Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 11:08:50
|
|
|
|
mati
|
Zdravo zenskaci. Jao sto je hladno, kanim se da izadjem da kupim hranu za macora ali mi se ne da. Kako bas u nedelju da mu nestane. Ja se godinama farbam sama, tacnije od prve trudnoce. Dam sebi oduska nekad i prepustim frizerki, ali uglavnom sama. Mm jadan hoce da mi pomogne, posebno sad posle op, ali lakse mi sama. Inace njegov otac farba sveki, pa kaze kad moze on mogu i ja...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 11:12:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mm nekad fenira. Deci pravi frizure.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 11:15:30
|
|
|
|
branki*
|
ja to sve sama,sto se tice farbanja i najvise tako i volim.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 11:35:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sto se tice ne(primanja) farbe u toku mens to je normalno, zbog hormona. I ja se sama farbam. Mi odosmo u Jumbo, pozdravljam vas 😘
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 11:40:14
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica Mati, jel ti je rana sada ok? Znam da si pisala da nešto nije bilo uredu. Pa sto se tice dr jeste. Ali na uz je radiolog video neku kolekciju koja postaje gusta, i tu mi je na dodir bas tvrd stomak. Prestala je rana da curi, ali ja mislim da se to sad sve skuplja unutra. Trazila sam misljenje jos jednog hirurga i on kaze da ne bi trebalo da bude strasno. Ma mogla bi roman da pisem. Sve u svemu, cekam da pocnem da radim pa da trazim nekog hirurga na VMA koji bi pogledao nalaze.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 12:57:43
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mackice. Figaro, citala sam tvoje postove od ranije, dodji nam cesce Icka lepo se provedite, ja sam zeljna da odvedem dete negde tako, ali sacekace to jos. Milicicak, ja sama farbanje, friziranje, mm nista o tome ne zna, tacnije svi smo svoji frizeri, jedino sisa i malog masinicom, jako lepo to uardi mogu ti reci. Danas za rucak za nas velike ne znam sta cu, malom se kuva, juce sam se slatko najela rostiljskih kobasica, krompir pirea i salate. Supa naravno...a danas....
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 14:41:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, nema u Jumbu nista posebno za decu, osim igracaka . Bili malo i do Usca, pa cemo sad do prijatelja.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 15:08:24
|
|
|
|
emicaa
|
Pa ja ovde od sinoc nisam pisala.Ganjala sam Doru po stanu sa Davidom u rukama,umirem ovde nesto kao sunce sija ali ne idemo nigdje.Smisljam kakav bih kolac napravila.Mislila sam jaga kolac ali sam zagubila dobri rezept
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 15:17:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam pravila lenju pitu sa jabukama. Imala sam puno jabuka, pa da ih iskoristim da ne propadnu
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:02:27
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, bravo za devet meseci! Sanjice, dala si mi ideju, mogla bih i ja lenju pitu da pravim, imamo dosta jabuka, a slabo ih jedemo sveže. Uh što se meni vozi bicikl, nisam već dugo, dugo, jedva čekam proleće da počnem ponovo. I ja se šišam i farbam sama, ali meni je kratka kosa, pa mi je lako. Odem ponekad i kod frizera, ali retko.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:05:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hello cure To da ne prima boju za vreme mens. bar kod mene nema veze s vezom, uvek mi je dobro ofarbano bilo. Bas poslednji put kad sam se farbala imala sam,. Malisa naucio da puzi, sad ga ima svuda po kuci. Stigoh do pola da oribam, moram sto pre eno nameracio se na deciju sobu Danas isli malo u setnju, ja jedva docekala, a ono...Siiibir jbt bili pol,a sata jedva docekala kuci da krenemo.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:21:21
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobr dan. Kuvam kafu, ko je za. Zavrsili sa ruckom, oprala sudove i sela. Macici se igraju i svadjaju. Ja za dezert imam puding od cokolade i vanile. Dva dana nisam izasla nigde. Sutra cu, i ovako me ceka ludilo.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:24:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja pravila u petak cokoladne pudinge, a juce kod mojih mama pravila Urmasice pa mi poslala, i danas uzivam u njima
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:24:38
|
|
|
|
branki*
|
moze meni kafa...ja ucila sa bozom,cekam da se ostatak probudi,pa da rucamo..kasno smo doruckovali. sanjice,odolecu tvojoj lenjoj piti
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:29:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, izvoli Obozavam urmasice, nisam ih dugo jela.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:30:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi rucali. Recept za lenju pitu je cista desetka.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:31:08
|
|
|
|
branki*
|
hvala,sanjalice,diivna je slicica ja to ne umem da pravim,mislim nisam nikad..a,jela sam kooo zna kada,davno..
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:39:58
|
|
|
|
emicaa
|
ja nemam pojma sta bih sa sobom,mogla bih neki kolac ali za sve treba dugo dok napravim pa dok se ohladi i mene ce zelja proci.a da nesto kupim danas nemam gdje.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:47:48
|
|
|
|
branki*
|
ajde,bre,emice,sta ce te proci zelja,pravi neki kolac
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:50:16
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ma nemam pojma sta da pravim,mada meni je stvarno vise da nesto mjesim nego sto mi se jede.Pojest cu mozda parcence da probam i to je to.Ali uhvati me da nesto pravim i onda ludim
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:56:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, kako ne znas sta ces. Red keksa, red pudinga i preko slag. evo ti jedan divan kolac KLIK Ti ne moras kupine.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 16:59:23
|
|
|
|
emicaa
|
Nemam slag a i petita nemam dovoljno a danas ne rade prodavnice da kupim. Mislim da cu ostaviti pa sutra,a danas cu se nekako zabaviti da zaboravim na to
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 17:02:52
|
|
|
|
eca89
|
Sanjica, ti si zmaj , kolac je extra, ali kud bas postavi sad kad krecemo sa vjezbanjem ! Samo mi maline/kupine fale !
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 17:05:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eco, necemo preterivati sa slatkisima. Pojedemo jedan do dva i dosta. Mozes i neko drugo voce.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.2.2017 17:06:12 >
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 12.2.2017 18:37:21
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Prijavila se i ja za vezbanje. Moram da obecam sebi da cu svaki dan vezbati. Kad bih mogla nekako da ucenim sebe
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?