Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 9:55:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mishu, divna siii, hvalaaa
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 9:56:30
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro😀 Misu dobra pita , hvala.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:17:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobar dan. Mi došli kod mojih na par dana. Znači uživancija u najavi I baš jela pitu
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:19:20
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Sanjalice uzivkajte! Mene nesto boli zeludac, ne znam sta je.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:21:11
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro i od mene. Mmmm pitica,i ja bih parce Vrijeme odvratno i ovde,nocas je i grmilo cak.Mene kao da ce glava opet zabolit,nesto kucka pomalo.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:31:37
|
|
|
|
isidora88
|
jutro, nocas nista nisam spavala, uhvatila me neka nesanica, smorila sam se
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:50:28
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan u kafanu. Parce gibanice moze sa casom jogurta, ja mogu kasnije uz kafu da posluzim kolac sa visnjama, ko voli i soljicu dobre jake kafe. Vreme je malo reci, grozno! Malisa i ja smo sami, on spava, kuvam rucak za njega.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:54:46
|
|
|
|
mali_mis
|
A. spava, milina jedna Mama otisla kod brata, da ga neguje, pazi, mazi, jer ima "pemperaturu". A, ja, pa nista, uzivam u miru i tisini...a sada odoh da vam izvucem par onako naftalinskih tema
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:57:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao ko rece Gibaaaa bas mi se jede, mogla bi praviti neki dan.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 10:57:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
ooo jutro , ako ima jos te pitice ja bih parcence , i moze casa jogurta . Uzasno je vreme , za spavati dusu dalo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:03:02
|
|
|
|
vocicana
|
Sada cu se naj....m....ovim degenericima ispod mene, zbog lupanja i uznemiravanja, da li je moguce da se glumi visoka moda i kultura po ovoj malenoj carsiji, da je sve na "note", a kada se dodje kuci od silnog sponzorisanja, samo se cuje dranje i nasrtanje, sada cu haos da napravim. Ajde sto nemas mira danju nemas ga ni nocu. Kao da su inad nas a ne mi iznad njih!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:33:10
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ajme voci sta je to ispod tebe ?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:36:21
|
|
|
|
mali_mis
|
E tako dosta za sad Ja bih jogurt ako ga je ostalo.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:44:02
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Sada cu se naj....m....ovim degenericima ispod mene, zbog lupanja i uznemiravanja, da li je moguce da se glumi visoka moda i kultura po ovoj malenoj carsiji, da je sve na "note", a kada se dodje kuci od silnog sponzorisanja, samo se cuje dranje i nasrtanje, sada cu haos da napravim. Ajde sto nemas mira danju nemas ga ni nocu. Kao da su inad nas a ne mi iznad njih! Voci, isti slučaj imam i oni su ispod nas. Tuku se i svađaju po cijelu noć, djeca jadna pište! A, kad aizađu na ulicu, onda za ručice obavezno i cmakanje. Ona je velika dama, ma fuj povraća mi se kad ih vidim
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:45:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Mali miš hahahaha jesi izvukla teme
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:47:31
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Mali miš hahahaha jesi izvukla teme Priznajem, birala sam samo finije Morala sam "Stopala" zbog emice da dignem
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:48:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mis je opet uplovila u seksomanske teme
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:50:48
|
|
|
|
vocicana
|
Eco, to su dva debila , majka i otac maldje devojcice, starija ima drugog oca, tu je i njena majka, udaraljka, znaci vilice cu im pokriviti, kunem se u sve na svetu! Dete su mi probudili, zapamtice me. To su degenerici, sa emotivnim nekim falinkama. Stoka nekulturna! A bas to, smakanje i blistanje na ulici, a dole sta se zbiva samo mi iznad i pored njih znamo. Sto li se ne odsele, muka mi je vise od njih! Stan je iznajmljen. Kakva goveda sve u zivotu postoje!! Mishu, a teme su....khm, za razmisljanje i pisanje..
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:52:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Bolje ja da uplovim, taman vam dignem teme iz naftalina, da uhvatite zalet, dok ne dodje grupa anonimusa, ili "Aca" sa otvaranjem teme "kiseli kupus"...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:54:14
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:55:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
Strasno kakvih ljudi ima , bitno da glume finocu za okolinu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:55:10
|
|
|
|
isidora88
|
voci skaci po stanu, tako ja kad meni debil od dole lupa sipkom o radijator, ja njemu skacem, pa da vidimo ko ce biti glasniji ja pisala u nekoj temi, zvala sam juce policiju zbog komsija koje se tuku, ja sam mislila da ce je ubiti muz, policija bila a ona glupaca kaze da je sve ok sada a deca jadna sto placu po citavu noc od njihove tuce u vriske to niko nista
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:56:43
|
|
|
|
eca89
|
Mišu, je li ti to nas spremaš za zimu, pa da na vrijeme uplovimo u ove "vruće" teme? !
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 11:59:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis ili "Aca" sa otvaranjem teme "kiseli kupus"... jao jaaaoooo pozitiva na RR od jutros samo takva
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 12:00:01
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 voci skaci po stanu, tako ja kad meni debil od dole lupa sipkom o radijator, ja njemu skacem, pa da vidimo ko ce biti glasniji ja pisala u nekoj temi, zvala sam juce policiju zbog komsija koje se tuku, ja sam mislila da ce je ubiti muz, policija bila a ona glupaca kaze da je sve ok sada a deca jadna sto placu po citavu noc od njihove tuce u vriske to niko nista I kod nas u zgradi je skoro bila policija isto zbog tuce, ali im je trebalo dobrih sat vremena da dodju. Al zato su komsije izasle. I to se prvo neko dete sa terase prodralo "U pomoc", i nakon toga, vriska, buka. Stresla sam se, jos uvek mi taj glas odzvanja u glavi. Ja ne mogu da razumem te zene, koje tako olako predju preko toga da ih neko bije, i znaju da ce to uraditi ponovo, i ostanu sa takvim skotom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?