|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 9:55:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mishu, divna siii, hvalaaa
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 9:56:30
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro😀 Misu dobra pita , hvala.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:17:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobar dan. Mi došli kod mojih na par dana. Znači uživancija u najavi I baš jela pitu
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:19:20
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Sanjalice uzivkajte! Mene nesto boli zeludac, ne znam sta je.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:21:11
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro i od mene. Mmmm pitica,i ja bih parce Vrijeme odvratno i ovde,nocas je i grmilo cak.Mene kao da ce glava opet zabolit,nesto kucka pomalo.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:31:37
|
|
|
|
isidora88
|
jutro, nocas nista nisam spavala, uhvatila me neka nesanica, smorila sam se
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:50:28
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan u kafanu. Parce gibanice moze sa casom jogurta, ja mogu kasnije uz kafu da posluzim kolac sa visnjama, ko voli i soljicu dobre jake kafe. Vreme je malo reci, grozno! Malisa i ja smo sami, on spava, kuvam rucak za njega.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:54:46
|
|
|
|
mali_mis
|
A. spava, milina jedna Mama otisla kod brata, da ga neguje, pazi, mazi, jer ima "pemperaturu". A, ja, pa nista, uzivam u miru i tisini...a sada odoh da vam izvucem par onako naftalinskih tema
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:57:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao ko rece Gibaaaa bas mi se jede, mogla bi praviti neki dan.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:57:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
ooo jutro , ako ima jos te pitice ja bih parcence , i moze casa jogurta . Uzasno je vreme , za spavati dusu dalo
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:03:02
|
|
|
|
vocicana
|
Sada cu se naj....m....ovim degenericima ispod mene, zbog lupanja i uznemiravanja, da li je moguce da se glumi visoka moda i kultura po ovoj malenoj carsiji, da je sve na "note", a kada se dodje kuci od silnog sponzorisanja, samo se cuje dranje i nasrtanje, sada cu haos da napravim. Ajde sto nemas mira danju nemas ga ni nocu. Kao da su inad nas a ne mi iznad njih!
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:33:10
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ajme voci sta je to ispod tebe ?
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:36:21
|
|
|
|
mali_mis
|
E tako dosta za sad Ja bih jogurt ako ga je ostalo.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:44:02
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Sada cu se naj....m....ovim degenericima ispod mene, zbog lupanja i uznemiravanja, da li je moguce da se glumi visoka moda i kultura po ovoj malenoj carsiji, da je sve na "note", a kada se dodje kuci od silnog sponzorisanja, samo se cuje dranje i nasrtanje, sada cu haos da napravim. Ajde sto nemas mira danju nemas ga ni nocu. Kao da su inad nas a ne mi iznad njih! Voci, isti slučaj imam i oni su ispod nas. Tuku se i svađaju po cijelu noć, djeca jadna pište! A, kad aizađu na ulicu, onda za ručice obavezno i cmakanje. Ona je velika dama, ma fuj povraća mi se kad ih vidim
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:45:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Mali miš hahahaha jesi izvukla teme
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:47:31
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Mali miš hahahaha jesi izvukla teme Priznajem, birala sam samo finije Morala sam "Stopala" zbog emice da dignem
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:48:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mis je opet uplovila u seksomanske teme
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:50:48
|
|
|
|
vocicana
|
Eco, to su dva debila , majka i otac maldje devojcice, starija ima drugog oca, tu je i njena majka, udaraljka, znaci vilice cu im pokriviti, kunem se u sve na svetu! Dete su mi probudili, zapamtice me. To su degenerici, sa emotivnim nekim falinkama. Stoka nekulturna! A bas to, smakanje i blistanje na ulici, a dole sta se zbiva samo mi iznad i pored njih znamo. Sto li se ne odsele, muka mi je vise od njih! Stan je iznajmljen. Kakva goveda sve u zivotu postoje!! Mishu, a teme su....khm, za razmisljanje i pisanje..
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:52:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Bolje ja da uplovim, taman vam dignem teme iz naftalina, da uhvatite zalet, dok ne dodje grupa anonimusa, ili "Aca" sa otvaranjem teme "kiseli kupus"...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:54:14
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:55:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
Strasno kakvih ljudi ima , bitno da glume finocu za okolinu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:55:10
|
|
|
|
isidora88
|
voci skaci po stanu, tako ja kad meni debil od dole lupa sipkom o radijator, ja njemu skacem, pa da vidimo ko ce biti glasniji ja pisala u nekoj temi, zvala sam juce policiju zbog komsija koje se tuku, ja sam mislila da ce je ubiti muz, policija bila a ona glupaca kaze da je sve ok sada a deca jadna sto placu po citavu noc od njihove tuce u vriske to niko nista
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:56:43
|
|
|
|
eca89
|
Mišu, je li ti to nas spremaš za zimu, pa da na vrijeme uplovimo u ove "vruće" teme? !
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:59:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis ili "Aca" sa otvaranjem teme "kiseli kupus"... jao jaaaoooo pozitiva na RR od jutros samo takva
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 12:00:01
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 voci skaci po stanu, tako ja kad meni debil od dole lupa sipkom o radijator, ja njemu skacem, pa da vidimo ko ce biti glasniji ja pisala u nekoj temi, zvala sam juce policiju zbog komsija koje se tuku, ja sam mislila da ce je ubiti muz, policija bila a ona glupaca kaze da je sve ok sada a deca jadna sto placu po citavu noc od njihove tuce u vriske to niko nista I kod nas u zgradi je skoro bila policija isto zbog tuce, ali im je trebalo dobrih sat vremena da dodju. Al zato su komsije izasle. I to se prvo neko dete sa terase prodralo "U pomoc", i nakon toga, vriska, buka. Stresla sam se, jos uvek mi taj glas odzvanja u glavi. Ja ne mogu da razumem te zene, koje tako olako predju preko toga da ih neko bije, i znaju da ce to uraditi ponovo, i ostanu sa takvim skotom.
|
|
|
|
Anketa
Koje ime je po Vama lepo?marijaurosKoje ime je po Vama lepo?1.Vera (
20%)

2.Neda (
31%)

3.Kalina (
38%)

4.Nada (
12%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!