje dan. Vreme leti.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 16:35:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Kakav dan danas, prosto mi je žao što je Mare u vrtiću umesto da negde skitamo. Sutra idu na neki izlet u Pećince. Ja bih negde zbrisala samo da ne moram da učim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 17:14:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Ana šta učiš? Da, dan je bič divan, a ja ipak Nisam smela da ih izvodim zbog nosića.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 17:20:13
|
|
|
|
branki*
|
koja razlika od grada do grada,vi spominjetre divan dan,a ovder magla.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 17:22:12
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi smo opet isli u setnju cim se D probudio , vratili se jeo i opet spava , isli do radnje , bili u parku , bas divan dan
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 17:27:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kazu sutra jos lepsi dan, pa iskoristite. Mi necemo moci bas toliko jer ja moram sutra kod Gin. a T na plivanje posle vrtica ali gledacu da ugrabimo bar malo jer od srede kiisa i kisa i kisaaaaaa
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 18:07:44
|
|
|
|
emicaa
|
blago vama,ovde hladno,magla,vjetar. Pijem caj,hoce neko
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 18:13:25
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja cu sada kafu. Okacicu recept sadam
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 18:21:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bih mogla caj, mm skuvao njemu i meni evo jos mi stoji ne prija mi. A glava me nesto stisla.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 18:50:22
|
|
|
|
bubulence
|
UM nisi fer, hocu i ja recept za mafine. Zasto emica ima privilegije kada sam ja najvise pravila tvoje kroasane !? Imam super recept za mafine ali valjalo bi malo i promeniti... Ivanaaa, ne pises mi danima . Navikla sam na tebe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?