|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.11.2016 13:17:36   
IvanaSK RR
I ko su nam dobitnici za oktobar?

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.11.2016 14:18:25   
marketing RR
Nismo imali nagradni konkurs u oktobru, a nemamo ni u novembru :)

Biće uskoro, i u takmičenje ulaze svi komentari napisani od završetka prethodnog konkursa.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 152
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.11.2016 14:25:05   
IvanaSK RR
Vazno da ce opet biti :)
Do tada, cekamo mame sa iskustvima ovih proizvoda user posted image

Hvala na odgovoru :)

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 153
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.11.2016 20:13:14   
suzanab90
Prvo sto smo probali i sto nam je jedino pomoglo posle dva meseca kasljanja, inekcija i raznih sirupa je broncimal sirup posle par dana kasalj mu se ublazio i smanjio skroz, tako da je malo reci da sam ja odusevljena.

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 154
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.11.2016 22:31:46   
suzi kju
Vec sam pisala za fitobalm koji je savraen2.
Sada isto to mogu da napišem za apis gola sprej, fantazija !!! I za decu i za mamu i tatu. Brzo nam je rešio problem crvenog grla kod bliznakinja.
Poceli smo da dajemo nasim mrvicama i sirup immuno,krenule su u vrtic pa za svaki slucaj.
Hvala sto postojite!!! Ostajemo zasad verni potrošači user posted image

(odgovor članu suzanab90)
Direktna veza do poruke: 155
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.11.2016 13:50:55   
Dragce86
I ja se slazem sa suzi kju, ostajemo verni Pharmalife proizvodima!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 156
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.11.2016 20:56:16   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:30:46 >

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 157
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.12.2016 18:04:33   
suzi kju
Evo da ponovo napisem svoje dosadasnje iskustvo sa pharmalife proizvodima.
Vec sa par meseci su moje bliznakinje dobile prvu respiratornu infekciju. Tada nam je mnogo pomogao fitobalm, koristili smo ga i ja i muz. Deci sam mazala na grudni kos ,ledja i oko nosica. Efekat je bio odličan.
Bilo je tu jos par reapiratornih infekcija, i fitobalm smo uvek nosili sa sobom, onda je APIS GOLA zauzela jako vazno mesto u nasoj kucnoj "apteci". Pre pre dobra stvar. Kupili smo vec nekoliko jer koristimo i ja muz i deca,preventive radi.
A onda krenusmo u vrtic pa osetismo i te čari vrtica.
Nakon par dana crveno grlo i curenje nosa,nova reapiratorna infekcija . Odavde sam iz iskustva drugih mama,i ove stranice saznala i za IMUNO, koristimo sada i taj sirup, efekat cemo videti za par meseci.
Ostajemo vam verni potrošaci.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 158
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.12.2016 18:49:54   
Animsaj9
U nasoj kucnoj apoteci Pharmalife proizvodi zauzimaju glavno mesto.
Jednostavno bez njih jedna porodica ne moze. Oni su tu za celu porodicu , sa njima je svaka prehlada kao rukom odnesena.
Prvi put smo probali Fitobalm letos zbog respiratorne infekcije, od tada se ne odvajamo od njega. Spas nam je kad god se pojavi dosadan i uporan kasalj. Beban odma prodise.
Ponesena ovim iskustvom uzela sam da probam Apis Golu, i nisam se pokajala, spas mi je za bolne i uporne afte. Ko ih je imao zna kako mogu da budu bolne, da ne mozete danima da jedete normalno , da ne mozete da pricate od bola.Apis Gola nam je spas za sve upalne procese.
Sve pohvale za Pharmalife.
Pravi prijatelji su tu kad nam je najpotrebnije.


_____________________________

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 159
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.12.2016 19:12:10   
Anck Su Nmaun
Evo, da i mi podelimo nase iskustvo u vezi Pharmalife proizvoda.
U nasoj kucnoj apoteci ono sto je obavezno, izmedju ostalog je da bude APIS GOLA i FITOBALM.
Posto imamo troje decice od kojih je jedna beba, uvek su nam potrebni. Bebica cesto ima problem sa nosicem u ovim hladnim danima i za to koristimo Fitobalm koji namazemo na ledja i na grudi koji sjajno otvara disajne puteve. Promene na bolje su skoro pa odmah primetne. Pogotovo mi je drago sto je proivod potpuno prirodan i bezbedan za male bebe.
Starija deca takodje koriste kad imaju problem sa disajnim putevima bilo da je u pitanju nosic ili kasalj. Cak i mi odrasli ponekad znamo da ga koristimo kad imamo problema jer je stvarno delotvoran. Inace je bas prijatnog mirisa i zna da zamirise cela soba.
Vecinu proizvoda smo probali i zadovoljni smo.
Apis gola je takodje odlican preparat koji koristimo kad imamo problema sa grlom. Starija cerka vec sama zna sta je lek za njeno grlo pa kad je bolesna ili je zagrebe grlo sama trazi jer zna da ce joj brzo pomoci. Odmah se oset_i olaksanje i grlo prestaje da boli, grebe isl.
Immuno sirup sa cinkom smo takodje koristili. Devojcice idu u vrtic i zbog cestih virusa koji se tamo lako zarade moramo koristiti neki preparat za jacanje imuniteta a Immmuno je tu prava pomoc!
Takodje smo koristili i sirup Broncamil koji je na biljnoj bazi i odlican za resavanje problema sa kasljem kod dece.
Prezadovoljni smo ovim preparatima i uvek su nas izbor broj 1 !

user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 1.12.2016 19:18:39 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 160
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.12.2016 16:46:44   
LauraAndrija
Hvala lesica user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 161
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.12.2016 18:35:59   
Dragce86
Evo jos jedne sanse da pokusam osvojiti Pharmalife paketic za svoju bebu <3
Kao lekar na pedijatriji, propisivala sam decici Fitobalm i Broncamil sirup i roditelji su bili zadovoljni. Hvalili su posebno Fitobalm, jer kako kazu - namazes par puta i prehlada nestaje kao rukom odneta, a dete se ne buni, ne odbija kao sto je cesto rec sa oralnim preparatima. Sve preporuke i pohvale Pharmalife timu, nastavite da uspesno radite u sluzbi nase decice :) user posted image

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 162
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.12.2016 21:54:45   
Bubamara14
url=http://www.Slikomat.com/slika/6062334.htm]user posted image [/url]

Zima, zima e pa sta je
Ako je zima nije lav,
Zima zima pa neka je,
ne boji se koje zdrav...

Da ne ponavljamo, koristimo proizvode vec 18 meseci. Prezadovoljni smo.
Sada u zimskom periodu, fitobalm i bronkamil nam pomazu da disemo punim plucima, bez kaslja. A cortinat krema je odlicna, namazemo obraze da nas mraz ne grize. user posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 163
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
16.12.2016 18:24:21   
marketing RR
Mame, tate, pišite iskustva user posted image

(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 164
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
16.12.2016 22:36:55   
Dragce86
user posted image Pharmalife user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 165
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.12.2016 9:08:11   
vocicana
drage mem, pisite svoja iskustva, ovo je nesto najjednostavnije a tako mocno pomagalo(msm na sve preparate), ppisite sta se vama desilo, sta ste preduzele i kako su rezultati postali vidljivi. user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 166
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.12.2016 12:39:02   
Bubamara14
Proizvodi kod kojih je cena opravdana kvalitetom, cak kvalitet nadmasuje cenu.
Kod pharmalife proizvoda ne odgovara ona narodna- sto je skupo to je dobro.
Za male pare do odlicnih preparata.
user posted image hvala sto postojiteuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 167
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.12.2016 17:57:42   
mati
Od nas preporuke za Broncamil, Fitobalm i Apis gola preparate. Ovaj trojac je savrsen pri svakoj prehladi. Nasa dva decaka vec znaju da cim pocne kasljucanje traze "lek sa mecom". Broncamil je prijatnog ukusa i nema vise ubedjivanja da bi se sirup popio, cak i kada je jedan bolestan, drugi obavezno trazi da i on popije Mecu. Onda se dovijamo na razne nacine, sipamo malo sokica...
Fitobalm nam je uvek pri ruci pred spavanje i zaista lakse disu i mirnije spavaju. Ali ono sto je sigurno jeste da su se kod nas ova tri preparata u kombinaciji pokazala kao najbolji izbor za nasu decu u borbi protiv kaslja i zapusenog nosica.

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 168
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.12.2016 23:11:39   
Duškić
Koristili smo Pharmalife proizvode ( fitobalm, broncamil ). Izuzetni su..opet virusi i prehlade i opet Vaši preparati u našoj kućnoj apoteci. Hvala što postojite..Pravi spas!!! user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 169
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.12.2016 11:13:52   
Ana RR
Mi u kući uvek imamo Apis Gola i Fitobalm i to nam je neka osnova za lečenje prehlade. Skoro sam imala jaku upalu grla i mogu reći da mi je Apis Gola najviše pomogao a svašta sam probala. Što se mene tiče, najislrenija preporuka za sve Pharmalife proizvode user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 170
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.12.2016 12:56:25   
IvanaSK RR
Mi u kuci ne ostajemo bez Pharmalife proizvoda.
Sin redovno pije sirup, fitobalm stavljam i sebi :) ,i bebi takodje.
Prskamo i Apis golu.
Verujem da pomazu, zadovoljni smo korisnici.
Evo i jos jedne slikice, upravo slikane
user posted image

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 20.12.2016 13:00:57 >


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 171
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.12.2016 2:14:36   
Bibilib
user posted image user posted image za sponzora a nasa porodica jednostavno ne moze da ceka zimu bez Pharmalife paketa a Broncamil sirup stavljam na prvom mestu...

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 172
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.12.2016 9:09:45   
wivern
Mi smo igrom slucaj koristili , i koristimo svasta nesto od Pharmalife-a.
Fitobalm, i apis gola je nesto sto je u nasoj kuci must have. Maksim toliko voli Apis da ga po ceo dan drzi u ustima, sam sprica (mozda i previse user posted image ) i super je sto nema natezanja sa stavljanjem.
Mi koristimo jos Ferro C, zbog slabije krvne slike, koji je isto sjajan i dosta nam je pomogao sa podizanjem gvozdja.
Koristili smo i Isilax kod zatvora, doduse popili smo jednu kasicicu i resili problem user posted image
U sustini sve zajednicko svim Pharmalife preparatima, koje smo mi koristili, je to da ih deca vole, da nema natezanja kod davanja i da ih moj Maksim rado uzima.

Ovako mi pijemo Ferro C user posted image


user posted image

< Poruku je uredio wivern RR -- 21.12.2016 22:50:38 >


_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 173
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.12.2016 19:51:48   
isidora88
Sezona prehlada je pocela, ali uz fitobalm svi lakse disemouser posted image
Moram dan pohvalim sirup Appetito, stariji sin mnogo bolje jede od kad pije sirupuser posted image
Ostajemo verni korisnici Pharmalife proizvodauser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 21.12.2016 20:05:28 >


_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 174
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.12.2016 20:09:36   
isidora88
user posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here