|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 23:21:07
|
|
|
|
lesica
|
Ko o čemu, žžene ili o klopi il o piću Ja bih tako rado omlatila sad neku punjenu pljesku sa tonom priloga, samo još da nisam ovoliko lenja žena koju mrzi da u bezmalo pola 12 izlazi po to
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 23:31:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni se vec tri dana jede pljeskavica sa lukom. Sutra, definitivno idem po nju
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 5:01:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutrooo Jel neko za jutarnji trening
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 7:39:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame... Spavala sam celu noc ali sam tako umorna.... Ko je skuvao kafu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 7:47:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja dezurna, kafu popila do pola al evo stize druga
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 8:08:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Posle 100 godina cula alarm na telefonu, ali ga nisam skroz iskulirala, samo malo.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:10:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, jutro. Nisam najbolje spavala, ali se ne osećam mnogo lose, osim što mi klecaju noge
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:25:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro ja sam od jutros u frci i panici. Mare ide na izlet sa vrtićem, probudili se na vreme ali sve natenane, dok on jede, dok se obuče, treba tu vremena. I krenemo onako knap, sednemo u auto kad cvrc - neće da upali, crko akumulator. Jao trči juri da stignemo na vreme do vrtića, duva vetar a ja tek oprane kose, sad me glava boli. A treba da idem u kupovinu, u četvrtak nam je slava. Veselo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:29:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, to kad krene onda bas krene kako ne treba. Utopli se, caj, tableta za glavu, pa ako mozes idi kasnije u nabavku.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 25.10.2016 9:41:09 >
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:34:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Uspeli smo da upalimo na gurku otišao je svekar da zameni akumulator, pa posle u nabavku. Jbg, 6 godina je star auto, to mu je prvi akumulator, valjda mu je bilo vreme za zamenu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:48:58
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Mi ustale u 8, M se samo jednom budila noćas, baš joj hvala. Kaficu sam popila, sad da doručkujem. Sve naopako, ali šta ću...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:51:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Mi smo standardno loše spavali, još muž otišao na posao u 4h,verujem da je mrtav umoran. Sela sam da popijem kafu pa da nastavim sa svakodnevnim aktivnostima, svaki dan jedno te isto.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:52:04
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR osim što mi klecaju noge Ivana što ti klecaju noge
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 9:57:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sad popila drugu...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 10:33:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, od nespavanja i umora :). Beba je sinoc zaspala u devet i spavala petnaest minuta, bila budna do pola dvanaest, probudila se oko dva i bila budna do tri, pa opet u sest se probudila.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 10:38:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bih sad drugu kuvala Ivana kod nas od 1 svaku noc pocinje zurka. budejnje u 1-pola 3 - 4 -5 -6 to je sve poslednjih par dana. A taman je lepo poceo da pajki.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 11:07:51
|
|
|
|
Sandricak
|
hej svima... Nema me tri dana, ovde se bas raspisaste...U petak vodila Makija na kontrolu, u subotu mi bila kuma ceo dan na trac partiji, u nedelju mi isli kod klumova da mm i kum rezu drva... nikako stici do kompa.... Sad I spava, Maki gleda crtac, od sutra ce u vrtic, ja stavila rucak i sela da vam se malo javim.... Maki napokon ozdravio, pupupu, pa ce sutra kod drugara, vec je povileneo kod kuce, od 7og je kuci...
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 11:34:11
|
|
|
|
emicaa
|
nevjerovatno kako su vam prljave misli,Ivana i Eca naravno najgore nikakvi filmovi,samo ceskanje ledja palo ja ne mogu da vjerujem,opet kad moram izaci vani kisa pada,a ne mogu odgadjati,moram u banki i do prodavnice
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 11:52:59
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Cao, cao, ja uspavala N, pa cu sada sa sveki da popijem kafu.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 12:33:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ecoooo, jel ti cujes ovu moju priju??? Ccccc, samo ceskanje ledja bilo? Nije uzvratila muzu ceskanje.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 13:27:28
|
|
|
|
emicaa
|
Muza bolila glava ,moramo malo i predah napraviti
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 13:34:46
|
|
|
|
eca89
|
Pusti ti to kraju Ivana, sva je ona kao fina, pa nije uzvratila češkanje !
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 13:36:26
|
|
|
|
Animsaj9
|
dobar dan , svima prisutnima . Ja sam danas u epizodi baba i ja jurimo licnu kartu .Baba od 80 god , moja baba , zena koja se vec tesko krece nije joj do njee , a ne do cipovane licne karte , i mi i ovaj uredjeni sistem ! Besna sam! Znate ono "fali Vam jos jedan papir", odem kod maticara , zena na pauzi sat vremena . Odvezem babu kuci. Vratim se kod maticara - zena jos na pauzi , otisla je kuci da jede.cekam cekam ..kad se pojavila , opet je negde smugnula ... Sve u svemu nadjosmo mi babu negde upisanu u nekim knjigama pre Isusa , i sad cekamo izvod i drzavljanstvo i opet moram babu vuci u SUP za 20 dana Odoh kuvati D rucak
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 14:13:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, bez komentara! Eco, jadan covek, poceo je i na glavobolju da se zali
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 14:28:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
Strasno Ivana zao mi je nje, to je njoj maltretiranje. Idemo kod mm na rucak danas joj je rodjendan l
|
|
|
|
Anketa
izabelaflashDali vam se svidja ime Izabela? da (
23%)

ne (
77%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!