|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
23.12.2016 8:22:14   
Mala Elena
Anck, ja mislim da ih treba skinuti, ali mm smatra da je hladno na parketu posto beba puze. Cekam pristojno vreme pa da usisam.
LauraAndrija, kao da pricas o Eleni, sve isto, isto pije dosta mleka. Kad sam joj ukinula pred spavanje isto je jela kao mis, pije ga sada tokom dana.
Milena, moja P napredovala za dva ipo meseca 350g user posted image sta mislis o tome?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1001
23.12.2016 8:29:33   
bebilule
Jutro mame!
Vidim počela nova sezona virusa. Da brzo ozdrave svi.
M je skroz prestao sliniti. Odmah je lakše sve i bolji je u vrtiću. Kad noćas opet zapušen i jutros curi. Valjda će na tome stati. Samo da preguramo do praznika, pa ćemo malo odmarati kući.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1002
23.12.2016 8:49:52   
vocicana
Luleeee user posted image mnogo nedostajes.Poljubi medenka!
Dobro jutro mamike. Mi smo se probudili u 7:30, mali se komirao sinoc,, juce je samog sebe prevazisao, budan ceo dan! Dobar je dobar necu se zaliti.
ME ja ne znam kako ide napredovanje u prvoj godinici, vidi neku tabelu, sta ti je pedijatar rekao? Zvuci malo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1003
23.12.2016 9:15:14   
Maraj
Jutro mame. Ja nisam ni spavala. Toliko mi muka bila...da l sam se otrovala il je virus. Od povracanja misici me bole... L jos nisam dala da sisa , ne znma da l sam se otrovala sa pečurkama , pa me strah da mu dam. Popio je u 5 , pa u 8 ad mleko. Jos malo pa dorucak da mu spremam. Meni je na pomen hrane opet muka...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1004
23.12.2016 10:01:18   
Animsaj9
Jutrooo, mi smo se jutros malo uspavali, verovatno zbog toga što smo bili budni oko 4 nije hteo da spava , pa smo cak se ljuljali krevetac .
Doruckujemo pa cemo malo napolje da se smrznemo

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1005
23.12.2016 10:06:49   
Anck Su Nmaun
Joj svaka ti cast ja nemogu da se mrznem, mislim svakako ne mozemo zbog H bar josm danas. Ali ja cu izduvati u kuci a i oni samnom.
Od jutros su ne snosni!! On nesto kenjka , place, nece ovo nece ono..samo u ruke i opet se vrti. A ona isto , kao beba... sve mislim mozda je stvarno ljubomorna. Stalno glumi da je beba. Mama ajde mi ovo, ajde mi ono... trazi paznjee vise od V.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1006
23.12.2016 10:07:17   
Mala Elena
Voci, ona je vise nego duplirala sa 6 m, ali od 7 do 9 m je taj period nejela , povezujem sa zubima , otkud znam, nije htela da jede samo da siki.
Pa rekla je da joj na oko ne deluje mrsavo, do proseka joj falilo oko 200 g a prema njenoj visini oko 800g. I to je to...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1007
23.12.2016 10:08:32   
Anck Su Nmaun
ME pa to je normalno napredovanje za taj uzrast, ne moze sa 7 meseci da napreduje kao sa 3.

Direktna veza do poruke: 1008
23.12.2016 10:12:26   
Animsaj9
Anck ne bi ni ja napolje, ali moram ga izvesti malo u dvorište, dosadno mu je, nece vise ni u ogradicu , ni u ljulju, nista... pa malo da se smrzne, bolje ce i zaspati.

Direktna veza do poruke: 1009
23.12.2016 10:12:44   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Moja se budila oko pola tri i dobila mleko, onda u sest i dam joj mleko, ona nastavi do osam. Ne znam sta joj bi, inače bi u sest razbudila ceo komsiluk koliko prica.
Mene koleno mnogo boli, ne znam sta cu raditi.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1010
23.12.2016 10:31:30   
Anck Su Nmaun
Anim ma znam , pola sata-pola sata, lepse se osecaju i oni a i mi.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1011
23.12.2016 11:34:01   
Anck Su Nmaun
H sad opet dobila T user posted image 37, 5 ali opet. Nije imala juce citav dan i sad opet ... ne mirise mi na dobro user posted image

Direktna veza do poruke: 1012
23.12.2016 11:46:06   
Sanjica26 RR
Dobar dan zene. Meni je od jutros zabavno. Trcala sam u selo da nesto upisem. Brzo se vracaj da dovrsim rucak i sad idem u skolu.
Sinoc je Sofi bas lepo kasljala.user posted image Izvadio je mm iz kreveca da je inhalira. Nije jos ni zaspala. Jutros su otisle u vrtic.Ova dva dana cu da pojacam inhalaciju.
Mene grlo boli kao da imam iglu.
Anck sigurno trazi paznju. Vidim po Sofi i ako nemamo bebu non stop trazi nesto. I ako joj ne poklanjamo odmah krene da luduje.
Ostale devojkeuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1013
23.12.2016 12:01:26   
LauraAndrija
Isto i moja ne izgleda mrsavo, a ne znam kako, bas su iste. Ma dobro je to ME, jednostavno takve su. Mi smo prosli sve moguce kontrole i sve je u redu.

Direktna veza do poruke: 1014
23.12.2016 12:23:42   
Animsaj9
Pa sta je vise sa tom T.... ta je najgora, lomi

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 1015
23.12.2016 13:56:59   
Anck Su Nmaun
Dosla je i do 38, zvala dr. Posto joj je vec kraj smene a nija strasno da sacekamo do nedelje jer ona dezura.
Mi svi polegali na deciji krevet i spavamouser posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1016
23.12.2016 14:26:33   
Milena18
Dobar dan!
ME, šta ti je pedijatar rekao? Jesu li vas poslali na neka ispitivanja tipa UZ ili samo pratite?
Ivana, od čega te boli koleno?
Anck, moguće je da je malo ljubomorna, pa da tim bebećim ponašanjem skreće pažnju na sebe. Tako je sin jedne moje drugarice tražio da pije mleko iz flašice kad je stigla beba, a imao je već pune četiri godine.
Moja maca je jutros prvi put jela pirinčane pahuljice, svidele su joj se user posted image Sad siki, pa će izgleda malo da odspava, taman da ja završim nešto po kući.

Direktna veza do poruke: 1017
23.12.2016 14:55:57   
IvanaSK RR
Milence, bravo za kasicu user posted image
Juce sam uz stepenice nosila hranu za psa, pa neke teske kese, i onda Andreu u jajetu, tada me zabolelo. A posle sam, verovatno dodatno urnisala sa sredjivanjem kupatila od poda do plafona i set_njom kuceta od oko 40 min.
Ne znam kad ce proci, a kod doktora ne mogu stici.

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.12.2016 14:56:41 >

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1018
23.12.2016 15:32:15   
suzi kju
Joj Ivana ja isto tako teglim. Torbu oko vrata pa na ledja a njih dve dok su bile manje sa sve nosiljkama koje su teške koliko i deca a sada njih bez nosiljki. Kicma me konstanto boli pa se više i ne žalim. Samo iz tog razloga jedva čekam da porastu i prohodaju.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1019
23.12.2016 16:22:57   
Animsaj9
5 januara počinjem da radim , danas sam zvala da vidim ... priblizilo se.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1020
23.12.2016 16:35:09   
Sanjica26 RR
Kod nas je u najavi je temperatura. Nisu ni nedelju dana isle i vrtic a odmah ludnica. T mi je nesto sumnjiva i zali se na glavu. Ovo je da poludis.Ja sam.ispod cebeta. Mirujem jer mi je lose. Popila sam jedan fervex.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1021
23.12.2016 16:46:33   
suzi kju
Mene fervex uspava bolje nego bilo koji lek za spavanjw user posted image
Joj Sanjice bas mi je žao. Ovo stvarno prelazi svaku meru, smorili su vise ovi virusi. Sad ce valjda da promrznu i oni na ovom minusu ovolikom.
Animsaj ti ne produzavas bolovanje? Koliko ce bebac imati tada?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1022
23.12.2016 16:49:45   
Anck Su Nmaun
Sanjice probaj Aspirin C plus bolji od svakog Fervexa. Meni odmah bude bolje.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1023
23.12.2016 17:17:46   
Animsaj9
tacno godinu 3. 1. mu je rodjendan .
ne ne produzavam, ne znam ni na osnovu cega bi mi produzili, a da jurim neke veze, ne želim.

Direktna veza do poruke: 1024
23.12.2016 17:20:09   
suzi kju
Jel će u vrtic ili?
Mnogo znači ako ima ko da ga cuva kod kuće.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...
Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here