Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 21:29:13
|
|
|
|
Milena18
|
Animsaj, srećan mami rođendan!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 21:32:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hvala Milena
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:03:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Zene da li je neko kupovao Farmasi kozmetiku to je kao onaj Avon samo sto nema mirisnih stranica... Zanimaju me utisci... Uzimala sam ja neko ljubicasto sr**e za ispravljanje kose od kog sam dobila kraste po glavi. I uzimala sam najbolje olovke za usta, kao i mat ruzeve. Oni su mi bolji od mf koji sam do sada koristila.... Dobro vece drage moje! Branki kako je Boza sada? Sve vas ljubim zenske!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:14:10
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi sve te hocu pitam jesi li sad scarface Ja u krevetu,malo odmorim mozak u tisini
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:22:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, bubi je riba uvek
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:27:56
|
|
|
|
emicaa
|
Naravno Ivana,zna Bubi da mi je jedna od omiljenih ovde
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:36:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste ribe Bubi je prelepotica,a i Emica,Ivana i ostale "kafanske" su predivne Uspavljujem bebu,do malopre mi bila jetrva pricale,spremala deci pancerote za veceru,S.mi kaslje opet laringitis,poludecu od njenog kasljanja. Nikako ne stizem da pisem,samo procitam na brzinu sta ste piskarale i svratim pomalo.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:38:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da, mi sto ne izbijamo iz kafane,lepotice zbog osvetljenja Laku noc, mame, odoh polako da se spremam za krevet.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:41:14
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice hvala na komplimentu,kafana divno utice na nas Laku noc i od mene
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:42:20
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece kafanske zenske. Ja juce i danas ne stigoh ni da se javim. Koristili ovo lepo vreme. Ceo dan proveli na dvoristu. A net mi na telefonu ne radi pa ne mogu ni da zavirim.da vidim sta radite a kad udjem unutra zaspim ko top dok si rekao keks. Veselice bas mi je zao sto se toliko mucite sa kasljem. Odo da se tusnem pa u krevet. Laku noc!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:44:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Dok ja dođem svi se razbeže. Gotove tri vrste kolača, sutra još toliko i dosta od mene (što se kolača tiče ). Baš me bole leđa.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:44:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa gde cete sve sad,tek sam krenula sa komplimentima
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:44:51
|
|
|
|
branki*
|
Bubi,sta znam,ono sto nauci je ok,slova,citanje reci,brojevi,ali govor spontani slabo,igra nikakva,socijalizacija nula. Ja sam bas umorna.u krevetu sam.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 25.10.2016 22:55:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mozda su Branki vise akcenat trebali da stave na toj socijalizaciji. Ima jedan decak kod T u grupi. Kaze vaspitacica da su ga tako lepo deca prihvatila. I roditelji su zahvalni sto je dosta napredovao.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 6:36:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo u kafni Treba mi serpa kafe da bih dosla sebi ...jooj
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 7:38:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame meni zvoni sat a kroz prozor tako fuj vreme... Ne bih ustala ali mora... Bas mi se ne izlazi... Lepo smo spavale .... Juce smo bile same tata na dezurstvu... Bubi znaci da ne porucujem nista. Donela mi komsinica kao pogledaj.. A ja prvi put cujem za njih... Hvala Bubi
< Poruku je uredio Khaleesi -- 26.10.2016 7:48:12 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 7:42:03
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Izvolite kaficu... Anck, za tebe šerpa od dva litra, a za ostale kako žele.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 8:25:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ja bih tri serpe kafe.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 8:36:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hehe hvala draga za serpu ... Popila sam jednu litru, pa cu kasnije ostatak
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 8:39:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro drage . Može kafa, dupla pa posle još jedna, zbog želuca da napravim o malo razmak
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 8:40:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro... ja budna od pola 5 i opet me uho zeza, kao da šušti u dubini. Odlepiću.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 8:42:08
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Vreme grozno. Ne volim ovako nagle promene vremena, taman se naviknes na fuj vreme, ajmo malo sunca, pa taman pocnes sa privikavanjem, e ne moze, idemo opet kisa.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 8:43:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni ja ne volim ovo vreme Ana, a da ipak probas da pronadjes cuvarkucu?
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 8:46:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ana jel te boli ili...? Ja imam problem sa desnim, pre 2 god.mi se zacepilo posle kupanja pa isla na ispiranje, nista nisam cula ...sad me opet zeza.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 9:53:42
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro zene. Ovo vreme je ocajno. Ja stigla sa pauze pa da doruckujem. Ko hoce neka se posluzi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?